Zárcsere 0-24
Hívjon bizalommal!

06-70-2000-400

Zárcsere-zárcsere I.kerület | Zarszerviz24Zárcsere-zárcsere I.kerület | Zarszerviz24Zárcsere-zárcsere I.kerület | Zarszerviz24Zárcsere-zárcsere I.kerület | Zarszerviz24Zárcsere-zárcsere I.kerület | Zarszerviz24Zárcsere-zárcsere I.kerület | Zarszerviz24Zárcsere-zárcsere I.kerület | Zarszerviz24Zárcsere-zárcsere I.kerület | Zarszerviz24Zárcsere-zárcsere I.kerület | Zarszerviz24Zárcsere-zárcsere I.kerület | Zarszerviz24Zárcsere-zárcsere I.kerület | Zarszerviz24Zárcsere-zárcsere I.kerület | Zarszerviz24Zárcsere-zárcsere I.kerület | Zarszerviz24

Zárcsere I.kerületben akkor amikor szükség van rá!

Zárcsere I. kerület szolgáltatásaira akkor van szükség ha akad zár és szorul elforgatáskor a kulcs, alig bírjuk már betuszkolni a helyére a bejárati ajtónkat, ellenkező esetben a szoba ajtó zárja romlott el, új ingatlanba költöztünk és nem kaptuk meg az összes kulcsot vagy a a kódkártyát sem a zárbetéthez ezért nem másolnak kulcsot, nem nyílik a postaláda.

Ezek a fent  felvázolt esetek bármelyikünkkel előfordulhatnak a nap folyamán nem törődve a napszakkal, évszakkal, és programokkal melyek sokszor emiatt azonnali halasztás igényelhetnek.
 
De nem nálunk!
 
Zárszerviz szolgáltatásainkat egy órán belül igénybe veheti napszaktól és évszaktól függetlenül az év mindegyik napján 24 órában az 1. kerület bármelyik területén. Tudjuk, hogy nem a probléma fontos hiszen nap mint nap akadályokkal teli, problémákkal spékelt úton haladunk. A megoldás a lényeg! Ez esetben mi vagyunk a megoldás zár problémára. Hívjon minket éjjel/nappal és érdeklőkön az Ön által kiajánlott munka ellenértékéről. Ár érzékeny világot élünk ez tény de tisztán kell, hogy lássunk ebben az elcsépelt helyzetben.

Egy üzlet csak akkor lehet profit orientált  ha  mindkét fél jól jár!
 
                                       Zárszerviz I. kerület
 
 

Zárszerviz I. kerület szolgáltatásaink

 
 • ZÁRCSERE 
 • ZÁRJAVÍTÁS 
 • ZÁRNYITÁS 
 • AJTÓNYITÁS 
 • AUTÓNYITÁS 
 • HEVEDERZÁR SZERELÉS, CSERE, JAVÍTÁS,
 • TÖBB PONTOS AJTÓ ZÁRSZERVIZ
 • LAKATOS MUNKÁK
 • BETÖRÉSVÉDELEM
 • BETÖRÉS UTÁNI ZÁRCSERE
 • OLDALRÚD ZÁRSZERVIZ
 • POSTALÁDA ZÁRCSERE
 • BEYLER AJTÓ ZÁRCSERE
 • TURUL AJTÓ ZÁRCSERE
 • SZÉF NYITÁS
 • CILINDERVÉDŐ PAJZS SZERELÉSE
 • ELEKTROMOS ÉS MÁGNES ZÁRAK TELEPÍTÉSE
 • FŐ ÉS VEZÉR KULCSOS RENDSZEREK KIALAKÍTÁSA
 • AJTÓBEHÚZÓ SZERKEZETEK TELEPÍTÉSE
 • BIZTONSÁGI AJTÓ ZÁRSZERVIZ
 • AJTÓRÁCS , ABLAKRÁCS GYÁRTÁSA
 • BIZTONSÁGI AJTÓ GYÁRTÁSA
 • KÍNAI AJTÓ ZÁRSZERVIZ, ZÁRCSERE, AJTÓNYITÁS
 • HISEC AJTÓ ZÁRSZERVIZ, AJTÓNYITÁS, BEÁLLÍTÁS
 • MÜANYAGAJTÓ ZÁRSZERVIZ, 
 

Mit nyújtunk Önöknek ebben a kényes helyzetben

 
Éjjel -nappal müködő zárcsere I.kerületi szolgáltatást kínálunk
Vár, Tabán, Krisztinaváros, Víziváros és környékén.

Munkavégzésünk  gyors, megbízható, magas szinvonalú és szakszerű.
 
