Zárcsere 0-24
Hívjon bizalommal!

06-70-2000-400

Hevederzár szereléssel nincs szükség ajtócserére!Hevederzár szereléssel nincs szükség ajtócserére!Hevederzár szereléssel nincs szükség ajtócserére!Hevederzár szereléssel nincs szükség ajtócserére!Hevederzár szereléssel nincs szükség ajtócserére!Hevederzár szereléssel nincs szükség ajtócserére!Hevederzár szereléssel nincs szükség ajtócserére!Hevederzár szereléssel nincs szükség ajtócserére!Hevederzár szereléssel nincs szükség ajtócserére!Hevederzár szereléssel nincs szükség ajtócserére!Hevederzár szereléssel nincs szükség ajtócserére!Hevederzár szereléssel nincs szükség ajtócserére!Hevederzár szereléssel nincs szükség ajtócserére!

HEVEDERZÁR ÉS A NYUGALOM EGYÜTT ÉLVEZHETŐ!

Engedje meg hogy bemutassuk mivel  foglalkozunk a nap mint nap.

Mai világban az értékeinkre kell a legtöbb figyelmet irányítani hiszen a lakosság nagy része nincs tisztában értékei és szerettei megóvásának fontosságára. 
 
Úgy gondoljuk hogy megóvni mind azt amit szüleink nagyszüleink dédszüleink életükben megóvtak számunkra, fontosabb megvédeni mint hogy egy betörő szempillantás alatt magáévá tegye.
 
Ezeknek az értékeknek a védelme sok esetben a felhalmozott értéknek csak a töredéke. Számtalan ügyfelünk nap mint nap esik bele abba a csapdába amit magunk generálunk azzal, hogy el siklunk és felületesen gondoljuk végig lakásunk és értékeink biztosításának védelmét. 
 
Megvédheti értékeit szeretteit az ajtó?
 
Biztonságban tudhatom  értékeim szeretteim?
 
A fentiek alapján egyértelmű hogy a hevederzár szerelés a mechanikus védelem legmeghatározóbb eszköze lehet az ajtóján.
 
Hozzáteszem sok távol keleti biztonságosnak nevezett ajtót könnyebb kinyitni mint egy lakótelepi lakás ajtót melyen van megfelelően kivitelezett hevederzár szerelés és másod illetve harmad zár található rajta.
 
Visszatérve hevederzár szerelés kivitelezni lehet jól meg rosszul is. 
 
Sok esetben valóban találkozunk feltört ajtókkal amin hevederzár szerelés  van telepítve ,de mindig hibás vagy hanyag felszerelés esetleg az ügyfél által nem rendesen megválasztott zárbetétnek tudhatjuk be  a betörések kivitelezését.
 
Általában a hevederzárak két irányú illetve négy irányú mozgást végeznek bezáráskor ,de minden esetben a zárbetét végzi a zárást és ez a leggyengébb láncszem  a biztonságtechnikában.
 
Lehet a legjobb minőséggel ellátott hevederzárunk és a legjobb szerelés mód ha a zárbetét nem megfelelően van védve. Sárgaréz, fogazott és kód kártyával nem rendelkező zárbetétek az alap kategóriába tartoznak, 10/15 ezer forint körüli értékükkel ne várjunk olyan csodát melyekkel meg tudná gátolni a többszáz ezer forint védelmét.
 
Vegyünk egy másik példát  ha az ajtón kitekintő ablak van és az alá hevederzár szerelést telepítünk meg van rá az esély, hogy azt feltörik vagy leszerelik hiszen az ablak kinyitásával szabad az út a hevederzárhoz  és azt reteszelő zárbetéthez. 
 
Megoldás ebben az esetben is a szerelés hiszen a kitekintő ablak rács szerkezettel való ellátásakor ez a művelet nem következhet be, de nem szabad elhanyagolni a rács szerkezet kialakítását a hevederzár szereléssel egybe kötve.
 
A másik hiba forrása  a hevederzárak befogadóinak nem megfelelő rögzítése, itt is mint minden esetben rendelkezésre áll a fali ,fél fali esetleg kengyelekkel való rögzítés, de nem mindegy hogy mikor melyik típust  alkalmazzuk.
 
