Zárcsere 0-24
Hívjon bizalommal!

06-70-2000-400

Zárcsere XI. kerület zárszerviz, zárjavítás ÚjbudaZárcsere XI. kerület zárszerviz, zárjavítás ÚjbudaZárcsere XI. kerület zárszerviz, zárjavítás ÚjbudaZárcsere XI. kerület zárszerviz, zárjavítás ÚjbudaZárcsere XI. kerület zárszerviz, zárjavítás ÚjbudaZárcsere XI. kerület zárszerviz, zárjavítás ÚjbudaZárcsere XI. kerület zárszerviz, zárjavítás ÚjbudaZárcsere XI. kerület zárszerviz, zárjavítás ÚjbudaZárcsere XI. kerület zárszerviz, zárjavítás ÚjbudaZárcsere XI. kerület zárszerviz, zárjavítás ÚjbudaZárcsere XI. kerület zárszerviz, zárjavítás ÚjbudaZárcsere XI. kerület zárszerviz, zárjavítás Újbuda

Zárcsere,zárjavítás,zárszerviz XI. kerület szolgáltatások

Zárcsere 11. kerület
Zárcsere XI. kerület szolgáltatást igényelhet előre megtervezve és akut probléma megoldásaként kezelve!

Tudjuk, hogy a zárszerelés, zárnyitás, zárszerviz, és nem utolsó sorban a zárjavítás művelet nem tűr halasztást hiszen a bejárati ajtókon belső terén illetve kívül veszély alakult ki!

Veszély forrása lehet akut jellegű amikor is az ajtó nyithatatlan és ezzel párhuzamosan zárhatatlan állapotában van jelen.
Felkészültségünk a zárbetétek világában óriási tartalommal bír hiszen a legtöbb megkeresésünk XI.kerület területéről érkezik.
Nap mint hajtunk végre ajtónyitás, zárjavítás, zárnyitás és csere feladatokat melyeknek realizálása magasra emelte a tapasztalati tartományunkat a zárak ismeretének szegmensében.

Legyen szó bejárati, műanyag, HiSec, Kínai, fa, fém, tároló, belső szoba, kertkapu,vagy egyéb ajtóról a zárcsere kérdését egy órán belül megoldjuk a Budapest XI.kerület lakosságának számára!

ZÁRCSERE 1 ÓRÁN BELÜL ÉRDEKLI?
 +36 70 2000 400 KATTINTSON, HÍVJON

Zárszerviz XI. kerület kivitelezései

 • Bejárati 
 • Fa, Felhúzó kilincses, többponton záródó,
 • Fém, Dierre, Mottura, Viro, MuL-T-Lock
 • Műanyag, Felhúzó kilincses, többponton záródó,
 • Biztonsági, tollaskulcsos, Cilinderes
 • Kínai, HiSec, Secdoors,
 • Belső szoba
 • Hevederzár 
 • Kertkapu, Tároló, Postaláda zárcserékkel érhető el!
Nagy számban vannak Budapesten jelen az övezetben régi építésű ingatlanok, lakóházak melyek zárbetétei 50% ban nem cserélődtek le még akkor sem ha tulajdonosváltás történ az elmúlt években!

Ez azt eredményezi, hogy felhasználásuk során tönkremennek, nem tudják ellátni a feladatukat amely nem más mint az illetéktelen személyek távol tartása!

Probléma forrásai az elkopott zárak, kulcsok, lefestett zártestek, elhasználódás, és a minőség miatt keletkeznek többnyire.
Megjelenésük a beletört kulcsokon keresztül, akadó zárásokon át, akár a betörésekkel egyidejűleg jelentkeznek.

Zárszerelést végző XI.kerület technikusaink közel 20 éve róják a kilométereket a Budapest utcáiban elhelyezkedő ingatlanok között és hiváskor akár már az utca nevéből tudják milyen ajtóval rendelkezik az Ügyfél!
Megoldásaink a zárbetét csere és a zárjavítás, zárszerelés kivitelezésében és tapasztalatában rejlik, melyet az elmúlt években a zárnyitás munkálatai biztosítottak!
Megrendeléstől számítva egy órán belül képesek vagyunk reagálni a zárbetét csere kivitelezésekre!
Zárbetét csere területén három - négy termék gyártói közül válogathatnak ügyfeleink ezzel a kínálattal lefedve az alacsonyabb költségvetésű munkák és magasabb biztonságot igénylő ügyfelek megrendelését.
Termékeink mabisz minősítése az 5. kategóriától érhető el a zárbetétek körében amelyhez 3 darab kulcs jár.
Lehetőséget biztosítunk a magasabb védelemmel ellátott akár öt kulccsal szerelt zárak eléréséhez is ahol a kulcsok másolása csak is kizárólag kártya bemutatásával lehetséges amelyet a zárcsere alkalmával adunk át.

