Zárcsere 0-24
Hívjon bizalommal!

06-70-2000-400

Hisec és Kínai ajtó kilincsek pótlása ha eltört vagy szétesett a rúgó. Hisec és Kínai ajtó kilincsek pótlása ha eltört vagy szétesett a rúgó. Hisec és Kínai ajtó kilincsek pótlása ha eltört vagy szétesett a rúgó. Hisec és Kínai ajtó kilincsek pótlása ha eltört vagy szétesett a rúgó. Hisec és Kínai ajtó kilincsek pótlása ha eltört vagy szétesett a rúgó. Hisec és Kínai ajtó kilincsek pótlása ha eltört vagy szétesett a rúgó. Hisec és Kínai ajtó kilincsek pótlása ha eltört vagy szétesett a rúgó. Hisec és Kínai ajtó kilincsek pótlása ha eltört vagy szétesett a rúgó. Hisec és Kínai ajtó kilincsek pótlása ha eltört vagy szétesett a rúgó. Hisec és Kínai ajtó kilincsek pótlása ha eltört vagy szétesett a rúgó. Hisec és Kínai ajtó kilincsek pótlása ha eltört vagy szétesett a rúgó. Hisec és Kínai ajtó kilincsek pótlása ha eltört vagy szétesett a rúgó. Hisec és Kínai ajtó kilincsek pótlása ha eltört vagy szétesett a rúgó.

Kínai ajtó kilincs

Nem lőttem mellé a felhívásban hiszen zárszerelőként nap mint nap kapok olyan megrendelést mely a Kínai Hisec ajtó kilincs meghibásodásának köszönhető és éppenséggel vagy a kilincs egy része marad az ember kezében vagy a rugó törik el akár a külső akár a belső oldalon. Egy biztos, kilincsek törését minden esetben az ajtó pozicionálatlan használata okozza. A legnagyobb hiba mégis a gyártó részéről a Led világítás elhelyezése, amely első látványra nagy örömöt hozhat ha éppen egy sötét lépcsőházban kell az ajtó működtetni.


                                                                      Hisec ajtó kilincs csere
 
 

Kínai Hisec kilincs letörésének okai

Az ajtó beállítása nagyon mérvadó ebben az elcsépelt helyzetben! Gondolom nem mondok vele újdonságot ha azt állítom, hogy annál a Kínai ajtónál fog tönkre menni a kilincs ahol az ajtót kívülről meg kell emelni azért hogy bezáródjon, illetve ahol nagy erővel kell meghúzni a külső oldalról a kilincset záráskor, hogy a kulcsot egyáltalán el lehessen fordítani. Az amúgy is gyenge anyagszerkezet nem tud sokáig ellenállni ezeknek a külső behatásoknak nem is erre tervezték gyártói. Funkcionalitását és esztétikát öntöttek bele ebbe a szerkezetbe nem holmi húzó és tolóerő szabályozást. Tegye a szívére minden Kínai Hisec ajtóval rendelkező ügyfél akinek eltört a kilincse és tegye félre azt a monológot, hogy azért ment tönkre mert Kínai. Az esetek legtöbb százalékában megelőzhető a rugó törés és a kilincs letörése az ajtó beállításával, pozicionálásával  amely által hosszabb távra tehető a bejárati ajtó kilincsének használata.
Persze nem mondom, hogy a led környékén való deformitás nem tervezési hiba, de azzal nem tudunk mit kezdeni. Nem lehet újra tervezve Hisec ajtó kilincset gyártani hiszen ez óriási munka, idő költség.


