Zárcsere 0-24
Hívjon bizalommal!

06-70-2000-400

Zárszerviz - Zárcsere II.kerület | Zarszerviz24Zárszerviz - Zárcsere II.kerület | Zarszerviz24Zárszerviz - Zárcsere II.kerület | Zarszerviz24Zárszerviz - Zárcsere II.kerület | Zarszerviz24Zárszerviz - Zárcsere II.kerület | Zarszerviz24Zárszerviz - Zárcsere II.kerület | Zarszerviz24Zárszerviz - Zárcsere II.kerület | Zarszerviz24Zárszerviz - Zárcsere II.kerület | Zarszerviz24Zárszerviz - Zárcsere II.kerület | Zarszerviz24Zárszerviz - Zárcsere II.kerület | Zarszerviz24Zárszerviz - Zárcsere II.kerület | Zarszerviz24Zárszerviz - Zárcsere II.kerület | Zarszerviz24Zárszerviz - Zárcsere II.kerület | Zarszerviz24

Zárszerviz, zárcsere II kerület Rózsadomb és környékén

Zárcsere II. kerület szolgáltatásaira akkor van szükség ha akad a zár, szorul elforgatáskor a kulcs, alig bírjuk már betuszkolni a helyére a bejárati ajtónkat, ellenkező esetben a szoba ajtó zárja romlott el, új ingatlanba költöztünk és nem kaptuk meg az összes kulcsot vagy a kódkártyát a zárbetéthez ezért nem másolnak kulcsot, nem nyílik a postaláda, álkulccsal betörtek lakásába, idegen személyt zárna ki szféréjából?
 
Ezek a fent  felvázolt esetek bármelyikünkkel előfordulhatnak a nap folyamán nem törődve a napszakkal, évszakkal, és programokkal melyek sokszor emiatt azonnali halasztás igényelhetnek.
 
De nem nálunk!
 
Zárszerviz szolgáltatásainkat egy órán belül igénybe veheti napszaktól és évszaktól függetlenül az év mindegyik napján 24 órában a 2. kerület területén.

Tudjuk, hogy nem a probléma fontos hiszen nap mint nap akadályokkal teli, problémákkal spékelt úton haladunk.

A megoldás a lényeg!

Ez esetben mi vagyunk a megoldás zár problémára.

Hívjon minket éjjel/nappal és érdeklőkön az Ön által kiajánlott munka ellenértékéről. Ár érzékeny világot élünk ez tény de tisztán kell, hogy lássunk ebben az elcsépelt helyzetben.
 
Egy üzlet csak akkor lehet profit orientált  ha  mindkét fél jól jár!  
 
                                  Zárszerviz II. kerület 
 

Zárszerviz II. kerület szolgáltatásai

 • ZÁRCSERE 
 • ZÁRJAVÍTÁS 
 • ZÁRNYITÁS 
 • AJTÓNYITÁS 
 • AUTÓNYITÁS 
 • HEVEDERZÁR SZERELÉS, CSERE, JAVÍTÁS,
 • TÖBB PONTOS AJTÓ ZÁRSZERVIZ
 • LAKATOS MUNKÁK
 • BETÖRÉSVÉDELEM
 • BETÖRÉS UTÁNI ZÁRCSERE
 • OLDALRÚD ZÁRSZERVIZ
 • POSTALÁDA ZÁRCSERE
 • BEYLER AJTÓ ZÁRCSERE
 • TURUL AJTÓ ZÁRCSERE
 • SZÉF NYITÁS
 • CILINDERVÉDŐ PAJZS SZERELÉSE
 • ELEKTROMOS ÉS MÁGNES ZÁRAK TELEPÍTÉSE
 • FŐ ÉS VEZÉR KULCSOS RENDSZEREK KIALAKÍTÁSA
 • AJTÓBEHÚZÓ SZERKEZETEK TELEPÍTÉSE
 • BIZTONSÁGI AJTÓ ZÁRSZERVIZ
 • AJTÓRÁCS , ABLAKRÁCS GYÁRTÁSA
 • BIZTONSÁGI AJTÓ GYÁRTÁSA
 • KÍNAI AJTÓ ZÁRSZERVIZ, ZÁRCSERE, AJTÓNYITÁS
 • HISEC AJTÓ ZÁRSZERVIZ, AJTÓNYITÁS, BEÁLLÍTÁS
 • MÜANYAGAJTÓ ZÁRSZERVIZ, 
 

Mit nyújtunk Önöknek ebben a kényes helyzetben

 
Éjjel -nappal müködő zárcsere szolgáltatást kínálunk II. kerület 
Rózsadomb, Törökvész, Pesthidegkút, és környékén.
 
Munkavégzésünk  gyors, megbízható, magas szinvonalú és szakszerű.
 
