Zárcsere 0-24
Hívjon bizalommal!

06-70-2000-400

Zárszerkezetek, zárbetétek, biztonsági zárakZárszerkezetek, zárbetétek, biztonsági zárakZárszerkezetek, zárbetétek, biztonsági zárakZárszerkezetek, zárbetétek, biztonsági zárakZárszerkezetek, zárbetétek, biztonsági zárakZárszerkezetek, zárbetétek, biztonsági zárakZárszerkezetek, zárbetétek, biztonsági zárakZárszerkezetek, zárbetétek, biztonsági zárakZárszerkezetek, zárbetétek, biztonsági zárakZárszerkezetek, zárbetétek, biztonsági zárakZárszerkezetek, zárbetétek, biztonsági zárakZárszerkezetek, zárbetétek, biztonsági zárakZárszerkezetek, zárbetétek, biztonsági zárak

Zárbetétekről a prémium kategóriában

Prémium  zárbetétek gyártói ugyan úgy jelen vannak a piacon mint az elektronikai eszközök, vagy háztartási gépek gyártói.A fejlődés a zárbetétek és zárszerkezetek terén sem állt meg! A platform felső oszályában megtalálhatóak a felfúrást, zártörést, másolást, maghúzást, savazást gátló zárbetétek csoportjai.

Ám képtelenség Önt, önöket meggyőzni arról a tényről, hogy bejárati ajtók terén nem adhatjuk alább a biztonságot és bízhatjuk holmi Kínai vagy Elzett silány minőségű zárbetétekre az otthonunk védelmét. Mindennapos dolog Budapest területén egy betörés utáni helyreállítási művelet melyet megbízóink kérésére realizálunk, ám tényként kell kezelni azt az irányt, hogy a betörés után olyan prémium zárakat, zárbetéteket alkalmazzunk amelyeken a későbbiekben kizárhatjuk az illetéktelen behatolók porbálozásait amelyeket pajzsokkal és egyéb biztonságot növelő eszközökkel teszünk erősebbé.

Úgy látszik a felméréseim során a legkevésbé veszünk arról tudomást, hogy távollétünkben milyen eszközre bízzuk az értékeink illetve ezzel párhuzamosan vagyonunk védelmét. Mikor arról van szó, hogy a parkettát cseréljük ki laminált padlóra mit is vesznek Önök figyelembe?

Legyen kopásálló, legyen esztétikus, legyen jó hőszigetelési tényezővel ellátva, és persze nem baj ha nem a legolcsóbb kategóriából választunk. Ezek a paraméterek rendelkezésre állnak a zárszerkezetek, és a prémium zárbetétek terén is. Csak tízből egy ügyfél gondolkodik előre milyen módon tud hosszútávú biztonságot nyújtani a család tagjainak, vagy ingóságainak és értékeinek. Pedig a zárbetétek típusai lehetőséget nyújtanak akár a kisebb költségvetésű biztonság akár a nagyobb kiadást igénylő prémium biztonság kialakítására.
 
 

Prémium zárbetét típúsai

Mivel magyarországban tartózkodunk a legfontosabb szempont a Mabisz előírás, irányzat betartása. Sokan beszélnek a konkurens csapat tagjai SKG, VDS, és sorolhatnánk milyen megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik a saját forgalmazásában lévő termékük de ez nem mérvadó!

Mivel nem külföldi biztosító fogja téríteni a kárösszeget ezért fontos, hogy prémium zárbetét minősítése minimum 5. kategóriától érhető el.
Ebben a csoportban felfúrás és a részleges mechanikai védelem alkotóelemeként a min. 5 csapos hengerzárbetét, amelyek variációszáma a 10.000 kombinációt meghaladja, letapogatásos nyitás elleni védelemmel rendelkezik, felfúrással legalább 3 percig nem nyitható.
Alkalmazási területek igen széles spektrummal rendelkeznek ám tapasztalat hiányában kevés szakember tud biztonságit kialakítani ügyfelei köré.

Mabisz 6 prémium zárbetétek csoportjai nem azért vannak a legfelső kategóriába mert azt kinyitni nem tudja senki! Minden zárbetét és zárszerkezet kinyitható egy bizonyos időn belül ezt a betörőnk is tudja! Ellenáll inkább mondhatjuk. Mert felfúrásnak, zártörésnek, savazásnak, letapogatásnak és másolás elleni védelemmel van ellátva.
Egy kategóriába tartozó termékek lánca tegyük fel,Mabisz 6 osztályba van sorolva. Ez azt a tényt eredményezi, hogy mindegy melyik országban készült a minősítés során végbemenő tesztek és próbák alatt egyformán teljesítenek! Ezért mi nem csak a saját forgalmazásunkban lévő lévő terméket preferáljuk az Önök védelme érdekében, hanem lehetőséget biztosítunk a többi nevesebb gyártók termékei értékesítésére.
 

