Zárcsere 0-24
Hívjon bizalommal!

06-70-2000-400

Ajtómentés egy órán belül.Ajtómentés egy órán belül.Ajtómentés egy órán belül.Ajtómentés egy órán belül.Ajtómentés egy órán belül.Ajtómentés egy órán belül.Ajtómentés egy órán belül.Ajtómentés egy órán belül.Ajtómentés egy órán belül.Ajtómentés egy órán belül.Ajtómentés egy órán belül.Ajtómentés egy órán belül.Ajtómentés egy órán belül.

Ajtómentő szolgáltatás.

Élethelyzetek következtében gyakorlatilag bármi megtörténhet velünk ami a zárakkal és ajtókkal kapcsolatos.
 
Éppen úgy mint az autó meghibásodásától kezdve a villanyégő kiégéséig bezárólag. Igen ám ezen esetekre félre tudjuk tenni dolgainkat például az autó elromlása miatt tudunk halasztani,a villanyégőt esetekben még saját magunk is ki tudjuk cserélni.
 
Ha netán még se akkor tudunk szólni a szomszédnak,hogy segítsen betekerni az izzót a foglalatba aki minden esetben szívesen áll rendelkezésünkre.
 
Ám arra kérem minden kedves ügyfelünket hogy az ajtónyitás feladatát ne bízza a szomszédra, unoka bátyjára, kereszt fiára bízza szakemberre, bízza ránk.
 
Több éves tapasztalattal és mérhetetlen mennyiségű munka kimenettel a hátunk mögött biztosan jelenthetjük ki, hogy nem volt olyan bejárati ajtó illetve ajtózár amit roncsolás mentesen illetve roncsolással ne tudtunk volna kinyitni.

Működésünk során minden egyes esetben joggal neveznek minket ajtómentőnek hiszen vagy a kint rekedt tulajdonost vagy éppen ellenkezőleg az ajtón belül rekedt lakókat kell mentenünk az ajtó nyitásával.  
 

Ajtómentő szolgáltatásaink

Átfogóak minden akut ajtó zár problémát a helyszínen orvosolunk, gyakorlatilag egy mozgó biztonságtechnikai üzlet kínálatából válogathatnak ügyfeleink aki minket választanak ebben a szegmensben is.
 
Szortimentünk a legmagasabb készültséggel hárítja el a Budapest területén felmerülő ajtómentés utáni problémák megoldását.
 

Ajtómentés ideje

 
Minden esetben meg határozhatatlan hiszen előre nem tervezett munkaként csak előjeleit tudjuk felmérni, azt is csak akkor ha oda figyelünk és nem hajtsuk meg a fejünket a mellett, hogy esetekben szorul az ajtó,nem húzza vissza a zárnyelvet a kilincs, nehezen tudjuk a kulcsot behelyezni a zárbetétbe, stb.
 
Számtalan módja lehet a meghibásodásnak és nagyon fontos a felismerés módja és ideje,ezek felismerésével meg kímélhetjük magunkat a kellemetlen helyzetek kialakulásától.

Ajtómentő szolgáltatásunk az év minden napján 24 órában elérhető Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel. Nem válogatunk a munkák között,minden egyes munka mindkét fél részéről hasznossá válhat,hiszen a tulajdonos,lakó minél előbb bejut az ingatlanába,ezzel párhuzamosan cégünk egy újabb munka tapasztalattal lesz gazdagabb. 
 


Képek

Ne bízza az ajtómentést másra 

 

Szolgáltatási területeink

Ajtómető I.kerület,Ajtómető II.kerület,Ajtómető III.kerület,Ajtómető IV.kerület,
Ajtómető V.kerület,Ajtómető VI.kerület,Ajtómető VII.kerület,Ajtómető VIII.kerület,
Ajtómető IX.kerület,Ajtómető X.kerület,Ajtómető XI.kerület,Ajtómető XIII.kerület,
Ajtómető XIII.kerület,Ajtómető XIV.kerület,Ajtómető XV.kerület,
Ajtómető XVI.kerület,Ajtómető XVII.kerület,Ajtómető XVIII.kerület,
Ajtómető XIX.kerület,Ajtómető XX.kerület,Ajtómető XXI.kerület,Ajtómető XXII.kerület,Ajtómető XXIII.kerület,
 
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42


Garanciális zárakFővárosi zárcsereÉjjel nappali záras, Biztonsági zárjavítás, Zárjavítás gyorsan, Zárszerelő azonnal, Zárnyitás XI. kerület, Zárszerelés Budán, Zármentő, Zárszerelés gyorsan, Zárlakatos, Ajtónyitás kell, Zármentés gyorsan, Ajtónyitás non stop, Éjjel nappali zármentő, Zárnyitás egy órán belül, Gyors ajtónyitás, Biztonságos zárak, Ajtónyitás utáni zárjavítás, Zárszerelés elengedhetetlen, Ajtónyitás azonnal, Zárkirály elérhető, Ajtómentő várja hívását, Biztonsági zárszerelés, Sürgős ajtónyitás, Zárszerelő feladata a zárnyitás, Ajtómentés egy órán belül, Hisec ajtó zárszerelés, Zármentő X. kerület, Záras feladata zárjavítás, Non stop zárjavító, Betörés utáni zárszerelés, Zárnyitás azonnal, Ajtómentő gyorsan, Éjjel nappal zárlakatos, Biztonsági ajtó javítás, Fogaskerekes zárak szerelése, Bejárati ajtózár javítás, Elektromos zárszerelés, Non Stop zárszakértő, Bejárati ajtó zárnyitás, Roncsolás mentes ajtónyitás, Másodár felszerelése, Acél ajtó, Lemez ajtó, Ajtónyitásra kit hívjunk, Levelesláda zárszerviz,  Karsai Kft, Kárszakértés, Autószerelés azonnal,  Szerzői jogokrólZárástechnika világa, Bizonságos otthonunk, Hivjon minket, kilincs csere Hisec ajtó, Biztonsági zárak, Zárcsere Budapest
Budapest I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII kerületek,
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva!
honlapkészítés: - XLS.HU -