Zárcsere 0-24
Hívjon bizalommal!

06-70-2000-400

Mottura zárcsere Budapesten és környékénMottura zárcsere Budapesten és környékénMottura zárcsere Budapesten és környékénMottura zárcsere Budapesten és környékénMottura zárcsere Budapesten és környékénMottura zárcsere Budapesten és környékénMottura zárcsere Budapesten és környékénMottura zárcsere Budapesten és környékénMottura zárcsere Budapesten és környékénMottura zárcsere Budapesten és környékénMottura zárcsere Budapesten és környékénMottura zárcsere Budapesten és környékénMottura zárcsere Budapesten és környékén

Mottura Biztonsági ajtó és ami mögötte van.

Magyarországon az utóbbi időben nagyban elterjedt típusú biztonsági ajtó az Olasz cég által gyártott Mottura zárszerkezet működtet, melyek felhasználása a új építésű  lakóparkokban és a nagyobb lakóközösségekben az értékek és ingóságok védelmére összpontosítva termtették meg gyártói. Az ajtó szerkezete komplex biztonsági egységként áll helyt egy egy betörési  kisérlet alkalmával. Biztonsági tényezői magas szempontokat követnek, hő és hangszigetelési tényezői kivállóak, csekély esetekben tűzgátlással egybekötve áll szemben a külső behatásoknak.
 

Olasz Mottura zárak tipúsai

Gyártó áltat kínált ajtó szerkezetek lehetnek tollas kulccsal szerelt, kódolható szerkezetű zártestek mely zárcsere nélkül újrakódolhatóak egy másik kulcs szettre ezáltal kizárva a régi kulcsok használóit. Egyedi, úgynevezett házgyári ajtó sok esetben lehet fix lamellás szerkezetű Mottura zár melynek cseréje csakis a főzár cseréjével lehetséges.

A másik típusú a cilinderbetétes változata mely ugyan úgy cserélhető mint egy normál cilinder betét.Ebben az esetben nem mindíg a zárbetét védett a legjobban hanem azt körűl vevő cilinder védő pajzs.
 
Itt mégis megejteném,hogy egy normál elzett, vagy fogazott illetve kódkártya nélküli zárbetét korántsem tudja megvédeni értékeinket még akkor sem ha a fent nevezett biztonsági páncélajtóban van elhelyzve.
 
Erre a feladtra szintén magas mínőségű vagy ezzel párhuzamosan magas kategóriába tartozó zárbetét ajánlok az ajtó mükődtetésére. 

Mottura zárcsere folyamata

Ha már elkészítettünk vagy megörököltünk egy biztonsági páncélajtót ne sajnáljunk rá álldozni, hogy a reteszelést is minőségi zárbetéttel lássuk el.
Sajnos mindekét esetben a zárcsere folyamatához az ajtó lapot el kell távolítani mely a zárat burkoló lemez csavarozásával történik. Következő müvelet  a Mottura zárcsere tevékenységénél a kukucska az az kitekintő szétszerelés ellentétesen csavarva mindkét oldalt.
 
Kezdődhet a burkoló anyag kihúzása a sinből több esetben nem indul meg a burkolat ezért óvatosan kezdjünk a művelethez. A burkolat eltávolítása után szembe talájuk magunkat a zár elhelyezkedési pontjával ami négy helyen van rőgzítve az ajtó külső borításához. A négy pont oldásával még két darab gumi gyűrűt kell eltávolítanunk az alsó és felső kisegítő rudazat rögzitéséről.

Már is a kezünkben van a zártestünk melyben a legtöbb esetben a négy oldalon a zártesten belül helyezkedik el az önzáró anya. Ez nem tartozéka az új zártestnek ezért az a régi zártestből kell áthelyezni. Ez a feladat nem könnyű hiszen a zár borítását el kell távolítani és egy rossz mozdulat a lamellák és a kilincs szerkezet bomlásával járhat.
Ha nem tudjuk melyik alkatrész hova illik sajnos a zártestünk mehet a kukába,és a Mottura zárcsere feladatával csak időt pazaroltunk! 
 
