Zárcsere 0-24
Hívjon bizalommal!

06-70-2000-400

Betörés utáni zárcsere azonnal ha már megtörtént a probléma.|Zarszerviz24Betörés utáni zárcsere azonnal ha már megtörtént a probléma.|Zarszerviz24Betörés utáni zárcsere azonnal ha már megtörtént a probléma.|Zarszerviz24Betörés utáni zárcsere azonnal ha már megtörtént a probléma.|Zarszerviz24Betörés utáni zárcsere azonnal ha már megtörtént a probléma.|Zarszerviz24Betörés utáni zárcsere azonnal ha már megtörtént a probléma.|Zarszerviz24Betörés utáni zárcsere azonnal ha már megtörtént a probléma.|Zarszerviz24Betörés utáni zárcsere azonnal ha már megtörtént a probléma.|Zarszerviz24Betörés utáni zárcsere azonnal ha már megtörtént a probléma.|Zarszerviz24Betörés utáni zárcsere azonnal ha már megtörtént a probléma.|Zarszerviz24Betörés utáni zárcsere azonnal ha már megtörtént a probléma.|Zarszerviz24Betörés utáni zárcsere azonnal ha már megtörtént a probléma.|Zarszerviz24Betörés utáni zárcsere azonnal ha már megtörtént a probléma.|Zarszerviz24

Mit tehetünk ha betörtek a lakásunkba?

Betörés utáni zárcsere és a betörés utáni helyreállítás sajnos csak a káresemény megtörténte után lehetséges ám szakmai működésünk során minden ügyfelünket tájékoztatjuk milyen fontos még betörés előtt gondolni rá hogyan és miként kell -lehet megvédeni értékeinket és szeretteinket.
 

Betörési esetek

 
Betörés utáni zárcsere, zárjavítás, helyreállítás Non-Stop
 
Betörés utáni zárcsere, zárjavítás, helyreállítás Non-Stop
 
Betörés utáni zárcsere, zárjavítás, helyreállítás Non-Stop
 
 
Az esetek 60 % ban azonnal készen állunk megvédeni családunk szféráját és ennek a százaléknak még sokat kell fejlődnie ahhoz hogy a betörök olyan ajtókkal találják szemben magukat amivel nem tudnak mit kezdeni.
 
 
Sok ezer termék található a palettán mely biztonságosnak mondható mégis ezek külön külön nem eredményeznek nagy terhet a betörések utáni zárcsere folyamatára.
 
Ezért érdemes szakemberrel konzultálni, hogy milyen komplex védelem alkalmazása megfelelő legyen az értékeink és szeretteink védelmére.
 
 Zárlakatos szakembereink a biztonságtechnika legmagasabb tudása szerint rejtett költségek nélkül orvosolják zárcsere, zárjavítás, zárszerelés problémáit mely a betörés után keletkezett.
 
 Ajánlatot tesznek a helyszíni szemle során milyen biztonságtechnikai, eszközök alkalmasak a védelemre és milyen fejlesztéseket lehet alkalmazni a további értékek elvesztése érdekében.
 
A fent nevezett szolgáltatások szegmensében jártas szakembereink a legmesszebbmenőkig ajánlanak terméket és biztonságot ebben az elcsépelt helyzetben melyből a helyszínen fel sem lehet ébredni.
 
Eddig több mint száz betörés történt a nemzeti dohányboltokba.

Arra a kérdésre, hogy a trafikokkal szembeni támadások soknak vagy kevésnek számítanak-e? nem tudni, hogy más üzletekbe hányszor és milyen módon törnek be, az azonban biztos, hogy a média figyelme jobban ráirányul a Nemzeti dohányboltokra.

Ez nyilvánvalóan sok, de amikor a patikák kinyitottak, akkor azok voltak terítéken.
 
A koncessziótulajdonosok figyelmét felhívták arra, hogy a trafik veszélyes üzem, hiszen a cigarettát sűrűn lopják, a nemzeti dohányboltok azonban fel vannak szerelve pánikgombbal, legtöbbjük kamerával is, és a felderítés aránya is jó.

