Zárcsere-Zárnyitás. Hívjon hogy jól záródjon a napja❤️!

☎️06-70-2000-400

Betörésbiztos zár jelenléte biztonságot ad otthonunknakBetörésbiztos zár jelenléte biztonságot ad otthonunknakBetörésbiztos zár jelenléte biztonságot ad otthonunknakBetörésbiztos zár jelenléte biztonságot ad otthonunknakBetörésbiztos zár jelenléte biztonságot ad otthonunknakBetörésbiztos zár jelenléte biztonságot ad otthonunknakBetörésbiztos zár jelenléte biztonságot ad otthonunknakBetörésbiztos zár jelenléte biztonságot ad otthonunknakBetörésbiztos zár jelenléte biztonságot ad otthonunknakBetörésbiztos zár jelenléte biztonságot ad otthonunknakBetörésbiztos zár jelenléte biztonságot ad otthonunknakBetörésbiztos zár jelenléte biztonságot ad otthonunknak

Feltörhetetlen zárbetét, betörésbiztos zár otthonunk védelmében

Prémium zár
 
Betörésbiztos zár, feltörhetetlen zárbetét: Biztonság az otthonunkban.
 
Az otthonunk, irodánk, nyaralónk, tárolónk, védelme és biztonsága kiemelkedő fontossággal bír a biztonság terén!.

A betörésbiztos zárak olyan zárbetéteket jelentenek, amelyek hozzájárulnak a betörések elleni hatékony védelemhez, amelynek idejét hosszabb távra tudják nyújtani.

Nyilvánvaló, hogy nincs olyan ajtózár, vagy cilinderbetét amelyet nem lehet valamilyen módon kinyitni ezért a feladatuk az, hogy hosszú ideig tartsák távol a betörést végrehajtó személyeket az ingatlan előtt, a bejárati ajtókon kívül!

Ebben a tematikus oldalban amit egy neves zárszerviz publikál megvizsgáljuk, milyen jellemzőkkel rendelkeznek a feltörhetetlen zárak, kik végezhetik a telepítésüket, valamint milyen árakat várhatunk a zárcserék során.

Ha nem többet tud erről a témáról és nem kíváncsi a feltörhetetlen zárak przentálására, hívja zárszervizünket:
 

Milyenek a betörésbiztos zárak?

 
Betörésbiztos zárak olyan speciális zárbetétek, amelyek magas szintű biztonságot és védelmet nyújtanak a betörésekkel szemben.

Persze jogos az a felvetés, hogy sok esetben maga cilinderzár kevés ahhoz, hogy hosszabb távra megállítsa a betöréseket.

Ezek a zárbetétek számos fejlett biztonsági funkcióval rendelkezhetnek, amelyek megnehezítik vagy megakadályozzák a feltörést.

Ide tartoznak a rendszeresített zárcilinderek és kulcsok, amelyek bonyolultabb kialakításúak és nehezen másolhatóak, csak kizárólag kártya bemutatásával másolhatóak.

Emellett a betörésbiztos zárak gyakran tartalmaznak fúró-, dörzs, törés, savazás és ütésálló mechanizmusokat, hogy ellenálljanak a fizikai támadásoknak.

Fontos megjegyezni, hogy nincs olyan dolog, mint abszolút feltörhetetlen zár, de a betörésbiztos zárak komoly akadályt jelentenek a tolvajok számára amelynek legfontosabb védelmi eleme a szerszámok használata és hang amely a zárnyitáskor keletkezik.

Betörésbiztos zárak akár 20 X több ideig tudják tudják gátolni a bejárati ajtó kinyitását!

Ha két ajtózár van és abban két feltörhetetlen zár akkor biztosak lehetünk abban, hogy a betörést elvégző személy keresni fog olyan ajtót ahol kevésbé magas a védelem.

Az elmúlt húsz éves működésem során azt tapasztaltam, hogy ahol minőségi prémium zárakkal van a bejárati ajtó felszerelve ott a betörésnek nyoma sincs!

Ezzel szemben ahol alacsony volt a biztonságtechnika oda törnek be.

