Zárcsere 0-24
Hívjon bizalommal!

06-70-2000-400

Lecserélné ajtóját? Biztonsági ajtó a megoldás. Lecserélné ajtóját? Biztonsági ajtó a megoldás. Lecserélné ajtóját? Biztonsági ajtó a megoldás. Lecserélné ajtóját? Biztonsági ajtó a megoldás. Lecserélné ajtóját? Biztonsági ajtó a megoldás. Lecserélné ajtóját? Biztonsági ajtó a megoldás. Lecserélné ajtóját? Biztonsági ajtó a megoldás. Lecserélné ajtóját? Biztonsági ajtó a megoldás. Lecserélné ajtóját? Biztonsági ajtó a megoldás. Lecserélné ajtóját? Biztonsági ajtó a megoldás. Lecserélné ajtóját? Biztonsági ajtó a megoldás. Lecserélné ajtóját? Biztonsági ajtó a megoldás. Lecserélné ajtóját? Biztonsági ajtó a megoldás.

Biztonsági ajtók közötti külömbség

Oldalon feltett kérdésekből adódóan nyilván jogosan ítéli meg az ember, hogy van értelme az egy Régi szerkezetű ajtón, amely esetleg a tárolónak sem használható komolyabb minőségű biztonságtechnikát végezni. 

Az elmúlt években elég sok fajta biztonsági ajtó vásárolható melyek szerkezetükben és felépítésükben különböznek a normál bejárati ajtótól ám de a biztonság techinkiai tudásuk sok "biztonsági ajtótól eltérő, gyenge szerkezetű. Sajnos vannak a piacon nem megfelelő védelemmel ellátott ajtók is ezek nem képesek több tíz  percen keresztül távol tartani a behatolókat, de esztétikailag megfelelnek az elvárásainknak. Ezek a Kínai piac szegmensei melyek óriási tempóval elégítették ki a vásárlók erejét az elműt években. Mondhatni minden harmadik bejárati ajtó Kínából kerül a lakások bejárathoz.
Ez azért fontos mert itt nem szántak elég időt arra, hogy hosszú távban gondolkodjanak a biztonság terén a tulajdonosok. Éppen egy gyors vagy egy olcsó megoldás között kellett választani ami rés lehet a biztonságunk pajzsán.
 

Mitől biztonsági ajtó az ajtó?


Egy biztonssági ajtó gyártásánál a formavilág és a színskála megválasztása lehet a legutolsó mely választás szóba jöhet a biztonság után.
Valóban a biztonsági ajtó a minősítése szerint legyen az első választás mely jobban szem előtt tartja  biztonság kérdését ezzel együtt személyes értékeinket és családi szféránkat védi a külső behatásoktól. Minden biztonságtechnikai terméknek eszköznek van Mabisz minősítése amely meghatározza milyen behatásos vizsgálatnak vettették alá a terméket.
A biztonsági ajtóknak főbb jellemzője a mechanikus védelem mely szerkezetében és felépítésében szabott határok között mozog.
Térjünk a szerkezetére melynek acél keretében rács merevitő szerkezet  van elhelyezve  amit külső és belső acéllemez borít. Itt helyezkedik el a széf minőségű dupla tollas zár mely a biztonsági ajtót 13 ponton reteszeli így az ajtót áthatolhatatlanná teszi.
Itt nem követelmény a két darab zárás mert az ajtó önmagában kimeríti a szabott feltételeket.  Nem kizáró ok a másodzár használata a magasabb biztonsági fokozat eléréséhez de a minden napok azt mutatják,hogy az egy záras biztonsági ajtó is kivállóan ellenáll az illetéktelen behatolók álltal ismert nyitási formáknak. A  Mabisz minősítés ezekben az esetekben 15 perc  mely akár a tűzgátlását is megakadályozza. Ezeket a biztonságtechnikai eszközöknek a beépítését csak megfelelő szakemberrel végezzük ,hogy az ajtó minőségi mutatói ne romoljanak vagy a biztonság ne a rögzítésen múljon.  Csapágyazott zsanérokon fut az ajtó, a szerelvények Kilincs- Gomb garnitúra, Kitekintő, Rézküszöb.  A kitekintő elérhető már LCD változatban is mely egy telefon nagyságú és pontosabban megmutatja ,hogy ki akar minket hivatlanul esetleg hivásunkra meglátogatni.  Sőt a csengő gomb megnyomásával akár fotót is készülhet a hivatlan vendégünkről amit természetesen  ő maga készít és a kitekintő tárol.
 

