Zárcsere 0-24
Hívjon bizalommal!

06-70-2000-400

Cisa zárkódolás probléma esetén zárcsere.Cisa zárkódolás probléma esetén zárcsere.Cisa zárkódolás probléma esetén zárcsere.Cisa zárkódolás probléma esetén zárcsere.Cisa zárkódolás probléma esetén zárcsere.Cisa zárkódolás probléma esetén zárcsere.Cisa zárkódolás probléma esetén zárcsere.Cisa zárkódolás probléma esetén zárcsere.Cisa zárkódolás probléma esetén zárcsere.Cisa zárkódolás probléma esetén zárcsere.Cisa zárkódolás probléma esetén zárcsere.Cisa zárkódolás probléma esetén zárcsere.Cisa zárkódolás probléma esetén zárcsere.

Cisa zárszerviz, Cisa zárcsere

Budapest területén elterjedt új építésű lakóparkok kedvelt és biztonságos ajtó típúsai a CISA Master door biztonsági ajtók melyek két típusra oszthatók.
 
Az egyik típus a kódolható CISA zár mely a kulcs elvesztésénél illetve a lakó cserénél nem szükséges zárcsere mert egy kódoló szettel a kulcsok cserélhetőek így kizárva az elhagyott kulcs működését esetlegesen 
a régi lakás tulajdonosának látogatását.
 
A kódolás egyszerű művelet, nem kell mást tenni mint nyitott ajtónál  a régi kulccsal négyre zárjuk a CISA biztonsági ajtónkat majd a kódoló kulcsot jobbra fordítjuk egy negyed fordulatot és a kattanás után az új kulccsal kinyitjuk a zárat.

Ha sikeres a művelet akkor finoman működik az új kulcs szettünk ám sok esetben ha nem megfelelő szakértelemmel járunk el még problémát is okozhatunk magunknak.
 
A másik CISA biztonsági ajtó zár a nem kódolható típusú melynél egy kulcs csere miatt is az ajtó bontására kerül sor.
Csapatunk azért jött létre mert ezek az ajtók már közel tíz éve szerelés alatt állnak és többségük beállítást igényel sok esetben a kulcs elhagyása miatt jelentkeznek illetve van olyan akut probléma is mikor a zár a saját kulcsával nem működik.
 
A minap kereste meg egy ügyfelünk a Cisa zárcsere szolgálatunkat mégpedig olyan problémával amelyre a konkurens cégek is "nem vállaljuk" kulcs szót alkalmazták.

A CISA zár évek óta feszült a tok és az ajtó keret között ezért egyszer csak a kilincs rögzítő alátét eltört és a nyel bele esett a tokba.
Használta az ajtót de idegesítő hatással volt rá,hogy a kilincs funkció nem működik ezért mindig zárva kell tartani az ajtót.

Felvette a szolgálatunkkal a kapcsolatot és megrendelte az alkatrész cseréjét.

Kiérkezésünk kor egy nem a cég által forgalmazott ajtót találtunk magunkkal szemben ezért nem alkalmazhatóak a bevált módszerek a zárszerviz céljából.

A belső burkolat csavarozva és ragasztva volt melyet nehéz eltávolítani úgy ,hogy az megfelelően kerüljön a helyére a munka végeztével.

Ha nehezebben is de iktattuk a burkolatot aztán még nehezebb feladat állt elő.
A Cisa zártest be volt hegesztve az ajtó keretbe így fixen rögzült a helyére ennek a bontása sem kis feladat volt.

A zártest kivételekor a zár dobozát is bontani kell mert a kilincs szerkezet azon belül található de itt is probléma adódott mégpedig a kulcs nyílás elé a dobozra hegesztve volt alul felül egy egy 5 mm vastag laposvas a felfúrás nehezítése végett amely pont egy csavart takart ahhoz ,hogy a doboz eleje bontható legyen.

Csapatunk ezt az akadályt is könnyen vette majd jött a kilincs rész egység cseréje amihez az alsó és felső rudat mozgató lamellát és a kilincs dióját és a Cisa zár lamelláit is el kellett távolítani.

Ez után kerülhetett helyére az új kilincs szerkezet mert a régi javítása újabb problémát hozott volna magával.Tehát a lamellák vissza, dió a helyén ,rudazat mozgató lamella a helyén, összecsavarozva a doboz, jöhet a próba természetesen még kézben. Működő képes lett az ajtó a szolgáltatásunknak köszönhetően és hegesztés nélkül került vissza a helyére majd a burkolat is a helyére került csavarozással hogy a későbbiekben ez ne okozzon problémát a CISA Masterdoor ajtó szerelésénél.
Igen ám de ez csekély másfél órát vett igénybe magasan képzett kollégáinknak is.