Ezért ha cilinderzár ellenáll a felfúrásnak, zártörésnek, maghúzásnak, manipulációs nyitásnak, savazásnak és kártyával másolható a speciális kulcsa és megfelel a magyar biztosító előírásainak abban az esetben a betörés kizárható!

Amikor eljön a zárcsere ideje lakatosunk várja hívását a betörésbiztos zárakkal kapcsolatban:
 
 
Betörésbiztos zár

Kik végezzék el a betörésbiztos zárak telepítését?

 
Betörésbiztos zárak telepítése szakértelmet igényel!
A legjobb választás egy tapasztalt zárszerelő vagy lakatos, aki rendelkezik a megfelelő szakmai ismeretekkel és tapasztalattal.

Ezen szakemberek nemcsak a zárat szerelik be helyesen, hanem tanácsokkal is ellátják a megfelelő zárbetét kiválasztásával kapcsolatban.

Ehhez zárszerelőnk tudja a legjobb megoldásokat nem a szomszéd!

A régi ajtózárak a legtöbb esetben semmilyen védelmi funkcióval nem tudnak megálljt parancsolni a betörést végző személyek előtt.

Erre nem is volt lehetőség hiszen a betörések kimenetele pozitív volt és a legkevesebb esetben érték tetten a tolvajokat akik nem hagytak nyomot maguk után.

A nyomok például egy eltört zárbetét vagy fúrószárak a zárnyitás elvégzésére.
Az eltelt idő alatt minden gyártó Kínában gyártatja le a termékét azért mert a munkadíj kedvezőbb feltételeket kínált ahhoz képest amit a saját országukon belül végezetek volna el.

Ezzel párhuzamosan a világ összes unatkozó"zárszakija" otthonába, műhelyében próbálta kulcs nélkül kinyitni a különböző gyártók termékeit ki sikeresen ki kevésbé nagy tapasztalattal.

Ennek a hozadéka az lett, hogy mára versenyt is szerveznek klubok annak érdekében ki kapja meg a fenséges díjat azért mert egy középkategóriás biztonsági zárat ki tud nyitni kulcs nélkül.
Erre nem volt lehetőség régen hiszen 10-15 évvel ez előtt nem volt olyan szerszám ami ezt lehetővé tette.

Ám az internet sztrádája lehetővé tette, hogy a kivitelezéshez szerszámokat, és a youtubon videókból sajátítsák a manipulációs zárnyitás kivitelezését egyesek.

Ehhez pár zárszerviz is jó táptalajt nyújtott csak azért, hogy a saját termékét direkt marketinggel tudja értékesíteni, mintha nem lenne más megoldás a védelem területén.

Persze ez valakinek jó hasznot hozott, ezzel szemben azon ingatlan tulajdonosok akik nem cseréltettek betörésbiztos zárat ott negatívan érintette a családi költségvetést.
 
Fontos megjegyezni, hogy a fejlesztések nem csak az autóiparban, vagy a építészeti anyagok területén, hanem a biztonságtechnikában is jelen vannak!

Az, hogy sokan nem vesznek róla tudomást attól még vannak feltörhetetlen zárak vagy biztonsági ajtó zárak!

Számos ponton lehet kizárni a betöréseket az ingatlan területéről, de sok esetben nem elég hozzá csak egy cilinderzár cseréje!

Amikor egy bejárati ajtó több ponton záródik a több pontot egy zárbetét reteszeli.
Ha az silány minőségű abban az esetben pillanatok alatt elvégezhető a zárnyitás, azonban ha betörés biztos zár van felszerelve abban az esetben már 10 percekben mérhetjük a bejutás idejét!
Itt lehet megállítani a betörést végző személyeket, ugyanis attól tartanak a legjobban, hogy meghallják vagy észre veszik őket!

Ha prémium zárbetéttel szereljük fel otthonunk bejárati ajtóját azt hang és szerszám nélkül azt nem lehet kinyitni!

Ha beindul egy akkumulátoros csavarhúzó, vagy egy egyenes maró a zárnyitás közben a felfúrást meggátló eszközön síkit a szerszám!

Azonnal felkapja rá a fejér a szomszédság.

