Zárcsere 0-24
Hívjon bizalommal!

06-70-2000-400

Potent zárcsere Budapest minden kerületében.Potent zárcsere Budapest minden kerületében.Potent zárcsere Budapest minden kerületében.Potent zárcsere Budapest minden kerületében.Potent zárcsere Budapest minden kerületében.Potent zárcsere Budapest minden kerületében.Potent zárcsere Budapest minden kerületében.Potent zárcsere Budapest minden kerületében.Potent zárcsere Budapest minden kerületében.Potent zárcsere Budapest minden kerületében.Potent zárcsere Budapest minden kerületében.Potent zárcsere Budapest minden kerületében.Potent zárcsere Budapest minden kerületében.

Potent zár jelenléte

Olasz Potent zár  gyártó cég aktivitása 36 év elteltével is nagyra törő , biztonságtechnikai és zárástechnikai termékei magasan kvalifikált egységek.
 
Termékeik a cilinder betétektől egészen a páncél ajtók zárjáig és több kiegészítő zárak piacán a leg kiemelkedőbb az ár érték arányaiban.
 
Termékei skálája olyan magas minőségű teszteken esnek át amely kiküszöböli a rövid idő alatti meghibásodás minden egyes fázisát és minden téren alkalmazhatók sőt pótolhatok nevezetesebb páncél ajtó zárak pótlására is.
 
A termékek és alkatrészek mellett 100%-os ipari stratégia áll ,mely a minőség biztosítása alatt, a megbízhatóság és a termék élettartamát optimalizálja a gyártási folyamatokra tekintettel. Termékei közül kiemelném az Európai Unió szabványainak megfelelő Potent cilinder betétet mely az alap mérettől az aszimmetrikus méretekig bezárólag megtalálható Potent zárcsere csapatunk széles skálájában.
 

Potent zárcsere előnyei

Előnyei a többi zárbetéttel szemben az alacsony árfekvés mellet tudja azokat funkciókat melyeket csak több ezer forinttal fejjel magasabb kategóriában sorolt termékek tudják.
 
A gyári csomagolás 5+1 db kódoló kulcsot tartalmaz a kódoló kulcs használhatósága beszerelés után megszűnik  így ügyfeleinket biztosítva arról,hogy értékei és szerettei biztonságban tudhatja.
A zárbetét törés ellen alacsony védett, kulcs profilja meggátolja az illetéktelen kulcs és  esetenként a zárfésű használatát.
 
A másik fő szempont a Potent zár javára az ,hogy a betörések és a betörők ugyan úgy fejlesztve tudásukat,szemrevételezéskor nem tudják felmérni a zárbetét tulajdonságait mint például egy 20 éve használt termék esetében gondolok itt E...zett termékre melyeknek nyitási módszereit a kis ujjukból kirázva esetenként éjszaka felkeltve azonnal ki tudnak nyitni.
 
Természetesen nem arra célzom ,hogy ezek a termékek nyithatatlanok mert sajnos egyedül egy zárbetét nem fogja megvédeni értékeinket még akkor sem ha az a legmagasabb biztonságtechnikai osztályban van sorolva.
 
Csak az időt tudjuk hosszabbítani és olyan termékeket alkalmazni amelyeket az illetéktelen behatolók kevésbé illetve egyáltalán nem ismernek működésük szempontjából.
 
A Potent zár második helyen kiemelt terméke az úgynevezett rászegező zár mely műanyag ajtók és felhúzó kilincses ajtók széles körében használatos mégpedig azért mert sok esetben hosszabb ideig tudja távol tartani a betörők munkásságát mint az említett ajtó típusok.

Potent zár alkalmazása

A minap Potent zárcsere szolgálatunk értékesített egy betörés utáni munka alkalmával egyet a fent nevezett termékből mely fa felhúzó kilincses ajtóra került felszerelésre, ahol két nappal a betörés után újra megkíséreltek illetéktelenek végre hajtani egy pajszeros befeszítéses módszert.

Természetesen a fa tok mind a  négy darab záródási pontnál kettétört,széthasadt egyetlen zár miatt nem volt kivitelezhető a betörés a Potent zár miatt amelyet nem csak kengyellel rögzítettük hanem az utolsó záródási pontot a falba is bevéstük.
 
Ezek azok a szempontok és ezek azok a technikák melyekre tíz év alatt szert tettünk és nem utolsó sorban a gondolkodásunk módja mely minden eseten úgy védi értékeit mintha a sajátunk lett volna.
 