Kimondottan versenyképes árakon tudunk dolgozni melynek többletköltségei az Ön pénztárcáját gazdagítják. Garantáljuk, hogy egy órán belül mindennemű zárproblémáit elhárítjuk az Rózsadomb és  környékén élő ügyfeleinknek akik 100%-ig elégedettek lesznek, mert jótállunk a munkánkért 12 hónap garanciával.
 
Zárszerviz gyors szolgálatunk a 2. kerület területén egy órán belül orvosol minden akut zár problémát.
 
Hosszú időre visszatekintő fennállásunk a garancia arra, hogy a zárakkal kapcsolatos szolgáltatást és tanácsadást maximálisan adjuk át ügyfeleinknek akik biztosak lehetnek benne,hogy a zárástechnika és a piacon felelhető eszközökből a minőség és a védelem az első szempont az értékesítéseink alapján. Általában minden termékünk Mabisz minősítéssel rendelkezik melyet a biztosító társaságok oldalán megtalálnak.
 
Előre megbeszélt időpontban veheti igénybe sajátos egyénre szabott zárcsere munkálatokat az egyszerűbb zárcserétől kezdve a hatósággal egybekötött munkákig.

Sajnos Magyarországon, így Budapest 2. számú körzetében is, a lakások, mint egy 25 %-a védett megfelelő biztonságtechnikával, de még ez sem jelenti azt, hogy ne lehetne ebből a körből is bárki áldozat. A védelmi eszközök fejlesztése, magasabb kategóriába sorolása megkönnyíti az ügyfeleink mindennapjait, hiszen nem kell azon aggódnia, hogy éppen esetlegesen most törnek be lakásába, vagy a tegnap feltört szomszéd lakása után az öné mikor következik.
 
Speciális mobil gyors szolgálati autóink 99% ban fel vannak készítve a legnagyobb és legapróbb termékek alkatrészek pótlására, beépítésére melyet több éves fennállásunk és tudásunk alkalmazásával teszünk teljessé.
 
Zárszerviz gyors szolgálatunk a körülményekhez képest a leggyorsabban ér a megrendelőihez betartva a közlekedés és egyéb szabályokat. Vannak kiemelkedő esetek mikor minden perc számít természetesen 30 - 40 percen beül Budapest teljes területén elérhetőek vagyunk. Munkáink folyamán kiszállási díjat nem számítunk fel a megrendelt munkák esetében, viszont ha a munka nem a mi részünkről kerül lemondásra abban az esetben nem tekinthetünk el a díjszabástól. 
 
Tudjuk hogy az akut helyzetekben nincs megalkuvás ha zárcsere probléma adódott azt nem lehet halasztani azonnali megoldásra van szükség ezért hívjon minket éjjel - nappal.
 

Zárszerviz szolgáltatások a helyszínen

Lehet szó lakásról, nyaralóról, irodáról, tárolóról, kertkapuról és akár a biztonság ajtókról a biztonságtechnika minden esetben fontos. 

A fent nevezett ajtók szerkezetei bizony ki vannak téve az időjárás és egyéb viszontagságoknak.  Ezekben a szerkezetekben felléphet olyan hiba forrás például: szorul ,akad a kulcs zárás közben, esetekben csak többszöri próbálkozás ellenére tudjuk a kulcsot bele helyezni a zárbetétbe, a kertkapu zártestjét lehetetlen kicserélni mert hegesztéssel rögzítették, kilincs rögzítő csavarjának a menete megszakadt, az ajtó csak erősen becsapva zárható, sorolhatnánk napestig a fellépő problémák zömét de inkább a megoldást kínáljuk. Csapatunk egy órán belül elhárítja a zárakkal kapcsolatos és egyéb zárás módokkal problémákat a helyszínen. 

Kiemelném,hogy ebben a szegmensben igen sok tevékenységi kör van  ám a mérhetetlen tapasztalatunk a záloga a kimagasló problémamegoldásnak.
Számtalan eszköz és megannyi alkatrész áll rendelkezésünkre melyet a helyszínen műhelyautónk biztosít. 

Nyilvánvaló,hogy vannak és lesznek továbbra is olyan helyzetek mikor lehetetlen megoldani a munkát a helyszínen lévő alkatrészek egységéből, ilyenkor rendelkezésre áll raktárbázisunk a Pesti és Budai területen ahol a zárástechnika és a biztonságtechnika egységei 99%ban megtalálhatóak, esetekben pótolhatóak. 

Ezért vagyunk mi a legjobb megoldás a helyszíni zárszerviz szolgáltatásokra.
 
Otthona védelmében velünk biztonságban! 
 
