Zárcsere 0-24
Hívjon bizalommal!

06-70-2000-400

Zárcsere azonnal szükséges? Megoldás | Zarszerviz24Zárcsere azonnal szükséges? Megoldás | Zarszerviz24Zárcsere azonnal szükséges? Megoldás | Zarszerviz24Zárcsere azonnal szükséges? Megoldás | Zarszerviz24Zárcsere azonnal szükséges? Megoldás | Zarszerviz24Zárcsere azonnal szükséges? Megoldás | Zarszerviz24Zárcsere azonnal szükséges? Megoldás | Zarszerviz24Zárcsere azonnal szükséges? Megoldás | Zarszerviz24Zárcsere azonnal szükséges? Megoldás | Zarszerviz24Zárcsere azonnal szükséges? Megoldás | Zarszerviz24Zárcsere azonnal szükséges? Megoldás | Zarszerviz24Zárcsere azonnal szükséges? Megoldás | Zarszerviz24Zárcsere azonnal szükséges? Megoldás | Zarszerviz24

Zárcsere bármikor előtérbe kerülhet.

Zárcsere szegmensében minden felhasználó arra a kérdésre fektet a legnagyobb hangsúlyt, hogy milyen költségekkel lehet számolni a tevékenység során. Felmérésünk után megállapítást kellett nyernie annak a ténynek miszerint minden megrendelés elsődleges célpontja az azonnali árajánlat.

Zárcserék művelete területén szerzett nagy mértékű tapasztalatainkra támaszkodva próbálunk segítséget nyújtani ezekben a kétes helyzetekben ugyanis gondoljunk csak bele mit is kér tőlünk egy egy megrendelő, zárcsere a feladat egy olyan ajtóban melynek a szerkezetét nem látjuk tehát a telefonon tartott kommunikáció során keresztkérdésekkel próbálunk rávilágítani az ajtó szerkezeti tényezőre úgy mint fa, fém, műanyag, stb...

Ez az esetek nagy százalékában helyes megállapítást nyernek de most jön az a kérdés mely a zárcsere árait meghatározza, maga az ajtó vastagsága. Nem mindegy, hogy egy normál lakótelepi panelajtót veszünk számba egy műanyag ajtóval ellentétben melynek a lap vastagsága akár a panel bejárat ajtó méretének a duplája is lehet nem számolva a kilincs veretek egységével mely további mérettelek nyúlhat túl a normál ajtóvastagságon.

Ezek után jön a védelmi szint keresése a megrendelő által kiajánlott munkafolyamatok miatt. Ha csak egy zárat szeretnénk cserélni azért, hogy az ajtónk a tokban maradjon és semmi más cél nincs a jövőben a zárak kapcsolatában akkor elégséges lehet egy normál zárcsere is. Bár nagy hangsúlyt fektetünk a biztonsága és minőség egységeire mégis a megkeresések nagy része nem igényli az előrelátásunkat az értékvédelem terén.

Ellenkező esetben mikor az a cél, hogy értékeket óvjunk meg a bejárati ajtó mögött abban az esetben csakis minőségi Mabisz által minősített termékeket alkalmazhatunk a zárcsere terén melynek ár/érték aránya a normál zárbetétet illetően akár a három, négyszerese is lehet a mérettel párhuzamosan. Öntsünk tiszta vizet pohárba és ajánlatunk szerint mindig a normál zárcsere műveletének díját ajánljuk ki ügyfeleink részére mely nem több 12.900 Ft nál. Ez a költség tartalmazza a munka tehát a beszerelés díját, és a zárbetétet melyhez három esetekben öt kulcs jár. Minden egyéb esetben egyedi árajánlatot a helyszínen tudunk nyújtani, a bejárati ajtó típúsától és vastagságától, és nem utolsó sorban az Ön biztonsága és igénye szerint.
 

