Zárcsere 0-24
Hívjon bizalommal!

06-70-2000-400

Zárcsere megfizethető áronZárcsere megfizethető áronZárcsere megfizethető áronZárcsere megfizethető áronZárcsere megfizethető áronZárcsere megfizethető áronZárcsere megfizethető áronZárcsere megfizethető áronZárcsere megfizethető áronZárcsere megfizethető áronZárcsere megfizethető áronZárcsere megfizethető áronZárcsere megfizethető áron

Zárcsere alkalmával mi olcsó? Mi drága?

Jóformán már ha leülünk fogalmazni erről a területről már az pénzbe kerül hiszen az internet fogalma nélkül ez lehetetlen lenne. Nem tudnám megosztani Önökkel a véleményem ha nem fizetem ki az áram felhasználásának összegét.
 
Manapság minden pénzbe kerül szokták mondani jézus koporsóját sem őrizték ingyen. Na de térjünk vissza a zárcsere területére mit várunk ettől a szegmenstől olcsón?

Adott egy lakótelepi bejárati ajtó mely annyi idős amennyi tudjuk körülbelül 20 és 30 év között lehet erre saccolni. Kicserélnénk a kilincsnél lévő zárbetétet mely egyszeri zárást tud csak végrehajtani és tok részén a csavarok ki vannak kopva. Azt kell hogy mondjam, hogy ebbe az ajtóba bőven megilletheti a zárcsere olcsó jelző hiszen ha méregdrága zárbetét alkalmaznánk e helyére nem feltétlenül azt támadnák az illetéktelen behatolók. Befeszítenék drága zárastól a tokkal együtt.
 
Ezért azt javaslom, hogy mindenki aki zárcsere műveletén töri a fejét először is mérje fel a saját anyagi helyzetét, papírra vetve nagyjából kiszámolva azt az értéket mely lehet ingó és személyes, majd másodsorban az ajtó szerkezetét tegyük mellé. Rögtön látható már a számokból, hogy több százezer forintnyi értéket és e mellé hagyatékot, ne adj isten olyan kuriózumokat melyek a XXI. században elérhetetlenek nem tudunk tízezer forintból megvédeni. Nem is ez a cél.
 

Zárcsere Drágán

Ha a lakótelepi panelajtónk nem rendelkezik hevederzárral vagy további kisegítő zárakkal akkor a drága zárbetétek helyett inkább ezeknek a felszerelését tartanám indokoltnak abból is inkább a hevederzárat. Itt bukik megint a biztonságtechnika mert csak csak hajlandóak vagyunk kicsavarni magunkból pár tízezer forintot a másodzár kialakításáért úgy mint a hevederzár esetében de arra már kevésbé szánunk külön költséget, hogy a gyári zárbetét jó minőségi indexekkel ellátottra cseréjük mely további tízezreket emészthet fel.
Pedig ebben az esetben elmegy a kedve a betöréstől az illetéktelen behatolónknak. Tegyük fel kiteszünk az asztalra ötszáz ezer forintot és egy évig kint hagyjuk. Sajnos olyan világban élünk ahol még a postás, a szomszéd, a vízóra leolvasó, és különböző trükkös emberek is ráfanyalodhatnak erre összegre.
 
Hogyan védjük? Eldugjuk a lakás zegzugos területein?
 
Ezek az emberek akik napi szinten azzal foglalkoznak hogyan károsítsanak meg másokat pontosan tudni fogják hol kell keresni a helyet mely meghozza a siker ízét számukra. Nap mint nap végzünk betörés utáni helyreállításokat melyekben az ügyfél elmondás alapján" volt széf csak elvitték" vagy azt hittem, hogy ez biztonsági zár" szlogenek repkednek a levegőben. Egy szó mint száz a drága dolgok minőségi alkatrészek egységet kell, hogy alkossanak a biztonság terén. Tehát minden esetben mikor Ön azt gondolja, hogy ez a biztonság szigete amely Önt körbe veszi legyen tisztában azzal is, hogy ez egy pillanat alatt megváltozhat és lehet majd az a pokol tornáca is ha betörnek. Mégis összegezzük mit is tehetünk kis költségvetés esetében.
 