Prémium zárbetét szakember ajánlásával

Legtöbb prémium zárbetét forgalmazónál és weboldalán azokra a termékere tehetnek szert a vásárlók amelyeket a cég szponzorál!
Állításuk szerint az Ö nagyra értékelt termékei a legjobbak!
Teszik ezt azért, hogy Ön mint vevő ne keressen tovább ebben a szektorban.
Pedig érdemes tovább keresni azért, hogy minden vevő megtalálja a pénztárcájához mérhető biztonságot.

Ajánlatainkat minden esetben a helyszínen közöljük ügyfeleinkkel, hiszen senki nem gondolhatja, hogy egyetlen magasabb minőségű zárbetét egyedül önmagában elég védelmet tud adni az értékeinknek!
Persze elengedhetetlen mint a rögzítésnél a csavar az anyával egybekötve de a legtöbbször kisegítő elemekre lesz, lehet szükség mint az alátét szerepében is.
Mivel az elmúlt évek során napi három négy ajtónyitást is elvégeztünk, pontosan tudjuk, hogy milyen termékek állíthatják meg a betörések egyes fázisait! Kell a prémium zárbetét, de kell a többpontos zártest és a cilindervédő pajzs is!
Ezek nélkül a prémium zárbetét olyan mint csavar anya nélkül. Ha meg tudja Önt győzni egy weboldalon fényezett termék anélkül, hogy szakember is látta volna az ajtót amibe beszerelni szeretné akkor az nem biztonságtechnika!

Tudja meg, hogy a biztosítók hasonló tevékenységet kínálnak Önnek az internet a Posta vagy bármilyen platformon. Megkötheti biztosítását egy kattintással egy átutalással és már van biztosítása. Ez remek választás. Ám ki ellenőrizte, hogy a termékek melyek az ajtóban a záródást végzik megfelelnek e követelményeknek? Senki!
Egy atrocitásnál mikor betörés történik, és Ön ott áll a társaság előtt egy vaskos számlával ami enyhítené a betörés során kialakult problémák feszültségét, azt a választ kapja, hogy persze térítjük a kárát de csak X% ban mert nem felelt meg a Mabisz előírásainak a biztonság kialakítása! Ha a weboldalak szerkesztői és webáruházak fényképes hadserege meg tudta győzni Önt arról hogy látatlanba az ö terméke megfelelő lesz Önnek akkor Ön kockáztat!
 
Megkereséseink során ott ahol megfogadták a tanácsainkat a biztonságtechnika magas fokú kialakítására, egyetlen károsult ügyfél nem lelhető fel a tevékenységünk alatt!
Prémium zárbetét vásárlása előtt minden esetben kérje ki szakember véleményét a termék megfelelőségi és ár érték arányának indexéről nem máshol mint Önnél a helyszínen.
 
 

Prémium zárbetétek helyszíni értékesítéssel

Mivel minden esetben a helyszínen tehetünk ajánlatot a biztonságos otthonok kialakítására így Önnek lehetősége nyílik a prémium zárbetétetek termékskáláját a lakása bejárati ajtójához és biztonságához mérten kialakítani. Nem máshol mint otthonában! Szakembereink biztos utat mutatnak a védelmi eszközök kiválasztásának és szerelésének megfelelő lépéseiről, előnyeiről. Kizárólag Mabisz minősítéssel rendelkező zárbetétek állnak rendelkezésre és a követelmények maximális kielégítését szolgáló zárbetét védő pajzsok. A megfelelő biztonság kialakítása nem csak a prémium zárbetétek tulajdonságainak figyelembevételével növelhető.
Hevederzárak, befeszítésgátlók, pajzsok, többpontos zárszerkezetek alkalmazhatóak a nem kívánatos személyek távol tartásához. 
Mindez természetesen helyszíni felméréssel egybekötve.
 