Két szárnyú ajtó esetében szót kell ejteni a fix ajtó szárny reteszeléséről is hiszen ezáltal még erősebb és ellenállóbb lesz a védelem.
 
Minden eshetőségre gondolni kell,meg kell előznünk mind a betörés lehetőségét és minden esetben meg kell előznünk a betörő gondolkodását is egyidejűleg.
 
Egy esetleges betörés kivitelezése során a kezdő pont az épület lakás ajtóinak szemrevételezése, kiválasztása ezzel kezd a betörő. Mondhatjuk, hogy minden esetben a leggyengébb ajtó lesz a kiválasztott a feltörésre. 
 
Ha minőségi termékekkel látjuk a bejárat ajtónk zárszerkezeteit csekély az esély arra,hogy a mi ajtónkra kerüljön sor a betörés által.
 
Szakembereink évek óta dolgoznak Budapest területén ahol megfelelő tanulmányi időt töltöttünk el megkoronázva ezt a gyakorlatban,hiszen a nap bármely szakaszában számtalanszor kerül sor akár hevederzár szerelésre és biztonságtechnikai tanácsadásra.
 

Milyen típusú hevederzárat ajánlunk

 
Miskolci hevederzár a biztonsági eszközök talán legjobban elterjedt eszköze közé sorolható működése vízszintesen szerelve jobb illetve bal oldal irányú zárást eredményez.
 
A zár belső szerkezete fogasléc melyet a zárbetéten lévő fogaskerék hajt.
 
Sajnos a gyári szerelésű hevederzár nem tudja megvédeni értékeinket hiszen sárga réz fogazott kulcsos zárbetét működteti,és nem utolsó sorban tizenöt éve szerelik mely idő kiforrta már a létező összes felelhető hibát és ezt a gyenge pontjait veszik figyelembe az illetéktelen behatolók. Heveder zárcsere megfelelő lehet a termék frissítésére mely továbbra is biztonságot nyújthat, feltéve ha megfelelő zárbetétet alkalmazunk a zárásra. Egy kimagasló minőségű zárbetéttel mindenképp jó választás lehet.
 
Prezídium hevederzár típus nem sokkal eltérőbb szerkezetű  a fent említett Miskolci hevederzárnál itt a gyári csomagban felfúrás elleni zárbetétet tartalmaz illetve a fogasléc végén nem téglalap a zárnyelv hanem három darab egymás alá helyezett kör acél. Mabisz 5 zárbetéttel megfelelő védelmet nyújt.
 
Biztibuk osztrák hevederzár talán a leg kiemelkedőbb tulajdonságokkal rendelkezik a védelem terén. Két darab köracél reteszel a falban a fogasléc végénél mely a megerősített hevederzár házban van rögzítve. 
 
Zárbetét felfúrás és törés elleni védelemmel van ellátva ezáltal a nyitási ideje talán ezen típusnak a leghosszabb, és a gyári csomag tartalamazza a kódkártyás zárbetétet is melyet csak és kizárólag a kártya használatával lehet másolni. Nem gyári zárbetéttel a piac erős szegmensébe tartozó hevederzár.
 
Minden esetben a magas kategóriába sorolt biztonságtechnikai eszközöket favorizáljuk éppen azért, hogy ne keljen idegeskedni mikor ,kik , és miért törik fel ingatlanunk és hogyan távolítják el akár legbecsesebb értékeinket.
 
Tehát ha biztonságot akarunk teremteni családunknak és értékeinknek azt mindenek előtt  át kell gondolnunk mi az amit védeni akarunk értékei szerint és annak megfelelő értékben kell rá költenünk, hogy nyugodtan tudjuk végezni ebben a rohanó világban akár a munkánkat akár a megérdemelt pihenést. Ezek után én azt javaslom mindenki tudja mit akar megvédeni és e gondolat szerint kell kiválasztani a legmegfelelőbb típusú hevederzár szerelést és a lehetőségek szerint mi gondosan kiválasztjuk és felszereljük  értékei és szerettei védelmére.
 