Ezért ajánljuk Cisa zárszerviz szolgáltatásunkat mely minden akut problémára fel van készülve és az alkatrészek pótlását is azonnal vállalja.
Szolgálati autóink minden alkatrészt illetve egységet tartalmaz ezáltal nincs szükség megrendelésre, várakozásra még abban az esetben sem ha ajtónyitás után Cisa zárcsere szükséges.

 

Szolgáltatásaink:
 

CISA ZÁRSZERVIZ
CISA ZÁRCSERE
CISA ZÁRSZERELÉS
CISA AJTÓNYITÁS
CISA ZÁRKÓDOLÁS
CISA KULCSMÁSOLÁS
CISA ZÁRJAVÍTÁS
 
06 70 2000 400 non stop

Az alábbi képek jól mutatják a munkálatok folyamatát.
cisa zárszerviz cisa zárszerviz cisa zárszerviz cisa zárszerviz
cisa zárszerviz cisa zárszerviz cisa zárszerviz cisa zárszerviz


Az alábbi Cisa termékek kimagasló mínőséget képviselnek a zárástechnika piacán mely nagyban hozzájárulhat a értékeink és szeretteink biztonságához.
 
A zárbetét 2 soros pont furt kulccsal rendelkezik és csakis kizárólag kód kártya ellenében másolható akár partnerünknél.
Zárbetét alján található Silicium anyagból készült lemezek (6) db 40 % kal csökkentik a zárbetét törését egy esetleges betörés alkalmával a normál zárbetétekhez képest. A cisa rászegző zár 4 ponton reteszeli az ajtónkat melynek a védelmi minősítése mabisz 5 kategóriába sorolható.
Kulcsa önmagába csúsztatható ezáltal csökkentve a kulcs méretét,nagyságát.
 
A szerelési egységcsomag tartalmazza a további rudazatokat melyek alul,felül, és hátul is reteszelik ajtónkat.
 
A harmadik termék ismét egy retesz zár melyet már ismerhetünk mert nagyban elterjedt külömböző tipusai jelen vannak a piacon,az anyaga és kivítelezése szempotjából érdemel pár szót.
 
Kívűl belül kulcsos változatról van szó ezáltal felkerülhet akár egy kitekintős ajtóra is mert az ablak betörésénél a belső részen is csak kulccsal lehet nyitni és zárni a terméket.
Az ajtó külső felén található fej egység cserélhető akár magasabb mínőségű fej egységre illetve ezáltal ha tulajdonos váltás esetleg kulcs elhagyásnál nem kell cserélni az egységet elég ha csak a külső egységet cseréljük.
 
Várjuk megrendelését ha felkeltette érdeklődését a vagyona védelme.
Jó kapcsolatot ápolunk a Magyarországi képviselettel így nagyobb segítséget tudunk Önök felé biztosítani a munkák során.


 
cisa zárszerviz cisa zárszerviz cisa zárszerviz  cisa zárszerviz

Zárszerviz történetünket azzal az esettel folytatjuk amely a héten esett meg.
 
Történetesen a kedves visszatérő ügyfelünk azért keresett meg minket mert bár többször kizárta magát a lakásából kifelé jövet mégpedig úgy,hogy a kulcs a zárban maradt és ezáltal kívülről nem tudta működtetni Cisa Masterdoor típusú ajtóját a mai napon Murphy is mellé szegődött.
 
A munkálatok befejeződtek az új lakáson belül és már a hajrában lévő építkezés,átalakítás,parkosítás terén a felső szinten lévő hatalmas erkélyre telepített jakuzzinak kell a helyére kerülni.
 
Ám ennek a terméknek akkora súlya és mérete van,hogy a lépcsőházban illetve a Cisa ajtón és a lakáson keresztül nem szállítható.
Természetesen mint mindenre itt is van megoldás : Helikopterrel emelik fel a ház tető teraszára a jakuzzit minden egyes alkatrészeivel együtt.
 
Ügyfelünk arra gondolt,hogy a szemetes kosár dugig megtelt ezért leviszi a szemetet.
Igen ám de kulcsot nem vett magához és a CISA Masterdoor ajtót a huzat becsapta.
 
Szeméttel a kezében telefon és kulcs nélkül a helikopteres megoldás 10 percre van,a ház előtt egy járókelőt megállítva hívta fel szolgálatunkat mert a telefonszámunk jól megjegyezhető:
06 70 2000 400 azért 70 mert 7 napban azért 2000 / 400 mert 24 órában dolgozunk és ő erre emlékezett!
 