Miért a mi biztonsági ajtónkat válassza?

 
A piacon magas Mabisz minősítéssel rendelkező biztonsági ajtók közé soroljuk termékeinket és bátran állítjuk,hogy az általunk beszerelt ajtót még nem törtek fel működésünk során. 

Különböző  gyártok kínálják termékeiket kísérje figyelemmel a Minősítését, mert van a szegmensben 3 perc áthatolási idejű ajtó is. Gondolok itt a Kínai biztonsági illetve a Hisec biztonsági ajtónak nevezett termékekre. Ha az ilyen típusú ajtókat választjuk biztosak lehetünk benne, hogy nem jártunk jól hiszen az ár érték védelem  arány alacsony az alkalmazott biztonsági ajtón.  Pazarlás hagyni elmúlni a napokat apró örömök nélkül, és szorongani a biztonságunk miatt ,hogy éppen melyik nap válunk a betörök áldozatává. Minden eggyes nap  új lehetőség a korlátok nélküli önmegvalósításra, arra, hogy valódi tartalommal töltse meg szabadidejét.
 

Mit jelent a felhasznállója számára a biztonsági ajtó?


A Biztonsági ajtó valódi szabadságot, gondtalan kikapcsolódást jelent, különleges és maradandó élményeket kínál a mindennapokban. Kulcs egy izgalmasabb, fényesebb , gondtalan élethez még akkor is ha kevésbé van olyan értékünk mely nagyobb védelmet igényel. Értékelje magasabbra idejét, energiáját ne pazarolja , pénzét fektesse a biztonságba és lépjen be az Secur biztonsági ajtók exkluzív világába.
 
A Secur biztonsági ajtó garancia arra, hogy bárhol is van, bármerre is tart otthona és értékei és szerettei biztonságban vannak.
 
A Zárszerviz24 által egyedi gyártásban gyártott  biztonsági ajtók, első osztályú anyagok felhasználásával, a legmodernebb technológiával készülnek. Vagyonvédelem első számú célpontja kell, hogy legyen. Minden páncél ajtó modellünk alapfelszereltségként tartalmazza a biztonsági ajtóknál megkövetelt fizikai és mechanikai védelmet. Felhasználási területüktől függetlenül Önnek az ajtók hő és hangszigetelésével sem kell foglalkoznia, hiszen az alapár ezeket is tartalmazza.
Az egyedi ajtómegjelenést a széles szín és mintaválaszték garantálja melyet a helyszíni díjtalan felmérés során prezentáljuk .Ezen felül a faburkolatú ajtóknál lehetőség van az eltérő külső és belső felületi kialakításra, amelyet növeli az ajtó egyediségét.
A bejáratot körülvevő látvány kelti az első benyomást a lakásunkról mind a lakás tulajdonosa mind az oda érkező vendégek számára. A mindennapos használat során nem csak a biztonsági szempontoknak kell eleget tenni a bejárati ajtónknak hanem az esztétikai besorálst is szemmel kell tartani. Tévedés ha azt gondoljuk ,hogy egy biztonsági ajtó nem lehet egyszerre elegáns és biztonságos.

SECUR bizonsági ajtók széles termékpalettájából válasszon izlésének és egyéniségének megfelelő bejárati ajtót.
 

Secur biztonsági ajtó felszereltség
 

 • - 1db biztonsági zárszerkezet, amely a legmagasabb biztonsági kategóriába tartozik. (Iseo, Mottura, Cisa, Cr, Dierre az ügyfél választása alapján)
 • - 2 oldali Többpontos záródás
 • - 3db passzív kiemelést gátló
 • - Csapágyazott zsanérok 
 • - Hő és hangszigetelés
 • - Széles látószögű kitekintő
 • - Exkluzív kilincsgarnitúra
 • - Az ajtó lapjával megegyező színű acélkeret
 • - Széles burkolat mintaválaszték
 • - Rozsdamentes, illetve réz küszöb
 • - Gumiszigetelés az ajtó tokján.
 