Mi az aranyközépút a zárcsere területén

 
Egy alacsonyabb költségvetésű háztartás esetében még egy olcsó zárcsere ára is nagy kiadást jelenthet. Itt az ajtók szerkezeteinek javítására sem jutott plusz költség az elmúlt idő alatt így maradt az egy zár a kilincsnél vagy kiemelkedő esetekben egy felső rászegező zár vagy ahogy tetszik belül forgató gombos zár. Sajnos egyre többen vannak e csoportban is így azt kell mondjam, hogy ebben az esetben nem a drága betéteket ajánlanám mert az nem javít maximum csak az értékesítője helyzetén hanem ezzel ellenkezőleg inkább egy hevederzárat szereltetnék fel az ajtóra.
Így három ponton záródik az ajtónk amely megelőzi a tényleg tehetetlen vagy felvilágosítatlan többi lakót ahol maradt az egy két záródási pont. Ezek  a műveletek pár tízezer forintból megoldhatóak, tudom könnyű ezt kimondani de higgyenek nekem nem magamtól találtam ki ezeket a monológokat hanem a mindennapi munkásságunk írta.
Másik jogosan felvethető kérdés mikor mindenre van pénz úgy mint márkás cipők, parfümök, autó, bútorok Lcd tv, viles tapéta, hajópadló, nyaralás, hétvégi étterem és had ne soroljam tovább és nincs biztonság. Azt kell, hogy mondjam mindannyiunk szeret a maga kárán tanulni még mindig. Számtalan esetben hallottuk a helyszínen " de miért hozzám" úgyis elkapom" nem tudja hova tört be" szlogenek akik a maguk megnyugtatására használják fel e szavakat, majd arra kérnek, hogy a legjobb tudásunk szerint építsünk fel biztonságtechnikát a családjuk és értékeik fölé. Ez is rendben van csak elkéstünk. Dupla? dehogyis többszörös költséget ajánlottunk fel az illetéktelen behatoló számára, de lehet egy minőségi biztonsági ajtóban egy minősített zárcsere drágán megvédte volna az értékeinket. Mi minden nap teszteket, méréseket hajtunk végre a zárástechnika terén. Nálunk pontosabban senki állítom, hogy a jó barát vagy a szomszéd sem tudja meghatározni hogyan óvja értékeit. Mi nem teszünk különbséget a kis költségvetésű vagy a nagyfiúk játszóterén tartott viadalon. Egy célunk van mindenkinek jár a biztonság! Éljen a lehetőséggel válasszon minket ha olcsó zárcsere vagy ellenkező esetben a biztonságot nyújtó drágább zárcsere keresne tapasztalt szakembert.

Hívjon, hogy jól záródjon a napja! 06 70 2000 400 Non Stop

 
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42


Garanciális zárakFővárosi zárcsereÉjjel nappali záras, Biztonsági zárjavítás, Zárjavítás gyorsan, Zárszerelő azonnal, Zárnyitás XI. kerület, Zárszerelés Budán, Zármentő, Zárszerelés gyorsan, Zárlakatos, Ajtónyitás kell, Zármentés gyorsan, Ajtónyitás non stop, Éjjel nappali zármentő, Zárnyitás egy órán belül, Gyors ajtónyitás, Biztonságos zárak, Ajtónyitás utáni zárjavítás, Zárszerelés elengedhetetlen, Ajtónyitás azonnal, Zárkirály elérhető, Ajtómentő várja hívását, Biztonsági zárszerelés, Sürgős ajtónyitás, Zárszerelő feladata a zárnyitás, Ajtómentés egy órán belül, Hisec ajtó zárszerelés, Zármentő X. kerület, Záras feladata zárjavítás, Non stop zárjavító, Betörés utáni zárszerelés, Zárnyitás azonnal, Ajtómentő gyorsan, Éjjel nappal zárlakatos, Biztonsági ajtó javítás, Fogaskerekes zárak szerelése, Bejárati ajtózár javítás, Elektromos zárszerelés, Non Stop zárszakértő, Bejárati ajtó zárnyitás, Roncsolás mentes ajtónyitás, Másodár felszerelése, Acél ajtó, Lemez ajtó, Ajtónyitásra kit hívjunk, Levelesláda zárszerviz,  Karsai Kft, Kárszakértés, Autószerelés azonnal,  Szerzői jogokrólZárástechnika világa, Bizonságos otthonunk, Hivjon minket, kilincs csere Hisec ajtó, Biztonsági zárak, Zárcsere Budapest
Budapest I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII kerületek,
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva!
honlapkészítés: - XLS.HU -