Kivitelezésünk minden esetben a biztonságot tartja szem előtt, így a helyszínen további tanácsokat, tippeket, és tartalmakat kaphat az értékvédelem területén amely minden esetben a biztonságra fókuszál.
Zárszerelés kivitelezését végző technikusaink a bejárati ajtókon keresztül a belső szoba ajtókon át a tároló ajtót átívelve a kertkapu és postaláda, és biztonsági ajtó zárcsere műveletéig minden típusú zárat és zárszerkezetet cserélnek.
Termékeink a fent nevezett munkákhoz nagy számban elérhetőek a helyszínre kivonuló szerviz autónkban így Ön spórolhat időt és költséget azzal a kivitelezővel szemben aki másnapra vagy megrendelésre, esetekben csak kiszállásért dolgozik!
Amennyiben egy egy termék nem elérhető a helyszínen mert már nem lelhető fel a gyártója, vagy nincs forgalomban a méretezése miatt, esetleg más megoldást kíván az ügyfél, és a zár nem javítható abban az esetben átalakítjuk a záráshoz használt eszközöket, szerkezeteteket, egységet.
Azok az ügyfeleink akik megfogadták a zárcserékre vonatkozó felhívásainkat, nem kerültek az illetéktelen felhasználók, vagy behatolók, betörők látókörébe!

ZÁRBETÉT CSERE AZONNAL? 
+36 70 2000 400 KATTINTSON, HÍVJON

Zárjavítás XI. kerület megrendelése

 
Megrendelését leadhatja egy telefonhívás kezdeményezésével, de akár fotókat küldhet az e-mail címünkre amelyre azonnali árajánlatot kaphat, persze ha megadja a telefonos elérhetőségét!
Ez azért fontos első körben mert árajánlatot úgy a legnehezebb biztosítani, hogy sokszor nem is látjuk milyen termékről, zárbetétről, vagy zárszerkezetről van szó amit javítani vagy cserélni szeretne.
Másodsorban a telefonon tartott kommunikáció során is legalább 50% ban meg tudjuk világítani mely termék cseréjére lesz szükség és milyen várható illetve kalkulálható költsége lesz a zárcsere, zárjavítás kivitelezésekor az XI. kerület övezetében.
Fontos megjegyezni, hogy a zárbetét csere mint szolgáltatás elsődleges szempontja a szemléletünkben a biztonság fokozása, a minőség javítása és nem utolsó sorban az értékek megőrzésére fókuszál Budapest területén!
Ezért alacsony minőségű és a minősítetlen feketepiaci termékekkel nem szolgálhatunk hiszen ez szembe megy az elképzeléseinkkel a biztonság terén.

Azt gondoljuk, hogy pár ezer forint meg spórolását nem a biztonságon kell leverni!

Így azokat az érdeklődőket akik a piacon vagy az Obiban illetve más tömegcikket forgalmazó cégek termékei mellett teszik le a voksukat nem tudjuk kiszolgálni.
Tesszük ezt azért mert ezeken a barkács és piaci üzletekben nem a személyvédelem és értékmegőrzés a cél, hanem a nagyobb értékesítés magasabb és hozam elérése a kerekedő szempontjából.

Példának okáért a piacon kapható Kínai árusnál egy bizonyos típusú zárbetét amelynek kulcsfején három betű van bejegyezve az ábc mindegy milyen formájában.
Ár/érték aránya a 600- 2000 forintig terjed.
Napi munkáink, zárjavítás során találkozunk ezzel a termékkel mert a felhasználók zöme azt gondolja, hogy ezért a költségért a zárbetét árának az 1000 szeresét meg tudja óvni a lakótér belsejében.