 

Mottura zárástechnikai termékek a helyszínen

Szervizautóink a legmodernebb és legfrissebb zárástechnikai termékek felsorakoztatásával áll elébe minden egyes zárproblémák orvoslására.
        Mottura zár
Nem kell napokat várni egy Mottura zárcsere műveletére hiszen mozgó biztonságtechnikai gyors szerviz kínálink az év minden napján 24 órában.

Szortimentünk a trezor záraktól, a kódoló egységeken át a biztonsági zárbetétek keretéig rendelkezésre áll ha zár probléma akadt.
 
Tudjuk hogy lehetetlen minden háztartásban minden igényt kimeríteni ezért raktárkészletünk egy órán belül elérhető Budapest minden kerületéből, így lehetetlen és váratlan feladat nem érhet egy egy munka során.

Mi segítünk a Mottura zárcsere feladatában

 
Ajtómentő mester szolgálatunk az év 365 napján 24 órában várja hívását akár átkódolással akár  zárcserével illetve zárszereléssel szeretné biztonságban tudni szeretteit védeni értékeit.
 
A munka folyamata nem igényel diplomáciai körültekintést mégis mint minden szakmában jobb ha mester szolgálat végzi gyári garanciával, mint a szomszédunk vagy rokonuk garancia nélkül esetlegesen többletköltségekkel.
 
Az interneten elérhető munka folyamatok is átláthatóak viszont egyetlen hiba is beláthatatlan magas költségekkel járó eredményeket produkálhat és időveszteséget jelenthet.
 
Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk akár éjjel akár nappal. 

Minden esetben érdeklődjön  mottura zárcsere szolgálatunk telefonszámán a kiajánlott munka ellenértékéről.
 
Mottura zárcserét és zárkódolást ajánlunk nem egy életre hanem élet helyzetekre. 
 
Hívjon hogy jól záródjon a napja!

06 70 2000 400 NON STOP ZÁRCSERE SZOLGÁLAT


 

MOTTURA GYORS SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSAINK:

  •  ZÁRCSERE

  •  ZÁRSZERVIZ

  •  ZÁRKÓDOLÁS

  •  ZÁRNYITÁS

  •  ZÁRJAVÍTÁS

  • AJTÓNYITÁS

  • PÁNCÉLAJTÓ GYÁRTÁS

  • ZÁRSZERELÉS

  • AJTÓ BEÁLLÍTÁS

  •  ALKATRÉSZEK, EGYSÉGEK FORGALMAZÁSA

 
Képek
 
Mottura zárcsere,zárkódolás
    
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42


Garanciális zárakFővárosi zárcsereÉjjel nappali záras, Biztonsági zárjavítás, Zárjavítás gyorsan, Zárszerelő azonnal, Zárnyitás XI. kerület, Zárszerelés Budán, Zármentő, Zárszerelés gyorsan, Zárlakatos, Ajtónyitás kell, Zármentés gyorsan, Ajtónyitás non stop, Éjjel nappali zármentő, Zárnyitás egy órán belül, Gyors ajtónyitás, Biztonságos zárak, Ajtónyitás utáni zárjavítás, Zárszerelés elengedhetetlen, Ajtónyitás azonnal, Zárkirály elérhető, Ajtómentő várja hívását, Biztonsági zárszerelés, Sürgős ajtónyitás, Zárszerelő feladata a zárnyitás, Ajtómentés egy órán belül, Hisec ajtó zárszerelés, Zármentő X. kerület, Záras feladata zárjavítás, Non stop zárjavító, Betörés utáni zárszerelés, Zárnyitás azonnal, Ajtómentő gyorsan, Éjjel nappal zárlakatos, Biztonsági ajtó javítás, Fogaskerekes zárak szerelése, Bejárati ajtózár javítás, Elektromos zárszerelés, Non Stop zárszakértő, Bejárati ajtó zárnyitás, Roncsolás mentes ajtónyitás, Másodár felszerelése, Acél ajtó, Lemez ajtó, Ajtónyitásra kit hívjunk, Levelesláda zárszerviz,  Karsai Kft, Kárszakértés, Autószerelés azonnal,  Szerzői jogokrólZárástechnika világa, Bizonságos otthonunk, Hivjon minket, kilincs csere Hisec ajtó, Biztonsági zárak, Zárcsere Budapest
Budapest I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII kerületek,
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva!
honlapkészítés: - XLS.HU -