Garantáljuk a termékeink magas minőségét ezért  Ügyfeleink elégedettségét mindennél fontosabbnak tartjuk.

Éppen ezért a magas minősítésű biztonsági ajtók egyedi szolgáltatásokkal, egyedi garanciákkal szavatoljuk:
 
- 1 év teljes körű garancia a trezor zárszerkeztetekre
- Ingyenes helyszíni felmérés
- Ingyenes szaktanácsadás
- Szakszerű beszerelés,igény esetén a régi ajtó elszállítása is megoldható.
 
Munkáim során azt ajánlom az ügyfeleimnek, gondolják át milyen értékeket szeretnének megvédeni és a szerint válasszunk megfelelő biztonságtechnikát és betörévédelmi eszközöket.
 

Szolgáltatásaink:
 

- Biztonsági ajtó gyártás
- Páncél ajtó gyártás
- Biztonsági ajtó zárnyitás
- Biztonsági ajtók beállítása
- Páncél ajtók szerviz szolgáltatása
- Biztonsági ajtó zárcsere ( Iseo, Secureme, Cr-t cambio, Cisa, Dierre ,Atra, Mottura, Viro, Mul-T-Lock, Sl, ) 

Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk az év minden napján legyen az hétvége illetve ünnepnap.
 
Munkáinkat és a garanciális feltlteleket 24 órás szerviz szolgálattal támasztjuk alá mely az év minden napján és minden órájában elérhető!

Képek

Biztonsági ajtó Páncél ajtó Biztonsági ajtó szerkezete Biztonsági ajtó gyártás Felső kisegítő zár Páncélajtó gyártás 
Záródási pontok Dupla szárnyas biztonsági ajtóBiztonsági ajtó szerkezet

Milyen zár müködtesse a biztonsági ajtónkat?

 
Legutóbbi vita témánk több zárszakértő kollégákkal egybekötve a tollas "széf minőségű zártest" vagy a cilinder betétes zárásmód volt.
 
Az Iseo tollas zárszerkezetről érdeklődtünk e-mailban és a következő választ kaptuk:
 
-Egyáltalán nem rossz az ISEO t. trezorzár... létezik hozzá szerszám, amivel kinyílik néhány perc alatt, de Magyarországon ez még nem terjedt el jelentősen, így néhány évig még biztonságban van.
 
-Főleg azért, mert nemrég kezdték csak nagy számban forgalmazni az Iseo trezorzárjait. (Valószínű Ön Nívó ajtót vásárolt).
 
-Ez azt jelenti, hogy 50 betörőből az az 1, aki ilyen technikát is alkalmaz, nem az Iseo, hanem pl. Cisa, Cr, Viro, vagy a régebbi Mottura-ra terméket válastja
 
Azért én ezt személy szerint meg kérdőjelezem.
 
El tudom képzelni hogy akinek van affinitása egy műhelyben satuba befogva több heti és több órás próbálás után videót készíteni 10-20 percre lerövidítve a videó hosszát,és kinyitni egy Iseo széf minőségű zárat ,az helyszínen másképp viselkedik az ajtóba behelyezett területen, illetve guggoló pozícióban görnyedve ugyan azt a terméket kulcs nélkül kinyitni teljes más mint a satuba fixen rögzített, beállított szerkezetet .
 
Sok hír,illetve videó kering az interneten ezen termékek nyitásáról de a munkám során személyesen még egy darab olyan biztonsági ajtóval nem találkoztam amit ilyen módon nyitottak volna ki.
 
Zárbetétes változatra jött változat:
 
- Egy zárbetét többféleképpen támadható mint egy trezorzár, ezért önmagában egy jó zárbetét nem ér semmit.
 
- Kombinálva viszont egyéb dolgokkal - hasonló zártesttel, mint az Öné, komoly törésvédő pajzzsal, és jobb zárbetéttel tökéletes védelmet ellehet érni.
 