MILYEN TÍPUSÚ AJTÓBAN VÉGZÜNK ZÁRCSERÉT?

 • FA
 • FÉM
 • ÜVEG
 • MŰANYAG
 • BIZTONSÁGI AJTÓ 
 • HISEC AJTÓ
 • KÍNAI AJTÓ 
 • RÁCSOS AJTÓ
 • SZOBA AJTÓ 
 • TÁROLÓ AJTÓ
 • HEVEDERZÁR
 • MÁSODZÁR
 
És tulajdonképpen fogalmazhatnánk úgy is, hogy minden olyan ajtóban végzünk zárcsere feladot melyben zár működik.
 

MIÉRT BÍZZA RÁNK A ZÁRCSERE FELADATÁT?

Működésünk során azt a filozófiát követjük, hogy minden zár problémát a helyszínen oldunk meg hiszen egy ajtónyitás, vagy elromlás után nem várhatunk órákat, napokat a pótolandó alkatrészekre és a zárszerelésre várva. Szervizautóink portfóliója az évek során arra lett kialakítva, hogy minden ügyfelünk megtalálja a magának a biztonsága érdekében a normál zárbetétet és ezen szegmensén átívelően a magas Mabisz minősített zárbetétet bezárólag. Ezzel biztosítjuk azt, hogy a kis költségvetésű családfenntartók álma is megvalósuljon éppen úgy ahogy a nagy költségvetésű családfők terét is kielégítjük a zárcsere terén.

Minden általunk beépített termékre egy év teljes körű garanciát biztosítunk melyet 24 órás szervizszolgáltatással egészítünk ki.

És nem utolsó sorban ha végig olvassa az interneten a zárcsere címszónál előkerülő első oldalas találatokat akkor máris rá kell, hogy döbbenjen hogy a legjobbak vagyunk a zárcserélés terén hiszen minden egyes konkurencia minket másol.

Van aki a szövegkörnyezetünket veszi át, van aki minőség politikainkat másolta le, van olyan cég melyeknek a képei megszólalásig hasonlítanak a mi egyedi munkák által képviselt munkásságunkra és van olyan szolgáltató melynek még egy egyedi e-mail címet is nehezére esik kitalálni.

Tudja mi a baj a másolatokkal?
Az, hogy nem egyediek! Hamisítványok, úgy ahogy a Cégük neve a kapcsolat fülben megadott cég adatokon át kapcsolat tartó nevéig.


Bízzon bennünk, ha biztonsága a szempont és biztonságot szeretne és nem bizonytalanságot hívjon minket, hogy jól záródjon a napja!
 

SPÓROLHATUNK A ZÁRCSERE ÖSSZEGÉN?

Minden terméken lehet spórolni úgy ahogy meg is tesszük ezt minden nap bármerre is költjük el a pénzünket. Újságokat böngészünk az élelmiszer piacán merre keressük az olcsóbb termékeket, az interneten böngészünk hol tudunk hozzájutni használt autógumi hoz, csoportokban vásárolva próbálunk több hasznot tárolni a pénztárcánkban ha többet veszünk egy egy termékből.

És amikor eljön a zárcsere ideje akkor megvesszük a lehető legolcsóbb Kínai  zárat abban bízva, hogy a fent leírtak alapján a többletünket megóvjuk. Minek spórolunk ha utána tárva hagyott ajtót biztosítunk az illetéktelen behatolóknak és tálcán kínáljuk az értékeinket melyeket egy hosszabb időre visszatekintő spórolós életforma után tudtunk elérni? Minden esetben azt hangsúlyozom hogy nem lehet a lakásunk bejárati ajtóinak a zárcsere műveletén költséget csökkenteni hiszen ez a csökkenés a többszörösére rúg egy betörés során.