A hevederzár szerelés előtt ingyenes felmérést biztosítunk a munka mellé ahol szakembereink árajánlatot adnak a meglévő ajtó paraméterei szerint mint a hevederzár és befogadó értékére. Minden Hevederzárat érintő munkával kereshet minket az év minden napján 24 órában az alábbi tevékenységekkel állunk rendelkezésére.
 
Hívjon hogy jól záródjon a napja! Hevederzár szerelés 06 70 2000 400 

SzolgáltatásainkHEVEDERZÁR SZERVIZ
HEVEDERZÁR SZERELÉS
HEVEDERZÁR CSERE
HEVEDERZÁR JAVÍTÁS
HEVEDERZÁRAK NYITÁSA 

Képek


:hevederzárak Biztibuk hevederzár kétszárnyú hevederzár Hevederzár szerelése Hevederzár csere Hevederzár szerelés 
Hevederzárak Hevederzár szerviz Hevederzár csere 

 Szolgáltatási területeink
 

Hevederzár szerelés I.kerület, Hevederzár szerelés II.kerület, Hevederzár szerelés III.kerület, Hevederzár szerelés IV.kerület, Hevederzár szerelés V.kerület, Hevederzár szerelés VI.kerület,  Hevederzár szerelés VII.kerület, Hevederzár szerelés VIII.kerület, Hevederzár szerelés IX.kerület, Hevederzár szerelés X.kerület, Hevederzár szerelés XI.kerület, Hevederzár szerelés XII.kerület, Hevederzár szerelés XIII.kerület, Hevederzár szerelés XIV.kerület, Hevederzár szerelés XV.kerület, Hevederzár szerelés XVI.kerület, Hevederzár szerelés XVII.kerület, Hevederzár szerelés XVIII.kerület, Hevederzár szerelés XIX.kerület, Hevederzár szerelés XX.kerület, Hevederzár szerelés XXI.kerület, Hevederzár szerelés XXII.kerület, Hevederzár szerelés XXIII.kerület ,
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42


Profi zárcsereFővárosi zárcsereÉjjel nappali zárszerelő, Zárjavítás 8.kerület, Lakatos zárcsere 9.kerület, Zárjavítás Kőbányán, Zárszervíz 11. kerület, Zárcsere Hegyvidék vonzásában Budán, Zármentés 13.ker, Zárcsere XIV. kerület, Kerületi zárlakatos elérhetősége, Ajtónyitás után zárcsere, Zármentés a kerületben, Ajtónyitás non stop, Éjjel nappali zármentő, Zárcsere egy órán belül, Gyors zárbetét csere, Biztonsági zárcsere, Zárcsere 23.kerület, Zárszerelés elengedhetetlen, Ajtónyitás azonnal, Zárkirály elérhető, Ajtómentő várja hívását, Biztonsági zárszerelés, Sürgős zárcsere, Zárszerelő feladata a zárnyitás, Ajtómentés egy órán belül, Biztonsági ajtó zárcsere, Zárcsere X. kerület, Zárbetét csere Gazdagrét, Ajtózár csere, Betörés utáni zárcsere, Zárnyitás azonnal, Ajtómentő gyorsan, Éjjel nappal zárlakatos, Biztonsági ajtó javítás,Hevederzár zárcsere, Bejárati ajtó zárcseréje, Tároló ajtó zárcsere, Non Stop zárszakértő, Műanyag ajtó zárcsere, Roncsolás mentes ajtónyitás, Hevederzár jöhet szóba, Acél Kínai ajtó zárbetét cseréje, HiSec ajtó zárbetét csere, Elhagytam a postaláda kulcsot,  Karsai Kft, Kárszakértés, Autószerelés azonnalZárszervíz 0-24, Zárszerviz Budapest, Zárcsere miatt hivjon minket, kilincs csere Hisec ajtó, Biztonsági ajtó zárkódolása, Zárcsere Budapest, Zárjavítás Budapest, Zárcsere mennyibe kerül, Ajtónyitás utáni zárcsere,Karsai autócentrum,
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Fót, Taksony, Pécel, Gyömrő

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva!
honlapkészítés: - XLS.HU -