- Egy trezorzárnál meg van kötve a kezünk, hiszen nem tudjuk megakadályozni azt, hogy benyúljanak a lamellákhoz, mert ott tátong a hatalmas kulcslyuk.
 
- Egy komoly zárbetét, komoly zártest, komoly pajzs sokkal drágább, mint egy trezorzár; ezért is használ sok ajtógyártó trezorzárat.
 
Erre a mi válaszunk a következő:
 
Egy trezor zár alkalmazásánál nincs szűkség + biztonságtechnikai alkatrészre mely a fenti esetben a minőségéből adódóan igen magas áron elérhető.
 
Természetesen egy Iseo ,Cisa , Mottura zár piaci értéke 50.000 ft körül mozog ebben a szegmensben megtalálható az előbb említett gyártók zárbetét palettái is.Viszont a minőség miatt itt is magas áron kerül átadásra a termék mert egy tiz- húsz ezer forintos zárbetét önmagában nem tudja megvédeni értékeinket.
 
Itt jöhet szóba a cilinder védő pajzs amelynek költsége szintén húsz és harminc ezer forintra rúg.
 
Nem ejtettünk még szót a többpontos zártestről mely mint tudjuk
a csillagos égig érhet a biztonságos zártest ára. Ott van még a tok ,ha ez egy fa nyílászáróban van elhelyezve biztos egy rossz életű sem fogja megpróbálni fúrni faragni,törni, hanem befeszíti az ajtót és máris mindegy hány ponton volt az ajtó reteszelve.
 
Azért van még egy válasz a feltett kérdésre  a témában amelyet szintén zárszerelő kolléga biztosított:
 
-A bejárati ajtókba szerelt tollas szerkezetek minden esetben messze
esnek a trezorzár fogalmától.
 
-Mint mindenre, erre is megvan a megfelelő technika, megfelelő emberek akik nyitogatják őket.
 
-Személy szerint én a cilinderzáras technikák híve vagyok, nem kell nagy
kulcsot cipelgetni, és sokkal masszívabb, bonyolultabb összerakással
rendelkező darabok léteznek belőle, szervizelése, javítása sokkal
egyszerűbb mint a tollas daraboké. "
 
A mi válaszunk erre a következő:
 
A megfelelő technika megvan minden egyes termékre még egy vadonat új  Audi A8 ast is ellopnak a ház elől hiába van benne a legfejeltebb technika csak az a kérdés kinek van rá szüksége? Akinek szüksége van rá áldoz rá pénzt és időt hogy ezekkel a fejlett termékekkel megküzdjön.A betörők a betörések során általában sosem arra fordítják az összelopott és könnyen jött összeget ,hogy szerszámaikat illetve tudásukat a következő percben állandóan frissitsék.
 
Biztos vagyok benne ,hogy 100 másik megoldás lehet a biztonsági ajtó feltörése helyett amit könnyebben ki lehet vitelezni ha az illetéktelen behatolónk tudja miért megy oda!
 
Ez az ami meghatározza a betöréseket és nem utlsó sorban életvitelünk, kérkedéseink, felhívás lehet arra hogy más is azt gondolja ,hogy ebbe a költségvetésbe még ő is belefér.
 
Ha fentieket figyelmbe vesszük igen is meg kell védeni értékeinket biztonsági ajtóval mely széf minőségű trezor zárszerkezettel ( Iseo ) mely három irányú reteszelést végez, három darab kulccsal szerelve, beépítéssel együtt egy normál ajtó méretében (90x200)  
240.000 ft +áfa költségben kerül kiajánlásra.
 
Évente átlgban 45.000 regisztrált betörés történik ám a SECUR biztonsági ajtón
át ennek a száma 0.
 
Egy ajtó nem minden esetben a bejárást biztosítja.
 
Bezárkozás, szabadság, visszavonulás, dizájn, megérkezés, vágyakozás egyszerre.
 
Éppen ezért nem mindegy,hogy milyen a bejárati ajtónk.
 
Ne habozzon válassza a legjobbat.
 
Ha nállunk jár megtalálta.

BIZTONSÁGI AJTÓ GYÁRTÁSA 06 70 2000 400

Kedves KONKURENCIA és Tisztelt WEB SZERKESZTŐ!