Betörés folyamatok 

Kétféle betörést folyamatot ismerek az egyik a fent leírtak alapján történik mivel a betörők tudják,hogy mit rejt az ajtó mögötti terület melyhez bármilyen áron hozzá akarnak  férni akár nélkülünk akár velünk együtt.
 
Tehát ha bárkinek nagyszájúan ismertetjük ,hogy milyen anyagi hátérrel rendelkezünk esetleg jóhiszeműen megmutatjuk értékeinket és ingóságainkat csak a másik személyre van bízva ,hogy ezt az infót továbbítva esetleg olyan kézbe adja aki él ezzel a helyzettel.
Többen fitogtatják életüket, terítéken tálalják a jólét képeit a facebookon posztolva ,hogy milyen jól érzi magát a család Görög Országban.
Persze a lakás meg üresen már is egy ötlet az illetéktelen behatolók számára.
 
A másik ismert folyamat mikor szemrevételezéssel állapítják meg a betörés helyszínét az illetéktelen személyek ebben az esetben a lehető legkönnyebben nyitható ajtót fogják választani.
 
Továbbra is azt az elvet vallom, hogy alkalom szüli a tolvajt!
 
Tehát megelőzhető a betörés utáni helyreállítás és a betörés utáni zárak cseréje  ha készülünk rá és körbetekintünk,hogy lakótársaink illetve szomszédaink milyen betörésvédelmi eszközök alkalmazásával védik értékeiket.
 
Ha magasabb készültséget vetünk be értékeink védelmére biztosabb ,hogy nem kell betörés utáni zárcsere folyamatot alkalmazni.
 
Fontosnak tartjuk olyan szakemberek alkalmazását erre a munka elvégzésére , aki számlaképes vállalkozással rendelkezik,erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezik, hiszen a biztosító társaságok csak ebben esetben térítik meg kárigényünket.
 
A legnagyobb feladat a megrongált ajtó nem csak az eredeti fázisba történő helyreállítása, hanem egy biztonságtechnikailag magasabb szintre emelése,akár a többszörösére hiszen az eredeti ajtó nem állt ellen a külső behatásoknak.
 
A helyszínen tájékoztatjuk a legfrissebb és a legjobb minősítésű termékek palettájáról nyilván az komplex védelemre összpontosítva és ajánljuk betörésvédelmi eszközöket melyek arra hívatottak,hogy a megtakarított értékeinket és eszközeinket óvják az illetéktelen behatolások ellen.
 
Fényképes dokumentációnk a helyszínen rendelkezésre állnak melyből a 10 éves működésünk során a legmesszebb menőkig pótoltuk vagy esetleg új védelmi eszközt állítottunk sorba a védelem szempontjából.

Betörés megelőzhető?

Az ajtókra szerelt biztonsági zárak további eleme a hengerzár betét.
Ezeknek a termékeknek egyre több és a betörők számára egyre nagyobb ellenállást jelentő változatai közül lehet választani.
 
Ha a bejárati ajtónk elég  szilárd és a zárbetétet megfelelően masszív kivitelű, érdemes olyan zárbetétet mellékelni hozzá, amely törés, felfúrás, maghúzás letapogatás, másolás és savazás ellen védett illetve egy megfelelő cilinder védő pajzsot.
 
Ez a védelmi eszköz azért is fontos, mert ha a hengerzárat tönkreteszik, akkor a legbiztonságosabb zárbetét is könnyen nyitható lesz ám ha a cilindervédő pajzs védi a cilinder betétet a zárnyitás folyamata meg duplázható.
 
A kiegészítő zárak, még a több ponton csukódó záraknál is tovább fokozzák a biztonságot, mivel ezek újabb akadályt jelentenek a hívatlan látogatók számára.
 
Hozzáteszem egyetlen panaszos megrendelőnk nem jelentkezett mióta zárszakértőnk tanácsaival egyetértve alkalmazta technikáinkat, hogy már megint betörés áldozatai lettek ami azt bizonyítja hogy alkalmazásaink 99,9% megtérülnek.
 
 

Betörés elleni praktikumok

 
Önnek milyen a kerítése?