                                                                              Hisec Kínai ajtó kilincs

Hisec ajtó kilics csere

Nem akarok sem a gyártó sem a konkurencia ellenzéke lenni inkább a több tíz évre visszatekintő munkásságomból merítkezek és a bejárati ajtón lévő kilincs cseréjét ajánlom erősített kivitelben! Sajnos több hibás megjelenés van különböző oldalakon ahol azt hirdetik, hogy a kilincs fogantyúja van erősítve. Ha lenne most nevető vagy sírva nevető smile azt ide raknám! Bocsánat csak tényleg elkeserítő, hogy "zárszakértők" több évnyi tapasztalattal ilyet mernek állítani. Persze azért mert mindenki eladni akar, van aki az egyik weboldalával lehúza a Hisec ajtó minőségét míg a másikra navigálva a keresőben melegen ajánlja. Fényt derítünk az igazságra: Az erősített Hisec Kínai kilincs külső oldalán a lemez alatt található egy erősebb acél merevítés amely által a zárbetét védelme megnőhet. Azért írom, hogy megnőhet mert számtalanszor találkoztam olyan betörésekkel hol az erősebb kilincs változatát is feltépik, eldeformálják ezáltal hozzáférnek a zárbetéthez, persze amely nincs kicserélve Mabisz minősített és törés ellen védett zárbetétre azt azonnal nyitják is. Tehát fontos, hogy ne sima lemez kilincset alkalmazzunk a védelem szempontjából de még fontosabb a zárbetét minősége amelyre a Kínai ajtó zárcsere oldalon ki is térünk.
Kérem, hogy feltétlen olvassa végig azt a publikációt is hiszen fontos tartalommal bír a biztonság terén
Egy szó mint száz ha már kilincset kell cserélnünk akkor az erősebb változatra fókuszáljunk mert egy lehetséges betöréskor a kiválasztásnál sokat nyomhat a latba, hogy a könnyebb ajtót válassza vagy a nehezebb ajtóra tegye a voksát az illetéktelen behatolónk.

 
                                                                            Hisec Kínai ajtó kilincs csere

Ki segít ha kilincset szeretne cserélni a Hisec Kínai ajtón?

Természetesen ajánlom magunkat ebben a témában is hiszen a fent említett pozitív hozzá állásunk és a nap mint nap szerzett tapasztalat e téren a garancia arra, hogy nem más a célunk mit az Önök védelme. Mind emberileg mind értékekben mérve.
Sajnos többször találkoztam azzal a monológgal, hogy tőlem úgysincs mit elvinni stb...
Azt kell mondjam, hogy ez kívülről nem látható ki hogyan él.
Csak egy látszik a betörő szemléletében méghozzá az hogy ez ajtó percek alatt nyitható mert silány termékek vannak felsorakoztatva a biztonság terén. Minden felhasználónak a tőle maximálisan elvárható költséget kell áldozza a biztonságának oltárán.
És, hogy ki szavatolja a biztonságot?
Zárszerviz24 Önökért dolgozik éjjel nappal!

Hisec Kilincsekkel kapcsolatos szolgáltatásaink

  • Hisec ajtó kilincs csere
  • Kínai ajtó kilincs csere
  • Hisec ajtó beállítása a megfelelő záródás érdekében
  • Kínai ajtó poziciónálása a megfelelő záródás érdekében

Keressen minket ha problémája akadt a biztonsági ajtó záródásával és ezért a kilincset nehezen tudja használni, vagy keressen meg minket azért, hogy a kilincset egy órán belül Budapesti kerületek területén lecseréljük Önnek!
Várjuk hívását! 

HISEC KINAI AJTÓ KILINCS CSERE +36 70 2000 400 


 
2019-04-04
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42


Garanciális zárakFővárosi zárcsereÉjjel nappali záras, Biztonsági zárjavítás, Zárjavítás gyorsan, Zárszerelő azonnal, Zárnyitás XI. kerület, Zárszerelés Budán, Zármentő, Zárszerelés gyorsan, Zárlakatos, Ajtónyitás kell, Zármentés gyorsan, Ajtónyitás non stop, Éjjel nappali zármentő, Zárnyitás egy órán belül, Gyors ajtónyitás, Biztonságos zárak, Ajtónyitás utáni zárjavítás, Zárszerelés elengedhetetlen, Ajtónyitás azonnal, Zárkirály elérhető, Ajtómentő várja hívását, Biztonsági zárszerelés, Sürgős ajtónyitás, Zárszerelő feladata a zárnyitás, Ajtómentés egy órán belül, Hisec ajtó zárszerelés, Zármentő X. kerület, Záras feladata zárjavítás, Non stop zárjavító, Betörés utáni zárszerelés, Zárnyitás azonnal, Ajtómentő gyorsan, Éjjel nappal zárlakatos, Biztonsági ajtó javítás, Fogaskerekes zárak szerelése, Bejárati ajtózár javítás, Elektromos zárszerelés, Non Stop zárszakértő, Bejárati ajtó zárnyitás, Roncsolás mentes ajtónyitás, Másodár felszerelése, Acél ajtó, Lemez ajtó, Ajtónyitásra kit hívjunk, Levelesláda zárszerviz,  Karsai Kft, Kárszakértés, Autószerelés azonnal,  Szerzői jogokrólZárástechnika világa, Bizonságos otthonunk, Hivjon minket, kilincs csere Hisec ajtó, Biztonsági zárak, Zárcsere Budapest
Budapest I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII kerületek,
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva!
honlapkészítés: - XLS.HU -