Kimondottan versenyképes árakon tudunk dolgozni melynek többletköltségei az Ön pénztárcáját gazdagítják. Garantáljuk, hogy egy órán belül mindennemű zárproblémáit elhárítjuk az Viziváros környékén élő ügyfeleinknek akik 100%-ig elégedettek lesznek, jótállunk a munkánkért 12 hónap garanciával.
 
Zárszerviz gyors szolgálatunk az 1.kerület területén egy órán belül orvosol minden akut zár problémát.
 
Hosszú időre visszatekintő fennállásunk a garancia arra, hogy a zárakkal kapcsolatos szolgáltatást és tanácsadást maximálisan adjuk át ügyfeleinknek akik biztosak lehetnek benne,hogy a zárástechnika és a piacon felelhető eszközökből a minőség és a védelem az első szempont az értékesítéseink alapján. Minden termékünk Mabisz minősítéssel rendelkezik melyet a biztosító társaságok oldalán megtalálnak.
 
Előre megbeszélt időpontban veheti igénybe sajátos egyénre szabott zárcsere munkálatokat az egyszerűbb zárcserétől kezdve a hatósággal egybekötött munkákig.
 
Sajnos Magyarországon, így Budapest 1. számú körzetében is, a lakások, mint egy 29 %-a védett megfelelő biztonságtechnikával, de még ez sem jelenti azt, hogy ne lehetne ebből a körből is bárki áldozat. A védelmi eszközök fejlesztése, magasabb kategóriába sorolása megkönnyíti az ügyfeleink mindennapjait, hiszen nem kell azon aggódnia, hogy éppen esetlegesen most törnek be lakásába, vagy a tegnap feltört szomszéd lakása után az öné mikor következik.
 
Speciális mobil gyors szolgálati autóink 99% ban fel vannak készítve a legnagyobb és legapróbb termékek alkatrészek pótlására, beépítésére melyet több éves fennállásunk és tudásunk alkalmazásával teszünk teljessé.
 
Zárszerviz gyors szolgálatunk a körülményekhez képest a leggyorsabban ér a megrendelőihez betartva a közlekedés és egyéb szabályokat. Vannak kiemelkedő esetek mikor minden perc számít természetesen 30 - 40 percen beül Budapest teljes területén elérhetőek vagyunk.
 
Tudjuk hogy az akut helyzetekben nincs megalkuvás ha zár probléma adódott azt nem lehet halasztani azonnali megoldásra van szükség ezért hívjon minket éjjel - nappal.
 

Zárszerviz szolgáltatások a helyszínen

 
Lehet szó lakásról, nyaralóról, irodáról, tárolóról, kertkapuról és akár a postaláda zárcsere műveletéről a biztonságtechnika minden esetben fontos.

A fent nevezett ajtók szerkezetei bizony ki vannak téve az időjárás és egyéb viszontagságoknak.  Ezekben a szerkezetekben felléphet olyan hiba forrás például: szorul ,akad a kulcs zárás közben, esetekben csak többszöri próbálkozás ellenére tudjuk a kulcsot bele helyezni a zárbetétbe, a kertkapu zártestjét lehetetlen kicserélni mert hegesztéssel rögzítették, kilincs rögzítő csavarjának a menete megszakadt, az ajtó csak erősen becsapva zárható, sorolhatnánk napestig a fellépő problémák zömét.  Csapatunk egy órán belül elhárítja a zárakkal kapcsolatos és egyéb zárás módokkal problémákat a helyszínen.

Kiemelném,hogy ebben a szegmensben igen sok tevékenységi kör van  ám a mérhetetlen tapasztalatunk a záloga a kimagasló problémamegoldásnak.
Számtalan eszköz és megannyi alkatrész áll rendelkezésünkre melyet a helyszínen műhelyautónk biztosít.

Nyilvánvaló,hogy vannak és lesznek továbbra is olyan helyzetek mikor lehetetlen megoldani a munkát a helyszínen lévő alkatrészek egységéből, ilyenkor rendelkezésre áll raktárbázisunk ahol a zárástechnika és a biztonságtechnika egységei 99%ban megtalálhatóak, esetekben pótolhatóak.

Ezért vagyunk mi a legjobb megoldás a helyszíni zárszerviz szolgáltatásokra.
 
Otthona védelmében velünk biztonságban! 
 
                                             Zárszerviz 1 kerület
 

Zárszerviz szolgáltatás garanciával

Minden általunk telepített termékre, egységekre és a hozzá tartozó munkára egy év teljes körű garanciát biztosítunk, melyet 24 órás zárszerviz gyors szolgálattal támasztunk alá.