Ezen oldal tartalma minden egyes betűjéig egyedi! Mint a munkák amit az ügyfeleinknél végzünk!  Megkérünk mindenkit aki ebből a tartalomból venne el, hogy ne lopjon, sem szavakat sem munkaleírását mert ettől nem lesz egyedi az oldal amit elkészít, és maga a cége sem fog mutatni a piacon olyan képet mely a szakma csúcsára emelné ezzel!  Munkásságunk tükörképe a magas fokú tudás és a mérhetetlen mennyiségű munka az amiből mi merítünk ötleteket a saját portfólionk bemutatásához. Kérem tegyék ezt Önök is még ha tegnap alakult is a cégük hiszen a vevők ezt is preferálják. De a lopást senki nem szereti! Ha még is feltűnne egy egy bekezdés vagy munkamenet abban az esetben megtesszük a szükséges lépéseket a megfelelő szervezeteknél.

Tevékenységi területeink


Biztonsági ajtó I. kerület Viziváros, Biztonsági ajtó II. kerület Rózsadomb, Biztonsági ajtó III. kerület Óbuda, Biztonsági ajtó IV. kerület Újpest,Biztonsági ajtó V. kerület Belváros, Biztonsági ajtó VI. kerület Terézváros,
Biztonsági ajtó VII. kerület Erzsébetváros, Biztonsági ajtó VIII. kerület Józsefváros, Biztonsági ajtó IX. kerület Ferencváros,
Biztonsági ajtó X. kerület Kőbánya, Biztonsági ajtó XI. kerület Gazdagrét,Biztonsági ajtó XII. kerület Hegyvidék, Biztonsági ajtó XIII. kerület Angyalfőld, Biztonsági ajtó XIV. kerület Zugló, Biztonsági ajtó XV. kerület Újpalota,Biztonsági ajtó XVI. kerület Sashalom, Biztonsági ajtó XVII. kerület Rákoshegy, Biztonsági ajtó XVIII. kerület Pestlörinc, Biztonsági ajtó XIX. kerület Kispest, Biztonsági ajtó XX. kerület Erzsébet, Biztonsági ajtó XXI. kerület Csepel, Biztonsági ajtó XXII. kerület Budafok, Biztonsági ajtó XXIII. kerület Soroksár. 
 
 
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42


Garanciális zárakFővárosi zárcsereÉjjel nappali záras, Biztonsági zárjavítás, Zárjavítás gyorsan, Zárszerelő azonnal, Zárnyitás XI. kerület, Zárszerelés Budán, Zármentő, Zárszerelés gyorsan, Zárlakatos, Ajtónyitás kell, Zármentés gyorsan, Ajtónyitás non stop, Éjjel nappali zármentő, Zárnyitás egy órán belül, Gyors ajtónyitás, Biztonságos zárak, Ajtónyitás utáni zárjavítás, Zárszerelés elengedhetetlen, Ajtónyitás azonnal, Zárkirály elérhető, Ajtómentő várja hívását, Biztonsági zárszerelés, Sürgős ajtónyitás, Zárszerelő feladata a zárnyitás, Ajtómentés egy órán belül, Hisec ajtó zárszerelés, Zármentő X. kerület, Záras feladata zárjavítás, Non stop zárjavító, Betörés utáni zárszerelés, Zárnyitás azonnal, Ajtómentő gyorsan, Éjjel nappal zárlakatos, Biztonsági ajtó javítás, Fogaskerekes zárak szerelése, Bejárati ajtózár javítás, Elektromos zárszerelés, Non Stop zárszakértő, Bejárati ajtó zárnyitás, Roncsolás mentes ajtónyitás, Másodár felszerelése, Acél ajtó, Lemez ajtó, Ajtónyitásra kit hívjunk, Levelesláda zárszerviz,  Karsai Kft, Kárszakértés, Autószerelés azonnal,  Szerzői jogokrólZárástechnika világa, Bizonságos otthonunk, Hivjon minket, kilincs csere Hisec ajtó, Biztonsági zárak, Zárcsere Budapest
Budapest I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII kerületek,
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva!
honlapkészítés: - XLS.HU -