Még a betörés estéjén megvolt az eredmény ügyfelünk részéről amely Hálás köszönetnek hangzott és természetesen további kivitelezéseket eredményezett Potent zárcsere szolgálatunknak. Számtalanszor teszünk árajánlatokat és végzünk biztonságtechnikai tanácsadást a helyszínen az értékek védelmére mégis a mai napig kevés ügyfelünk él ezen lehetőségekkel.

Pedig higgyék el nekünk akik nap mint nap találkozunk a legkülönösebb esetektől a megoldhatatlan rejtélyek ig csak megfelelő odafigyelés a biztonság és zárástechnika ismerete viheti előre minden egyes ügyfelünk biztonság érzetét. Aki pedig nem hisz bennünk vagy a fent leírtak ra az első illetéktelen behatolás után azt foglya kérni ,hogy készítsünk ellenálló zárástechnikát melyen kevésbé vagy egyáltalán nem lehet hosszú időn keresztül bejutni.
 
Szolgáltatásaink Budapest területén:
 
  • Potent zárcsere
  • Potent zárszerviz
  • Potent zár
  • Potent zárjavítás
  • Potent zárszerelés 
  • Potent kulcsmásolás
 
Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk az év minden napján függetlenül az éjszak vagy a nappali megeresések ellenére.

Érdeklődjön az ön által kiajánlott munka ellenértékéről.
 
Az ön Potent zár biztonsági csapata!
06 70 2000 400 Non Stop
 

Képek :
 

Potent zár       Potent zár       Potent zár
 
Potent zár Potent zárbetét Potent zár Potent zár
 

Szolgáltatási területeink:
 

Potent zár I. kerület, Potent zár II. kerület, Potent zár III. kerület, Potent zár IV. kerület, Potent zár V. kerület, Potent zár VI. kerület, Potent zár VII. kerület, Potent zár VIII. kerület, Potent zár IX. kerület, Potent zár XI. kerület,Potent zár XII. kerület, Potent XIII. kerület, Potent zár XIV. kerület, Potent zár XV. kerület, Potent zár XVI. kerület,Potent zár XVII. kerület, Potent zár XVIII. kerület, Potent zár XIX. kerület, Potent zár XX. kerület,Potent zár XXI. kerület, Potent XXII. kerület, Potent zár XXIII. kerület, 
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42


Profi zárcsereFővárosi zárcsereÉjjel nappali zárszerelő, Zárjavítás 8.kerület, Lakatos zárcsere 9.kerület, Zárjavítás Kőbányán, Zárszervíz 11. kerület, Zárcsere Hegyvidék vonzásában Budán, Zármentés 13.ker, Zárcsere XIV. kerület, Kerületi zárlakatos elérhetősége, Ajtónyitás után zárcsere, Zármentés a kerületben, Ajtónyitás non stop, Éjjel nappali zármentő, Zárcsere egy órán belül, Gyors zárbetét csere, Biztonsági zárcsere, Zárcsere 23.kerület, Zárszerelés elengedhetetlen, Ajtónyitás azonnal, Zárkirály elérhető, Ajtómentő várja hívását, Biztonsági zárszerelés, Sürgős zárcsere, Zárszerelő feladata a zárnyitás, Ajtómentés egy órán belül, Biztonsági ajtó zárcsere, Zárcsere X. kerület, Zárbetét csere Gazdagrét, Ajtózár csere, Betörés utáni zárcsere, Zárnyitás azonnal, Ajtómentő gyorsan, Éjjel nappal zárlakatos, Biztonsági ajtó javítás,Hevederzár zárcsere, Bejárati ajtó zárcseréje, Tároló ajtó zárcsere, Non Stop zárszakértő, Műanyag ajtó zárcsere, Roncsolás mentes ajtónyitás, Hevederzár jöhet szóba, Acél Kínai ajtó zárbetét cseréje, HiSec ajtó zárbetét csere, Elhagytam a postaláda kulcsot,  Karsai Kft, Kárszakértés, Autószerelés azonnalZárszervíz 0-24, Zárszerviz Budapest, Zárcsere miatt hivjon minket, kilincs csere Hisec ajtó, Biztonsági ajtó zárkódolása, Zárcsere Budapest, Zárjavítás Budapest, Zárcsere mennyibe kerül, Ajtónyitás utáni zárcsere,Karsai autócentrum,
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Fót, Taksony, Pécel, Gyömrő

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva!
honlapkészítés: - XLS.HU -