Zárcsere 0-24
Hívjon bizalommal!

06-70-2000-400

Zárnyitás gyors szolgálat bezárt ajtók esetén.Zárnyitás gyors szolgálat bezárt ajtók esetén.Zárnyitás gyors szolgálat bezárt ajtók esetén.Zárnyitás gyors szolgálat bezárt ajtók esetén.Zárnyitás gyors szolgálat bezárt ajtók esetén.Zárnyitás gyors szolgálat bezárt ajtók esetén.Zárnyitás gyors szolgálat bezárt ajtók esetén.Zárnyitás gyors szolgálat bezárt ajtók esetén.Zárnyitás gyors szolgálat bezárt ajtók esetén.Zárnyitás gyors szolgálat bezárt ajtók esetén.Zárnyitás gyors szolgálat bezárt ajtók esetén.Zárnyitás gyors szolgálat bezárt ajtók esetén.Zárnyitás gyors szolgálat bezárt ajtók esetén.

Zárnyitás éjjel nappal Budapest területén egy órán belül.

Minden napjainkban éppen úgy szükség lehet a zárnyitás szolgáltatásra mint az autószerelésre ám ebben az esetben sem mindegy, hogy kire bízzuk a feladatot. Zárnyitás esetében a legmesszebb menőkig igyekszünk a lehető legkevesebb károkozással, gondolok itt arra ,hogy nem kell ajtót cserélni egy zárnyitás esetében illetve költséghatékonyan dolgozni. 
 
Biztosíthatjuk, hogy a bejárat ajtó nem sérülhet meg a nyitása közben, a zárszerkezet viszont nyitható lesz!  Minden esetben mint az ajtón belül hagyott kulcsok esetében is roncsolás mentes zárnyitást alkalmazunk  de csekély százalékban mikor az ajtó olyan erővel csapódik be, hogy a zár nyelve eltörik lehetetlen a roncsolás mentesség kivitelezése.
 
Természetesen ez nem minden esetben kivitelezhető hiszen ha már akut probléma miatt nem nyílik ki az ajtó zár akkor a roncsolás mentességet kizárhatjuk.
 
A zárnyitás nem a legegyszerűbb feladatok körébe tartozó munkálat nagy körültekintést és szaktudást igényel hiszen minden egyes biztonságtechnikai termék azért működik az ajtónkban ,hogy azt a besorolása szerint védje.
 
Ezért speciális szerszámozottság és felkészültség szükséges hozzá.
Ebben a szegmensben csak a betörők dolgoznak feszítő vassal vagy más ide nem sorolható eszközökkel.
 
A zárnyitáshoz saját magunk által kifejlesztett eszközöket és szerszámokat alkalmazunk melyek munkáink során fejlődtek egyenes arányban a tudásunkkal.
Sok tév hittel szemben a manipulációs nyitások melyet sok cég hirdet Magyarországon illegális és bűncselekménynek vélhető tehát a becsapódott ajtó és a különböző hatósági szervek által felkínált munkák során alkalmazható nyitási mód.
 
Amelyik cég ilyen nemű munkát ajánl önnek az illegálisan végzi a munkáját.

Miért alkalmazzon minket a zárnyitás céljából?
 

Ezért az általunk végzett zárnyitási módok roncsolás mentesen kizárólag a becsapódott ajtók esetében illetve a kulcs ajtón belül maradása esetében lehetséges.
 
Minden egyéb nyitási módozatnál a zárbetét cserére szorul melyet a helyszínen pótolni tudunk originál formában az ajtó típusa és vastagsága szerint.
Számunkra a legfontosabb tényező a biztonság és az értékvédelem ez alapján ajánlunk termékeket a bejárati ajtókba.
 
A termék paletta összes gyártójának illetve termékének a zárnyitását vállaljuk elsősorban Budapest területén és Pest megyében.
 
Szolgáltatásaink:
 • Biztonsági ajtó zárnyitás
 • Páncél ajtó zárnyitás
 • Műanyag ajtó zárnyitás                                               
 • Kínai ajtó zárnyitás
 • Mottura zárnyitás
 • Cisa zárnyitás
 • Dierre zárnyitás
 • Mul-T-Lock zárnyitás
 • Viro zárnyitás
 • Cr zárnyitás
 • Kínai ajtó nyitás
 • Hisec ajtó nyitás

 
Ajtónyitás Zárnyitás     Roncsolás mentes zárnyitás

Biztonsági ajtó zárnyitás Kínai ajtó zárnyitás 

Szolgáltatási területeink:Zárnyitás I. kerület, Zárnyitás II. kerület, Zárnyitás III. kerület, Zárnyitás IV. kerület,
Zárnyitás V. kerület, Zárnyitás VI. kerület, Zárnyitás VII. kerület, Zárnyitás VIII. kerület, Zárnyitás IX. kerület, Zárnyitás X. kerület, Zárnyitás XI. kerület, Zárnyitás XIII. kerület, Zárnyitás XIII. kerület, Zárnyitás XIV. kerület, Zárnyitás XV. kerület, Zárnyitás XVI. kerület, Zárnyitás XVII. kerület, Zárnyitás XVIII. kerület, Zárnyitás XIX. kerület, Zárnyitás XX. kerület, Zárnyitás XXI. kerület, Zárnyitás XXII. kerület, Zárnyitás XXIII. kerület,

Zárszerviz 24 gyors szolgálat

Ajtónyitás/Zárszerviz/Zárcsere/Zárszerelés/Zárjavítás 
Budapest I - XXIII. kerülete és Pest Megye területén
zarszerviz24@gmail.com
06 70 2000 400 Non Stop
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42


Budapest I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII kerületek,
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva!
honlapkészítés: - XLS.HU -