Vagy nézzük az Obi ban kapható Abus termékeket amelyek mellé a csomagolásban másolás elleni védelmet nyújtó kártya van mellékelve de a kulcsot lemásolják kártya nélkül is!
Tevékenységünk során hiszünk abba, hogy a fent említett több évtized sokat adott ügyfeleink biztonságához éppen ezért csak olyan kiemelkedő minőségű és biztonsági fokozatú, nem mellesleg kártyával védett termékeket ajánlunk ügyfeleinknek amelyek megállják a helyüket a biztonság terén!
Ezt nem más állítja mint a legjobb zárcsere XI. kerületi szolgáltató!
Kérem megrendelésénél vegye figyelembe a zárcsere kivitelezésünk nyújtotta kényelmet és biztonságot!

ZÁRCSERE IDŐPONTJA ÉRDEKLI?
 +36 70 2000 400 KATTINTSON, HÍVJON

Zárszerelés XI. kerület garancia vállalása mellett 

 
Zárcsere megrendelésénél fontos és elsődleges szempont lehet garanciális munkavégzés!
Garancia szót mindenki másként értelmezi ezért fontosnak tartjuk bemutatni a mi szemszögünkből a tartalmat.
Arra a zárbetétre vagy alkatrészre vállalunk garanciát amelyet mi építettünk be, továbbá arra kulcs másolásra biztosítjuk a ezt a feltételt ahol a mi partnerünk végzi a kulcsok másolását!
Természetesnek mondható, hogy ebben a szegmensben partner hálózatunk van amelynek neve nem a Mister...... sokan tapasztalták vagy hallották, hogy kulcsot másolni méregdrágán és pontatlanul csak itt tudnak Budapest területén!

Ezért a zárcsere kivitelezésekor igény szerint tájékoztatjuk ügyfeleinket a pontos kulcsmásolás lehetőségeiről amely után akár kedvezmény is elérhető a kulcsok darabszámát illetően.
Olyan speciális esetekben mikor zárnyitás, vagy ajtónyitás és zárjavítás a feladat, ajánljuk a zárszerkezet cseréjét is hiszen az is egyszerre kopik a zárbetéttel és lehetséges probléma forrásaként merül fel egy újabb alkalommal, ami megint egy szolgáltatás díját emésztheti fel.

Ezért hívjuk fel rá a figyelmet mert vitás helyzet kialakulása keletkezhet belőle!

Egyszóval amit mi szerelünk be a zárcsere alkalmával vagy zárjavítás alkalmával ügyfeleink részére arra a termékre tizenkét hónap garanciát biztosítunk az Önök számára!
Ez az idő kellően sok is egy garanciális feltétel felszínre kerülésére.
Abban az esetben mikor Ön a garanciát érvényesítené a helyszínen megállapítást nyerhet melyik termék a felelős a hibás zárásért vagy a működésképtelenségért.
Abban az esetben ha termékünk felel a hibáért azt díjmentesen cseréljük!
Cserébe Ön kisszállási díjat térít meg cégünk számára.
Megrendelésévél elfogadja a feltételeinket!
Nyerő helyzet ez a zárcsere, zárjavítás piacán a többi szolgáltatóval szembemenően akik még a céges adatait sem képesek feltüntetni adatlapjukon nemhogy garanciát vállalnának!

Zárcsere szolgáltatásaink átfogóak

 
Zárjavítás XI .kerületi kivitelezésekor felmerülhet további problémák forrása amely nem teszi zökkenőmentessé az ajtó zárnyitását vagy zárását!
Természetesnek vehető, hogy nem hagyjuk cserben megrendelőinket és kényszerítjük arra, hogy esetekben más szaktevékenységet igénylő munkát más szolgáltatótól igényeljen!
Az alábbiakban rávilágítunk a zárszerelés igénybevétel lehetőségeire:

 • Zárbetét cseréjénél a tokban akadhat a kulcs elfordításakor a zárnyelv.
 • Pozicionálással beállítással további munkavégzést hajtunk végre mely a kiváló zárásmódig meg sem áll.
 • Kilincsek, pajzsok felszerelését cseréjét alkalmazzuk a megrendelőink igénye szerint színben, mintában gondolatuknak megfelelően.
 • Hevederzárak felmérését, hevederzár szerelését, hevederzár betét cserét igényelhet a továbbiakban technikusainktól.
 • Kétszárnyú nyílászáró esetén a lötyögő, logó oldalt megfelelően fixáljuk.
 • Kopott, régi zárbetétek esetében a zárjavítás, zárszerelés kivitelezését konzultáljuk meg.
 • Ajtórácsokat, ablakrácsokat készíttethet a megfelelő méretben és minőségben.
 • Biztonsági bejárati ajtók gyártását, szerelését, szállítását rendelheti meg természetesen a saját márkás termékeinkből.
 • Zárszerelés kivitelezését rendelheti meg a több záródási pont kialakítása érdekében.