De ki menne fúróval vagy maróval ha a régi zárbetéteket ki lehet nyitni manipulációs nyitással hangtalanul?

Addig amíg nem értjük meg mit bukhatunk egy zárbetét minőségén vagy értékén addig megteszi a régi cilinderzár is a feladatát, mondják ezt sokan a helyszíni munkáim során.
De, hogy mit veszíthet el percek alatt egy lakás tulajdonos arról kevesen vesznek tudomást.

Olyan ez mint betegség.

Amíg nincs jelen nem probléma, amikor előtérbe kerül a legkisebb megbetegedés azonnal elkezd az ember magára költeni.

Vitaminok, orvosságok, életmódváltás, szuper élelmiszerek fogyasztása mindegy milyen áron mert gyógyulni akarunk.

Amikor elhanyagoljuk a bejárati ajtó zárakat, minőségben, működésben egy betörő pontosan látja, hogy itt keveset kell dolgozni, hangtalanul, és percek alatt hozzájuthat az ingóságunkhoz amelyeket verítékezve takarítottunk meg hol a családtagjaitól megvonással, vagy akár egy nyaralás lemondásával azért, hogy egy betörőt gazdagítsunk!?

Mit fog kérni a kétségbe esett vásárló a betörés után?

Legyen betörésbiztos zár az ajtón, hogy többet ne forduljon elő a betörés lehetősége!
Ha prevenciót alkalmazunk a betörés a legtöbb esetben egyszer sem esik be a képbe!
Így kár sem keletkezik.

Egyet biztosan állíthatok:

Egy betörés biztos zár sosem kerül olyan költségbe, mint egy betörés utáni teljes helyreállítás!
Amikor az egészségünkről van szó miért nem a szomszédot, vagy a haverokat, vagy a gondnokot kérdezzük meg arról, hogyan épülhetünk fel egy betegségből?

Továbbmegyek.

Ha a betörésbiztos zárak dobozára az lenne írva: Vigyázat érintése életveszélyes ezek a fent nevezett személyek nem túrnának bele ebbe a szektorba!

A minap felhívott egy érdeklődő, hogy mondjam meg milyen zárat szerelnék be, milyen a legjobb zárbetét? Mert azt Ő is be tudja szerelni.

Sokan lehet megharagszanak rám de én 20 éve tanulom azt, hogy adjak vevőim számára költségkímélő megoldásokat a prémium zárbetétek területén.

Sokszor sok mindent megkerülhettem volna de akkor valószínű, hogy nem lett volna ekkora tudásom ebben a szektorban. És a vevő pont a tudást nem akarta megfizetni.

Szívesen segítünk vásárlóinknak de meg kell érteni, hogy helyszín nélkül, ajtótípus nélkül, méretek nélkül nem állja meg az a helyét, hogy csak egy zárbetéttel betörés biztossá lehet tenni egy ingatlan területét! Várjuk megkeresését ha minőségi zárcserében hisz:

 
Betörésbiztos zárak

Milyen árakat várhatunk a zárcserék esetén?


Az árak a zárcserék esetén változóak lehetnek, és számos tényezőtől függenek amelyek a gyártótól való rendelés miatt változhatnak a deviza árfolyamok miatt.

Az árakat befolyásolhatja a zárbetét típusa például az Izraeli zárbetétek magasabb költségben érhetőek a szankciók miatt, ezzel szemben az Olasz gyártó zárbetétjei árát az euró árfolyama határozza meg, a Svájci termék gyártójánál pedig frank árfolyama.

Továbbá a biztonsági szint, a választott márka, valamint a telepítés nehézsége.
Általában a betörésbiztos zárak magasabb áron vásárolhatóak meg, mivel a minőség és a biztonság magasabb szintű.

Az árakban figyelembe kell venni a zárbetét minőségét, a telepítési szolgáltatásokat és a választott szakember tapasztalatát. A legjobb, ha kérjen árajánlatokat zárszervizünktől, hogy összehasonlíthassa az árakat.

Amennyiben betörésbiztos zárak érdeklik keresse zárszerelőnket:
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42