Zárcsere 0-24
Hívjon bizalommal!

06-70-2000-400

Műanyag ajtó nyitás ha nem nyílik.Műanyag ajtó nyitás ha nem nyílik.Műanyag ajtó nyitás ha nem nyílik.Műanyag ajtó nyitás ha nem nyílik.Műanyag ajtó nyitás ha nem nyílik.Műanyag ajtó nyitás ha nem nyílik.Műanyag ajtó nyitás ha nem nyílik.Műanyag ajtó nyitás ha nem nyílik.Műanyag ajtó nyitás ha nem nyílik.Műanyag ajtó nyitás ha nem nyílik.Műanyag ajtó nyitás ha nem nyílik.Műanyag ajtó nyitás ha nem nyílik.Műanyag ajtó nyitás ha nem nyílik.

Műanyag ajtónyitás

Megeshet, hogy nem tudjuk  kinyitni a műanyag ajtónkat mert jóakaróink telnyomtás ragasztóval a zárbetétet. Ilyen esetekben egyszerű a teendő, mivel a széles sávú netezés elég elterjedt és az internet segítségével rákereshetünk hozzánk legközelebb lévő szolgáltatóra, akár kerületi, akár ajtótípus keresésével már ha tudjuk, hogy milyen nyilaszárónk van.  
 
 

A terület óriási választékkal kecsegteti felhasználóit


Csekély minőségben vannak jelen különböző egységek akik a "Kisokos" nevű nagy példányszámú hirdető újság hasábjain versenyeznek a munkákért ki ki már kiszállás és munkadíj nélkül hirdeti munkáit,  bekebelezve ezzel a jóhiszemű és porul járt ügyfeleket. Ugyanis mindamellett, hogy semmiért nem kell fizetni a számla végösszege a duplája lett volna ha nem kér előtte telefonon felvilágosítást. Ebben az elcsépelt helyzetben probálunk utat mutatni és felvilágosítani ügyfeleinket a védelem területeire pozicíónálva figyelmünket.  
 

Miért minket alkalmazzon a műanyag ajtónyitásra

 
Így volt ezzel az ügyfelünk is aki ezért már másodszor keresett fel minket ugyan azzal a konkrét hibával, egyszerűen beragasztják pillanatragasztóval a műanyag ajtó zárat és nem tud bemenni a bérelt ingatlanjába. Így műanyag ajtó nyitást kell rendelnie. Kiérkezésünkkor a zárbetétből és persze az ajtón végig folyt pillanatragasztó mennyiségéből látszott, hogy nem a véletlenre ment az a kedves valaki aki beragasztotta a zárat.  Nekiláttunk a feladatnak a zárbetét kimarásával, felfúrásával enyhítettük az ügyfelünk problémáját mely nem kis fejfájást okozott neki, hogy ki, miért, teszi ezt vele. A munka folyamata során vázolta, hogy nem tudja elképzelni azt sem kinek árt hiszen alig van otthon, háziállata nincsen, hangoskodni is csak akkor szokott mikor reggel felkel és ásít egy jókorát. Ezen  fikciók latolgatása végén kinyílt a bejárati ajtó, nem kis meglepetésre csak a zárbetét inaktiválásával megoldható ez a probléma. Ám az eredeti probléma megmarad! Sajnos a mai napig nem találtak fel olyan eszközt ami ezt a fajta támadást megakadályozná! Hiába integrálunk az zárbetét elé egy másik záródási pontot, vagy mechanikát, azt is be lehet ragasztani. Így jobbára marad a lehetőség várjuk a következő havi ragasztós kiadást. Eltörpül egy műanyag ajtó nyitás feladata egy ajtócsere költségeitől ám mégis meggondolandó, ha többször fordul elő milyen más opciók lehetnek a védelem szempontjából.

Persze lehet ezt csinálni hónapokig csak az a kérdés, hogy egy albérletben megéri e maradni három ilyen eset után? Szerelhetünk fel megfigyelő kamera rendszert is amelyet akár elfordítással vagy egy kapucnis felső használatával már ki is iktattunk a megfigyelésből. Nincs megoldás még akkor sem ha egy ilyen akut esetet negyven perc alatt megoldottnak tekinthetünk ez csak az ajtó nyitására és zárcseréjére megoldás. Ha valamelyikünk esetleg ismerősünk illevte barátunk, rokonunk kerül ilyen vagy ehhez hasonló helyzetbe, érdemes felkeresni az alábbi szolgáltatót aki erre specializálódott mint például a Műanyag ajtónyitás feladatára. 
 
 
                               Beragasztott ajtók nyitása

Zárszerviz 24 gyors szolgálat

Ajtónyitás/Zárszerviz/Zárcsere/Zárszerelés/Zárjavítás 
Budapest I - XXIII. kerülete és Pest Megye területén
zarszerviz24@gmail.com
06 70 2000 400 Non Stop
2016-04-06
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42


Budapest I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII kerületek,
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva!
honlapkészítés: - XLS.HU -