Egyszóval a zárbetét kedvező áron történt értékesítés után több szolgáltatást is elérhet amennyiben a helyszínen a biztonsága és kényelme úgy kívánja!
Mivel minden egyes felsorolt munka, illetve kivitelezés egyedi ezért árajánlatot Önnél a helyszínen tudunk biztosítani.
Nem célunk kiszállási díjért dolgozni így ennek költségét csak abban az esetben hárítjuk ügyfeleinkre amennyiben a megrendelt munkát visszamondják illetve esetekben ha az árajánlat céljából citálnak a helyszínre de a munkát nem rendelik meg.

SZOLGÁLTATÁS ÉRDEKLI?
 +36 70 2000 400 KATTINTSON, HÍVJON

Zárjavítás kivitelezését végezze szakember

Zárjavítással kapcsolatos megkereséseink több formájában nyilvánulnak meg!
Számtalan érdeklődés van nap mint a nap a zárak javítása iránt a XI. kerületben is amely azt szektort célozza meg, hogy a meglévő zárbetét illetve a zárszerkezet tovább tudjon működni a helyén.

Ezzel több probléma vetődik fel.

Vegyük számba kulcsok használatát.

Egy több éve működő zár, kulcsbehelyezése után perceket kell bajlódni azzal, hogy megtaláljuk a pozíciót a kulcs elforgatásához.
Ebben az esetben a kulcsokban és zárban is olyan mértékű kopás van jelen, hogy azt egyetlen zárszerelő cég zárszervizes kollégája sem tudja kiküszöbölni!
Kulcs kopásából adódhat az is, hogy az ajtónyitáskor vagy ajtó bezárásnál a kulcs beletörik a zárba hol tövig, némely esetben csak egy darabja.
Fogazott zárbetéteknél sokszor ki lehet szedni a törött kulcsnak a darabját, ám a pont fúrt kulcsos zárbetét esetén a zárjavítás kivitelezhetetlen.

Ügyfeleink megrendelésekor az is egy szempontként van megjelölve, hogy a sok kiadott kulcs miatt készítsünk zárbetét a kulcsra.
Ez vészmegoldásként funkcionálhat de nem biztos, hogy minden személynek akinek van kulcsa tudja majd a jövőben működtetni majd a bejárati ajtót.
Akinek kopottabb, használtabb kulcsa van az kevésbé és amelyik kulcshoz kódolva lett a zárbetét ott jobb minőségben történhet a zárszereléskor átadott zárjavítással készített munka.

Itt megint szóba jöhet a zárbetéthez tartozó kulcsok lemásolása, ám a kulcsmásoló gép és a kulcsban lévő kopás duplájára növeli a zárjavítás negatív munkavégzését.
Ami ajánlatunk erre az esetekre az hogy, cseréljünk zárat!
Azért emelem ki ez a munkafolyamatot mert költségkímélőbb a zárszereléskor kifizetett összeg, mert zárjavítás esetén még marad az a több éves akár tíz éves zárbetét a helyén amely a régi követelményeknek és technikáknak megfeleltek de mára már csak a bejárati ajtót a tokban tudja tartani de védelmi funkciói áthatolhatóak!
Fejlődés nem állt meg a zárjavítások terén!

Legtöbb zár gyártó cég évről évre magasabb minőséget és hosszabb időt tud garantálni a betörések kivitelezési időpontjára nézve.
Ez kedvezően hathat a vásárlói erőre már amennyiben képes elhinni azt a tényt miszerint egy zárszerelés kivitelezése a zárjavításkor sok esetben kútba dobott pénz!