Igen ám de itt még nincs vége a kiadásainknak hiszen mikor a biztosító lehúz a kifizetni való számla végösszegéből mert nem volt megfelelő a védelem akkor kapkodunk, hogy úristen milyen helyzetbe kerültünk. Majd ebből a sötét alagútból kimászva megpróbáljuk minőségi zárbetétek termékekből helyreállítani az ajtón védelmi szintjét azért, hogy a következőkben ne lehessen könnyen hozzáférni megtakarításainkhoz mindegy mekkora költségért.
 
Kérdem én akkor most spóroltunk?
Oda vannak hetek, hónapok, évek melyeket azért áldoztunk fel, hogy legyen később miből finanszírozni az élethelyzetünket. Majd ez eltűnik és többletkiadás mellett most már a legjobb minőséget választjuk védelmünk oltárán. De ez meg sem történ volna ha felismerjük ezt a helyzetet és azt védjük a legjobban ami a mi megtakarításainkat védi az az a bejárati ajtót illetve a annak zárakkal kapcsolatos pontjait.

ZÁRCSERE SZOLGÁLTATÁSINKAT HOL VEHETI IGÉNYBE?

 
Budapest területén a főváros minden kerületében non stop segítséget nyújtunk az ajtó zárcserék területén legyen szó az  Budai vár környékéről, esetekben a Soroksári munkavégzésről. Tudjuk, hogy a zárproblémák és a Murphy nem válogat napszak és időjárás között ezért ha fúj a szél ha esik az eső ha süt a nap minket el fog érni ha zárcsere munkát ajánl.

Kivonuló szolgálatunk telephelyi kiválasztásánál egyedi szempont alapján úgy lett kiválasztva, hogy minden kerületben egy órás időintervallumban tudunk akut munkát végezni. Ne késlekedjen egyeztessen akár előre időpontot, hogy az idejéből ne vesszen többet a zárcsere feladata miatt. Minden telefonhívásra válaszolunk egyedi esetben kérésére visszahívjuk illetve e-mailban válaszolunk.


Hívjon hogy jól záródjon a napja!
 

ZÁRCSERE 06 70 2000 400 NON STOP

 
 
Képek
 
Budapest zárcsere 
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42


Garanciális zárakFővárosi zárcsereÉjjel nappali záras, Biztonsági zárjavítás, Zárjavítás gyorsan, Zárszerelő azonnal, Zárnyitás XI. kerület, Zárszerelés Budán, Zármentő, Zárszerelés gyorsan, Zárlakatos, Ajtónyitás kell, Zármentés gyorsan, Ajtónyitás non stop, Éjjel nappali zármentő, Zárnyitás egy órán belül, Gyors ajtónyitás, Biztonságos zárak, Ajtónyitás utáni zárjavítás, Zárszerelés elengedhetetlen, Ajtónyitás azonnal, Zárkirály elérhető, Ajtómentő várja hívását, Biztonsági zárszerelés, Sürgős ajtónyitás, Zárszerelő feladata a zárnyitás, Ajtómentés egy órán belül, Hisec ajtó zárszerelés, Zármentő X. kerület, Záras feladata zárjavítás, Non stop zárjavító, Betörés utáni zárszerelés, Zárnyitás azonnal, Ajtómentő gyorsan, Éjjel nappal zárlakatos, Biztonsági ajtó javítás, Fogaskerekes zárak szerelése, Bejárati ajtózár javítás, Elektromos zárszerelés, Non Stop zárszakértő, Bejárati ajtó zárnyitás, Roncsolás mentes ajtónyitás, Másodár felszerelése, Acél ajtó, Lemez ajtó, Ajtónyitásra kit hívjunk, Levelesláda zárszerviz,  Karsai Kft, Kárszakértés, Autószerelés azonnal,  Szerzői jogokrólZárástechnika világa, Bizonságos otthonunk, Hivjon minket, kilincs csere Hisec ajtó, Biztonsági zárak, Zárcsere Budapest
Budapest I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII kerületek,
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva!
honlapkészítés: - XLS.HU -