Zárcsere 0-24
Hívjon bizalommal!

06-70-2000-400

Becsapódott ajtónyitás Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel.Becsapódott ajtónyitás Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel.Becsapódott ajtónyitás Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel.Becsapódott ajtónyitás Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel.Becsapódott ajtónyitás Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel.Becsapódott ajtónyitás Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel.Becsapódott ajtónyitás Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel.Becsapódott ajtónyitás Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel.Becsapódott ajtónyitás Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel.Becsapódott ajtónyitás Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel.Becsapódott ajtónyitás Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel.Becsapódott ajtónyitás Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel.Becsapódott ajtónyitás Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel.

Becsapodótt ajtónyitás

Bukóra állított erkélyablak okozhatja az ajtónk becsapódását. A huzat és feledékenységünk sok kellemetlenséget okozhat mégpedig abban az esetben ha a bejárati ajtónk külső kilincs helyén fix gomb található illetve házilag felszerelt fogantyú. 
 
Egyes ajtógyártók alkalmaznak az ajtó behúzásához díszes fogantyúkat lásd Hörmann.
Ebben az esetben kívülről nincs lehetőség  a gomb elforgatására így az ajtónk zárva marad.
 
Mit tehetünk ilyen esetekben?
Elmehetünk az egyik családtagunknál hagyott pótkulcsért,megnézhetjük a zsebünkben van e nálunk pótkulcs,bizonyos esetekben jól jöhet ez a két opció de ha a belül maradt kulcs illetve kulcs csomó eltér a kulcs kivehető állásától akár egy milliméterrel,már nem működtethető kívülről a zárbetét.
 
Szólhatunk a szomszédnak mint a legutóbbi munkám során tapasztaltam,aki megpróbálta kalapáccsal átütni az ajtón a zárbetétet.

Természetesen kiérezésünkkor már a becsapódott ajtó nyitás roncsolás mentes kivitelezése nem jöhetett szóba. Ráadásul az több ponton záródó cilinder működtetésű ajtó volt, a kalapács használata során így a fogaskerék háza is elgörbült minek hatására az ajtó zárcsere után sem volt működő képes.
 
A fent nevezett művelet során amit nyilván a szomszéd jó akarattal hajtott végre többlet költség keletkezett ami a becsapódott ajtónyitás költségének ötszöröse.
Meg próbálhatjuk saját magunk a becsapódott ajtó nyitást ám a művelethez sok évnyi munka,tapasztalat szükséges.

Megkereséssünkor számtalan esetben találkoztunk az ajtóba beletört igazolványok ,bank kártyák maradványaival ami ráadásul ronthatja a becsapódott ajtónyitás folyamatát. 
 
Hozzáteszem ebben az esetben a kártyák pótlása miatti sorban állás és a költségek párhuzamosan helyezkednek el a ajtónyitás díjával.

Szolgáltatatásaink:

  • RONCSOLÁSMENTES AJTÓNYITÁS
  • BECSAPÓDOTT AJTÓNYITÁS 
  • KIZÁRTAM MAGAM ÉLTHELYZET MEGSZÜNTETÉSE

Bátran állítjuk,hogy munkáink és tapasztalataink során 99% ban roncsolás mentesen végezzük el a becsapódott ajtónyitás feladatát,így nincs szükség a gomb és/vagy zárbetét cserére melynek a költsége az Ön zsebében landol.
 
Az 1% olyan esetekben nem sikerülhet mikor az ajtónk olyan erővel csapódik be,hogy annak felső kilincs nyelve eltörik,illetve a kilincs nyelvet mozgató rugó működése megszűnik.

Esetekben az ajtó beállításakor olyan szorosra illesztették az ajtónkat,hogy a tok és a nyelv között nincs egy milliméter hely sem a nyitás kivitelezésére.
 
A fent nevezett komplikáltabb helyzeteket felismerjük és az ajtó nyitás folyamata alatt tájékoztatjuk ügyfeleinket a munka menetéről.
 
A kizártam magam szó össze fonodása nálunk szóba sem jöhet!
 
Javasoljuk a zárbetétek gyártói által ismert palettáiból válaszunk olyan típusút a becsapódott ajtónyitás folyamata után amely használata megkönnyíti a további nyitás illetve zárási folyamatokat.

Létezik olyan szerkezetű zárbetét mely abban az esetben is nyitható mikor a kulcs belül marad,akár zárt ajtó esetében is.
A haszon ebben esetben is Önnél marad hiszen nincs szükség a továbbiakban becsapódott ajtónyitás ra,így a második és harmadik munka folyamatát már megspórolja.
 
Ha becsapódott ajtónyitás a feladat szakembereink éjjel nappal várják hívását Budapest területén belül egy órán belüli munkakezdéssel.
 
Rejtett költségek nélkül fix áron kiszállási díj nélkül dolgozunk az év minden napján legyen szó akár éjszakai illetve hétvégi megkeresésről.

HÍVJON ,HOGY JÓL ZÁRÓDJON A NAPJA!

06 70 2000 400 BECSAPÓDOTT AJTÓNYITÁS 
 
 Képek:

 Becsapódott ajtók nyitása Becsapódott ajtónyitás Becsapott ajtónyitás                                                        

Biztonsági ajtónyitás Kizártam magam  Roncsolásmentes ajtónyitás

Szolgáltatási területeink:

Becsapodott ajtónyitás I. kerület, Becsapodott ajtónyitás II. kerület,Becsapodott ajtónyitás III. kerület,Becsapodott ajtónyitás IV. kerület,
Becsapodott ajtónyitás V. kerület,Becsapodott ajtónyitás VI. kerület,Becsapodott ajtónyitás VII. kerület,Becsapodott ajtónyitás VIII. kerület,
Becsapodott ajtónyitás IX. kerület,Becsapodott ajtónyitás X. kerület,Becsapodott ajtónyitás XI. kerület,Becsapodott ajtónyitás XII. kerület,
Becsapodott ajtónyitás XIII. kerület,Becsapodott ajtónyitás XIV. kerület,Becsapodott ajtónyitás XV. kerület,Becsapodott ajtónyitás XVI. kerület,
Becsapodott ajtónyitás XVII. kerület,Becsapodott ajtónyitás XVIII. kerület,Becsapodott ajtónyitás XIX. kerület,Becsapodott ajtónyitás XX. kerület,
Becsapodott ajtónyitás XXI. kerület,Becsapodott ajtónyitás XXII. kerület,Becsapodott ajtónyitás XXIII. kerület.

2015-01-23
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
info@zarszerviz24.eu

Cím:
Baka Csoport Kft.
1086 Budapest, Lujza u. 16
asz: 24330522-2-42


Budapest I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII kerületek,
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva!
honlapkészítés: - XLS.HU -