Zárszerviz szolgáltatásaink az Ön kényelmét szolgálják

Fentiekben felsorolt tevékenységek, zárcsere, zárnyitás, zárjavítás során beépített alkatrészek meghibásodása az üzletpolitikánk és a magasan tartott minőségi alapanyagok
használata miatt hosszú időn keresztül nem kerül felszínre!
De mi van azokkal a termékekkel ahol a minőség is jelen van illetve a zár is jól működik de az ajtó kevésbé záródik zökkenőmentesen?
Zárszerviz szolgálatunk nagy múltra tekint vissza ezért a helyszínen azonnali megoldást nyújtunk a zárással kapcsolatos problémákra!
Tok oldalon történő pozicionálás, ajtóbeállítás, befogadó csere, vagy egy zárba beleszorult kulcs esetén zárszervizünk egy órán belül elérhető a kerületben.
Zárszerelés során az elmúlt két évtizede megismerkedtünk nagyon sok zár gyártó cég termékeivel amelyeket a zárjavítás során elemeztünk, tudjuk a gyenge pontokat és ismerjük a problémákat amelyek az ajtók nyitás vagy zárását gátolhatják.
Vegyünk is ki egyet a palettából.

XI.kerületben egy új építésű ház emeleti lakásában biztonsági ajtó zárnyitás volt a megrendelés.
Bejárati ajtó azért nem nyílt ki mert olyannyira meg kellett emelni, hogy a zárszervize kollégánk kezébe maradt a kilincs.
Miután a zárnyitás sikeres volt, belül elénk tárult a probléma.
Az épület mozgásából adódóan mikor a biztonsági ajtót beépítették az megfelelően zárt egy ideig.
Ám egy év elteltével az épület süllyedni kezdett és az ügyfél nem vett tudomást a repedésekről a szoba belső oldalán, amely szemmel láthatóan a bejárati ajtó tokját is érintette.
Itt ráült az áthidalóra és csökkentette a bejárati ajtó tokjának méretét milliméterekkel.
Ezek kompenzálása után zárszerviz szolgálatunk nagy érdemmel vette át a járandóságát amelyet az ügyfél boldogan fizetett ki, hiszem megszabadul egy ordas nagy zárproblémától!
Zárszervizünk szolgáltatásait ajánljuk minden lakos számára!

Zárcsere XI. kerület kiszállási díja

Díjtalan! 
Abban az esetben mikor Ön telefonon rendelést ad le a kerület részein zárcserékkel kapcsolatosmunkára és a megbeszéltek szerint egy órán belül elfogadja a kiérkezésünket, de a munkát 15/30 perc között vissza mondja, bármilyen rajtunk kívül álló ok miatt, kiszállási díjat számítunk fel! 
Amennyiben a telefonon tartott munkafelvétel mellett dönt Ön elfogadja a szolgáltatási feltételeinket!
 

Képek

Zárszerviz XI.kerület 

Tevékenységi területeink

Sashegy, Tabán, Kelenföld, Kelenvölgy, Kőérberek, Lágymányos, Madárhegy, Őrmező, Péterhegy, Sasad, Albertfalva, Dobogó, Gazdagrét, Gellérthegy, Hosszúrét, Kamaraerdő, Örsöd, Szentimreváros, Albertfalva, Pösingermajor,
 

Szomszédos kerületekben is jelen vagyunk

 
 

Kedves KONKURENCIA és Tisztelt WEB SZERKESZTŐ!

Ezen oldal zárcsere XI. kerület tartalma minden egyes betűjéig egyedi!
Mint a munkák amit az ügyfeleinknél végzünk!  
Megkérünk mindenkit aki ebből a tartalomból venne el, hogy ne lopjon, sem szavakat sem munkaleírását mert ettől nem lesz egyedi az oldal amit elkészít, és maga a cége sem fog mutatni a piacon olyan képet mely a szakma csúcsára emelné ezzel!  
Munkásságunk tükörképe a magas fokú tudás és a mérhetetlen mennyiségű munka az amiből mi merítünk ötleteket a saját portfólionk bemutatásához.
Kérem tegyék ezt Önök is még ha tegnap alakult is a cégük hiszen a vevők ezt is preferálják.
De a lopást senki nem szereti!
Ha még is feltűnne egy egy bekezdés vagy munkamenet az Önök oldalain abban az esetben megtesszük a szükséges lépéseket a megfelelő szervezeteknél!
Maradunk tisztelettel a XI. ker lakoinak zárjavító szolgáltatója!
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42


 
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Fót, Taksony, Pécel, Gyömrő

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva!
honlapkészítés: - XLS.HU -