 
 

Mennyibe kerül a prémium zárbetét

 
Szót kell ejtenünk a prémium zárbetétek árajánlatairól is, hiszen ez a kérdés az Önök részéről talán a legfontosabb tényező.
A zárbetétek ára az alsó kategóriától minimum 15.900 forint + áfa díjtól indulhat.
Ebben a termékcsoportban is Mabisz 5 minőségű zárbetét alkalmazását ajánljuk!
Mint minden esetben az ajtó vastagsága is fő tényező hiszen nem mindegy hogy egy lakótelepi bejárati ajtóról vagy esetleg egy biztonsági ajtó zárcsere kerül a felszínre.
 
Abban az esetben sem kerülhet 35.000 forint + áfa díjnál többe egy prémium zárbetét csere ha a Mabisz 6 palettából válogatunk. Ehhez természetesen a műszaki felmérés és a biztonságtechnikai tanácsadás is hozzá tartozik. Kiszállási díjat sem számítunk fel amennyiben a munkát tőlünk a helyszínen megrendeli.
Garanciát biztosítunk a beszerelt termékre melyet 12 hónapig mi szavatolunk.
 
Nálunk minden nap minden vásárlónk minőséget és biztonságot kap!
 
 
                                        Prémium zárbetét

Tisztelt zárszervizes kollegák és webfejlesztők!


A fent leírt minőségi köntösbe bújtatott prémium zárbetétekkel kapcsolatos képek, tanulmányok, tapasztalatok, alkalmazások, technológiák minden egyes betűéig a vállalkozásunk eszmei és tárgyi értékét képzik melyek az ügyfeleink biztonságát szavatolják! Ezért kérem Önöket, egyedi zárástechnikai meglátásainkat ne írják át, ne használják fel saját weboldalaik tartalmának fényesítésére! Tegyék ezt azért mert a hamisítás nem erkölcsős viselkedés a szakmában.
A szakterület elengedő tartalmat ad ahhoz, hogy minden prémium zárbetétekkel és zárakkal foglakozó kolléga megtalálja a sajátos interaktív világát, melyben kifejtheti a szakterületén belül szerzett tapasztalatait. A jövőben szigorú ellenörzés mellett végezzük a publikálásainkat melynek tartalmát is ellenörzés alatt tartjuk, atrocítás esetében pedig megtesszük a szűkséges lépéseket a megfelelő szerezetknél és hatóságoknál.

Köszönöm figyelmüket, megértésüket!
Maradok a legjobb versenytársuk, öröm önökkel versenyezni!

Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42


Profi zárcsereFővárosi zárcsereÉjjel nappali zárszerelő, Zárjavítás 8.kerület, Lakatos zárcsere 9.kerület, Zárjavítás Kőbányán, Zárszervíz 11. kerület, Zárcsere Hegyvidék vonzásában Budán, Zármentés 13.ker, Zárcsere XIV. kerület, Kerületi zárlakatos elérhetősége, Ajtónyitás után zárcsere, Zármentés a kerületben, Ajtónyitás non stop, Éjjel nappali zármentő, Zárcsere egy órán belül, Gyors zárbetét csere, Biztonsági zárcsere, Zárcsere 23.kerület, Zárszerelés elengedhetetlen, Ajtónyitás azonnal, Zárkirály elérhető, Ajtómentő várja hívását, Biztonsági zárszerelés, Sürgős zárcsere, Zárszerelő feladata a zárnyitás, Ajtómentés egy órán belül, Biztonsági ajtó zárcsere, Zárcsere X. kerület, Zárbetét csere Gazdagrét, Ajtózár csere, Betörés utáni zárcsere, Zárnyitás azonnal, Ajtómentő gyorsan, Éjjel nappal zárlakatos, Biztonsági ajtó javítás,Hevederzár zárcsere, Bejárati ajtó zárcseréje, Tároló ajtó zárcsere, Non Stop zárszakértő, Műanyag ajtó zárcsere, Roncsolás mentes ajtónyitás, Hevederzár jöhet szóba, Acél Kínai ajtó zárbetét cseréje, HiSec ajtó zárbetét csere, Elhagytam a postaláda kulcsot,  Karsai Kft, Kárszakértés, Autószerelés azonnalZárszervíz 0-24, Zárszerviz Budapest, Zárcsere miatt hivjon minket, kilincs csere Hisec ajtó, Biztonsági ajtó zárkódolása, Zárcsere Budapest, Zárjavítás Budapest, Zárcsere mennyibe kerül, Ajtónyitás utáni zárcsere,Karsai autócentrum,
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Fót, Taksony, Pécel, Gyömrő

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva!
honlapkészítés: - XLS.HU -