Megkérte szolgálatunkat,hogy minél előbb legyünk szívesek ezt a problémát megoldani ellenkező esetben össze omlik a mai terv.
Szeretjük a kihívásokat ám ez nem a feladat miatt volt megoldhatatlanak tűnő hanem az idő korlát volt nagyon alacsony.
 
Kiérkezésünk kor a helikopter a ház felett lebegve méregette a terepet,egyébként 5 percet késtünk hozzáteszem 8 kerülettel távolabbról és szakadó esőben kellett vessző futást művelnünk a többi esernyő helyett autót használó sofőrökkel együtt.
 
A probléma megoldva Cisa biztonsági ajtó nyitva,erkély nyitva, mehet az árú a teraszra.
 
Termék kihelyezése után a helikopter egy tisztelet körrel ajándékozott meg minket és gondolom a projektet vezető szakemberektől is így köszönt el.
 
Hála adás és köszönet nem maradt el részünkre sem ügyfelünk gondosan ügyelt rá.
Cisa ajtót átalakítottuk fix gombról forgatható gombos változatra ,hogy többet ilyen komoly feladata ne legyen Murphy nek.
 
Köszönjük ezt az élménnyel megspékel mai esős,borús napot Cisa Zárszerviz , Zárcsere
szolgálatunk éjjel nappal áll rendelkezésére ha zár probléma akadt!

 
Cisa zárszerviz Cisa zárszerviz  Cisa zárszerviz Cisa zárcsere

Szolgáltatási területeink:
CISA ZÁRSZERVIZ I. KERÜLET, CISA ZÁRSZERVIZ II. KERÜLET, CISA ZÁRSZERVIZ III. KERÜLET,CISA ZÁRSZERVIZ IV. KERÜLET, CISA ZÁRSZERVIZ V. KERÜLET, CISA ZÁRSZERVIZ VI. KERÜLET, CISA ZÁRSZERVIZ VII. KERÜLET,
CISA ZÁRSZERVIZ VIII. KERÜLET, CISA ZÁRSZERVIZ IX. KERÜLET, CISA ZÁRSZERVIZ X. KERÜLET,
CISA ZÁRSZERVIZ XI. KERÜLET, CISA ZÁRSZERVIZ XII.KERÜLET, CISA ZÁRSZERVIZ XIII. KERÜLET,
CISA ZÁRSZERVIZ XIV. KERÜLET,
CISA ZÁRSZERVIZ XV. KERÜLET, CISA ZÁRSZERVIZ XVI. KERÜLET, CISA ZÁRSZERVIZ XVII. KERÜLET,
CISA ZÁRSZERVIZ XVIII. KERÜLET, CISA ZÁRSZERVIZ XIX. KERÜLET, CISA ZÁRSZERVIZ XX. KERÜLET,
CISA ZÁRSZERVIZ XXI. KERÜLET, CISA ZÁRSZERVIZ XXII. KERÜLET, CISA ZÁRSZERVIZ XXIII.KERÜLET,
 
 
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42


Garanciális zárakFővárosi zárcsereÉjjel nappali záras, Biztonsági zárjavítás, Zárjavítás gyorsan, Zárszerelő azonnal, Zárnyitás XI. kerület, Zárszerelés Budán, Zármentő, Zárszerelés gyorsan, Zárlakatos, Ajtónyitás kell, Zármentés gyorsan, Ajtónyitás non stop, Éjjel nappali zármentő, Zárnyitás egy órán belül, Gyors ajtónyitás, Biztonságos zárak, Ajtónyitás utáni zárjavítás, Zárszerelés elengedhetetlen, Ajtónyitás azonnal, Zárkirály elérhető, Ajtómentő várja hívását, Biztonsági zárszerelés, Sürgős ajtónyitás, Zárszerelő feladata a zárnyitás, Ajtómentés egy órán belül, Hisec ajtó zárszerelés, Zármentő X. kerület, Záras feladata zárjavítás, Non stop zárjavító, Betörés utáni zárszerelés, Zárnyitás azonnal, Ajtómentő gyorsan, Éjjel nappal zárlakatos, Biztonsági ajtó javítás, Fogaskerekes zárak szerelése, Bejárati ajtózár javítás, Elektromos zárszerelés, Non Stop zárszakértő, Bejárati ajtó zárnyitás, Roncsolás mentes ajtónyitás, Másodár felszerelése, Acél ajtó, Lemez ajtó, Ajtónyitásra kit hívjunk, Levelesláda zárszerviz,  Karsai Kft, Kárszakértés, Autószerelés azonnal,  Szerzői jogokrólZárástechnika világa, Bizonságos otthonunk, Hivjon minket, kilincs csere Hisec ajtó, Biztonsági zárak, Zárcsere Budapest
Budapest I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII kerületek,
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva!
honlapkészítés: - XLS.HU -