Nagyon fontos tényező a garancia megállapítása.
Bizonyos helyzetekben mikor ügyfeleink saját maguk vásárolják meg a biztonságtechnikai alkatrészeket és ennek telepítésével cégünket bízzák meg, az esetben a gyártót illetve az értékesítő céget terheli a garancia vállalása.
Egy fő alkatrész cseréje nevezetesen a zárcsere esetében a garancia a zárbetétre terjed ki nem az egész zártest illetve kilincs szerkezetére.
Fontos megállapítani ki a felelős a garancia vállalásáért a félreértések, és a felesleges fenyegetések elkerülése végett.
 
Minőségünk záloga a 12 hónap Garancia.
 
Lehet zord tél, vagy eshet az eső zárszerviz I.kerületi szolgálatunk éjjel- nappal elérhető!
 

Biztonság a közös szenvedélyünk!

Támogatás a zárszerviz szegmensében

Munkavégzésünk során felgyülemlett úgynevezett borra valóinkat melyeket Önök egyéni személyre szabott felajánlásaiból gyűjtünk össze,arra fordítunk, hogy nagycsaládosok, kisgyermekes, és nem utolsó sorban az idős bajba jutott ügyfeleinknek segítsünk. Segítség nyújtásunk abban a formában nyilvánul meg, hogy esetekben a bajba jutott idősek és nagy családosok megrendelésekor a munkadíjból és esetekben az anyagköltségből nyújtható maximális kedvezményt biztosítjuk egyénre szabva a helyszínen. Kihangsúlyozom a helyszínt hiszen minden esetben itt derül fény az élethelyzetek felismerésére tehát a kedvezmény is csak a helyszínen vehető igénybe.
 
 
 
 

Zárcsere I. kerület avagy mivel is foglalkozunk

Contact tours Kft megbízásából zárcsere műveletet hajtottunk végre egy üveg ajtón melynek az alján helyezkedett el a zártest. Mivel az üzlet bejárati ajtaja az utcára néz így az igénybevétel óriásinak mondható. Télen mardossa a mínusz nyáron melengeti a plusz hőfok társulva az ezekkel járó por, eső, és hóolvadék. Nem hiába a kellemetlen munkát kevesen szeretik hisz ebben az esetben az összes csavar és alkatrész össze van állva a külső behatásoktól. Mi nem riadtunk vissza ebben az esetben sem hiszen a megoldás egy ilyen volumenű munkánál közös. Nem kis munka árán de siker munkát hajtottunk végre az I. kerületi zárcsere folyamata alatt, melynek a gyümölcsét azóta is a felhasználók élvezik.
 
Nagymama virágboltjában a I. kerület Pauler utcában egy vevő után zárva maradt a bejárati ajtó és a következő alkalmi vevő már zárt ajtó előtt várt a megoldásra. Zárcsere szolgáltatásunk egy órán belül a helyszínen volt és megkezdte a probléma elhárítását melyet a zártest eltört nyelve okozott. Ilyen és ehhez hasonló esetekben a szaktudás aranyat érhet a felhasználók számára hiszen nincs semmilyen nyitási módozat a felhasználók körében amely sikeresebb lenne az ajtónyitáskor. Szakemberünk közel 30 perc alatt kiváltotta az öröm reakcióját mind a virágbolt mind a vevő szemszögéből hiszen itt is egy célt tűztünk ki méghozzá azt, hogy egyetlen vevő sem távozhat rossz szájízzel.
 
                                                zárszerviz Budapest I. kerület 
 
HÍVJON HOGY JÓL ZÁRÓDJON A NAPJA!
06 70 2000 400 NON - STOP
 Otthona védelmében velünk biztonságban! 
 

 Képek

Zárszerviz i.kerület

Szomszédos kerületekben is jelen vagyunk

Kedves KONKURENCIA és Tisztelt WEB SZERKESZTŐ!

Ezen oldal tartalma minden egyes betűjéig egyedi! Mint a munkák amit az ügyfeleinknél végzünk!  Megkérünk mindenkit aki ebből a tartalomból venne el, hogy ne lopjon, sem szavakat sem munkaleírását mert ettől nem lesz egyedi az oldal amit elkészít, és maga a cége sem fog mutatni a piacon olyan képet mely a szakma csúcsára emelné ezzel!  Munkásságunk tükörképe a magas fokú tudás és a mérhetetlen mennyiségű munka az amiből mi merítünk ötleteket a saját portfólionk bemutatásához. Kérem tegyék ezt Önök is még ha tegnap alakult is a cégük hiszen a vevők ezt is preferálják. De a lopást senki nem szereti! Ha még is feltűnne egy egy bekezdés vagy munkamenet abban az esetben megtesszük a szükséges lépéseket a megfelelő szervezeteknél.
 
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42


Budapest I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII kerületek,
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva!
honlapkészítés: - XLS.HU -