                                  Zárszerviz 2 kerület 

Zárszerviz szolgáltatás garanciával

Minden általunk telepített termékre, egységekre és a hozzá tartozó munkára egy év teljes körű garanciát biztosítunk, melyet 24 órás zárszerviz gyors szolgálattal támasztunk alá.
Nagyon fontos tényező a garancia megállapítása.
Bizonyos helyzetekben mikor ügyfeleink saját maguk vásárolják meg a biztonságtechnikai alkatrészeket és ennek telepítésével cégünket bízzák meg, az esetben a gyártót illetve az értékesítő céget terheli a garancia vállalása.
Egy fő alkatrész cseréje nevezetesen a zárcserék II. kerületi munkálatai esetében a garancia a zárbetétre terjed ki nem az egész zártest illetve kilincs szerkezetére.
Fontos megállapítani ki a felelős a garancia vállalásáért a félreértések, és a felesleges fenyegetések elkerülése végett. Tehát ha egy Vorne zárcsere alatt az ügyfél biztosította az alkatrészeket és egységeket akkor a garancia az ügyfél álltal vásárolt üzletben érvényesíthető.
 
Minőségünk záloga a 12 hónap Garancia.
 
Lehet zord tél, vagy eshet az eső zárszerviz II. kerület szolgálatunk éjjel- nappal elérhető!
 
Biztonság a közös szenvedélyünk!
 
 

Támogatás a zárszerviz szegmensében

Munkavégzésünk során felgyülemlett úgynevezett borra valóinkat melyeket Önök egyéni személyre szabott felajánlásaiból gyűjtünk össze,arra fordítunk, hogy nagycsaládosok, kisgyermekes, és nem utolsó sorban az idős bajba jutott ügyfeleinknek segítsünk. Segítség nyújtásunk abban a formában nyilvánul meg, hogy esetekben a bajba jutott idősek és nagy családosok megrendelésekor a munkadíjból és esetekben az anyagköltségből nyújtható maximális kedvezményt biztosítjuk egyénre szabva a helyszínen. Kihangsúlyozom a helyszínt hiszen minden esetben itt derül fény az élethelyzetek felismerésére tehát a kedvezmény is csak a helyszínen vehető igénybe.
 
 

Zárcsere II. kerület munkáink töredéke

Hűvösvölgyi úton lévő MOL töltőállomáson nem csak a forgalom óriási de az illemhelyek felhasználása is nagyobb mint bárhol máshol. Ezáltal a zárszerkezetek és zárbetétek kopása hamarabb felszínre kerül különböző módon feltartva a felhasználókat. Beletörik a kulcs a zárba, nem lehet kinyitni vagy éppen ellenkezőleg becsukni az illemhely ajtóit. Erre a célra alkalmazták a tudásunkat, hogy olyan zárástechnikát alkalmazzunk mely hosszabb időre képes a működésre illetve a felhasználók által és a külső behatások által a feladat ellátására. Zárbetéteket kódoltunk azonosra, hogy ne kelljen a férfi és női mosdót külön kulcscsomón kezelni, pajzsokat szereltünk fel, hogy a rángatást és csapkodást egyidejűleg hosszú távon bírják elviselni,ajtóbehúzót telepítettünk mely meggátolja az ajtó becsapódását, és nem utolsó sorban a tokon lévő befogadó oldalt erősítettük meg. Ezáltal a működés kimondottan hosszabb távra biztosítható állítjuk ezt úgy, hogy az elmúlt egy évben egyszer sem kellett zárcsere II. kerület MOL töltőállomásán.
 

Képek

Zárszerviz ii.kerület
                     

Szomszédos kerületekben is jelen vagyunk

Társoldalaink

 

Kedves KONKURENCIA és Tisztelt WEB SZERKESZTŐ!

Ezen oldal tartalma minden egyes betűjéig egyedi! Mint a munkák amit az ügyfeleinknél végzünk!  Megkérünk mindenkit aki ebből a tartalomból venne el, hogy ne lopjon, sem szavakat sem munkaleírását mert ettől nem lesz egyedi az oldal amit elkészít!  Munkásságunk tükörképe a magas fokú tudás és a mérhetetlen mennyiségű munka az amiből mi merítünk ötleteket a saját portfólionk bemutatásához. Kérem tegyék ezt Önök is még ha tegnap alakult is a cégük hiszen a vevők ezt is preferálják. De a lopást senki nem szereti. Ha még is feltűnne egy egy bekezdés vagy munkamenet abban az esetben megtesszük a szükséges lépéseket a megfelelő szervezeteknél.
 

Zárszerviz 24 gyors szolgálat                                                      

Ajtónyitás/Zárszerviz/Zárcsere/Zárszerelés/Zárjavítás                       
Budapest I-XXIII. kerülete és Pest Megye területén
zarszerviz24@gmail.com
06 70 2000 400 Non Stop
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42


Budapest I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII kerületek,
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva!
honlapkészítés: - XLS.HU -