Az elsődleges védelmi vonal otthonunk és családunk esetében a kerítés. 
Egy stabil, nehezen megmászható kerítéssel (nincs rajta kapaszkodó, vagy hegyes, éles díszítő elemeket tartalmaz) elveheti a betörők kedvét.
A nyílászárókon nem éri meg spórolni, erős több ponton záródó biztonsági ajtót, és biztonsági fóliával, vagy ajtóráccsal,ablakráccsal, biztonsági redőnnyel, ellátott ablaküvegeket érdemes választani.
 
Természetesen ha olyan kertünk van amely burjánzik a sok örökzöld cserjétől, bokortól és terebélyes fáktól lehetetlen átlátni rajta az felhívás lehet a betörésre mert pont ezt a láthatatlanságot kedvelik a betörök.
Nem mindegy az időzítés és az időszak.
Szerencsésebb eset lehetne, ha mindig minden körülmények között tartózkodna otthon valaki, de a legtöbb családban ez kivitelezhetetlen, ezért apró de hatékony trükkökkel kell azt a látszatot kelteni, hogy mozgás van a lakásban és otthon tartózkodnak.
A lakásban lévő időzített kapcsolók használatával ez könnyen megoldható.
Televízió ébrentartása programozott idővel illetve rádió használata hasonló feltételekkel riasztó hatással lehet a betöréssel próbálkozó személyek ellen.


Betörés utáni szolgáltatásaink

 
  • BETÖRÉS UTÁNI ZÁRCSERE
  • BETÖRÉS UTÁNI HELYREÁLLÍTÁS
  • BETÖRÉS UTÁNI AJTÓ MEGERŐSÍTÉS
  • BETÖRÉSVÉDELEM 
  • BETÖRÉS UTÁNI TERMÉK SZAKTANÁCSADÁS
     
 
Hívjon hogy jól záródjon a napja
 
06 70 2000 400 Non Stop
  

Az álábbi biztonságtechnikai termékek biztos védelmet nyújthatnak betörés esetén
 

Betörés utáni helyreállítás Betörés
 
Betörés utáni helyreállítás Betörés után Betörés utáni zárcsere
 
Betörésvédelem  Betörés utáni zárcsere Hevederzár szerelés  betőrésvédelem zárcsere pajzs Cilindervédő pajzs  Biztonsági ajtó

Szolgáltatási területeink

Betörés utáni zárcsere I. kerület, Betörés utáni zárcsere II. kerület, Betörés utáni zárcsere III. kerület, Betörés utáni zárcsere IV. kerület, Betörés utáni zárcsere V. kerület, Betörés utáni zárcsere VI. kerület, Betörés utáni zárcsere VII. kerület, Betörés utáni zárcsere VIII. kerület, Betörés utáni zárcsere IX. kerület, Betörés utáni zárcsere X. kerület, Betörés utáni zárcsere XI. kerület, Betörés utáni zárcsere XII. kerület, Betörés utáni zárcsere XIII. kerület, Betörés utáni zárcsere XIV. kerület, Betörés utáni zárcsere XV. kerület, Betörés utáni zárcsere XVI. kerület, Betörés utáni zárcsere XVII. kerület, Betörés utáni zárcsere XVIII. kerület, Betörés utáni zárcsere XIX. kerület, Betörés utáni zárcsere XX. kerület, Betörés utáni zárcsere XXI. kerület, Betörés utáni zárcsere XXII. kerület, Betörés utáni zárcsere XXIII. kerület, 

További szolgáltatási területek Budapest 30km környékén
 

Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Dunaharaszti, Dunavarsány, Dunakeszi,Érd, Fót, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Kistarcsa, Maglód, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Taksony, Üllő, Üröm, Vecsés,

Zárszerviz24 gyors szolgálat

Ajtónyitás/Zárszerelés/Zárcsere/Zárszerviz
Budapest I-XXIII.kerület Pest Megye területén
zarsazerviz24@gmail.com
06 70 2000 400 Non Stop
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42


Budapest I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII kerületek,
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva!
honlapkészítés: - XLS.HU -