Zárcsere 0-24
Hívjon bizalommal!

06-70-2000-400

Barkácsolás a Vorne vasaltok szegmensébenBarkácsolás a Vorne vasaltok szegmensébenBarkácsolás a Vorne vasaltok szegmensébenBarkácsolás a Vorne vasaltok szegmensébenBarkácsolás a Vorne vasaltok szegmensébenBarkácsolás a Vorne vasaltok szegmensébenBarkácsolás a Vorne vasaltok szegmensébenBarkácsolás a Vorne vasaltok szegmensébenBarkácsolás a Vorne vasaltok szegmensébenBarkácsolás a Vorne vasaltok szegmensébenBarkácsolás a Vorne vasaltok szegmensébenBarkácsolás a Vorne vasaltok szegmensébenBarkácsolás a Vorne vasaltok szegmensében

Vorne vasalat csere

Műanyag ajtók esetében a gyártó úgynevezett szalagzárat Vorne vasalatot alkalmaz a bejárati ajtók záródásához. Ezt lehet kilincsel működtetni illetve ettől eltérően cilinder betéttel körbeforgatásával mozgásba hozni. A hideg idő beálltával a zárak különösen nagy igénybevételt kell kiálljon hiszen a szerkezetek melyek az eltelt idő alatt hibás működést produkáltak a hideg beálltával még jobban szorulnak, deformálódnak.

A barkács áruhazákban kapható műanyag bejárati ajtók széles választéka áll rendelkezésre ráadásul más gyártók ár érték arányához képest alacsonyabb áron kínálva. Ez kecsegtető lehet a vásárlási szándékunkat tekintve hiszen mondhatjuk ,hogy sok esetben az ár a fontos. Ezen termékek Lengyel,és Török termékekkel vannak felvértezve nevük szerint Vorne műanyag ajtó vasalat, illetve Pavo szalagzár. Működési ciklusuk körülbelül kettő és öt év körül opciónáthaló és az alkatrész utánpótlás megoldatlan.

Szolgáltatásaink

  • VORNE VASALAT BEÁLLÍTÁS
  • VORNE SZALAGZÁR CSERE
  • VORNE AJTÓNYITÁS
  • VORNE ZÁRSZERELÉS 

Mit javasolnak a hozzá nem értők

Sok esetben ajtó cserét ajánlanak egy elromlott és bezárt műanyag ajtó esetében, mert nincs alkatrész utánpótlás. Így volt ez a minap is mikor egy kedves ügyfelünk már az ajtó belsejét kivágva, a nyitást kivitelezni nem tudván keresett meg minket, hogy alkalmazzunk ajtónyitást és a későbbiekben ő vásárol egy új ajtót melynek a lapját kicseréli. Igen ám csak ha nem ugyan azt a terméket alkalmazzuk akkor a zsanérok pontjai nem ugyan oda essenek ezért a tokot is ki kell cserélni. Kőműves, festő igénybevételét kell alkalmazni melynek a költsége így már is az egekbe ugrott. Természetesnek vehető, hogy olyan szakembereknek titulált életművészek akik nem ismerik a szakma csinját binját a legegyszerübbmegoldást kínálják ez esetben az ajtó cseréjét. Természetesen ezért sokkal nagyobb költség számítható fel mint egy vasalat cseréért, így magas költségekbe terelve a felhasznállót.
 

Miért válasszon minket a Vorne vasalat cserére

Kiérkezéskor szembesültünk a Vorne vasalat fent említett problémáival melyet nem több mint hét perc alatt elhárítottunk úgyhogy az ajtólapon további sérülés nem található az ügyfél által kivágott rész viszont esztétikailag ott maradt. Természetesen a helyszínen nem ajtó cserét ajánlottunk hiszen a szerviz autóink alkalmasak arra, hogy azonnal pótolni tudjuk az alkatrészek fő egységeit. A szakmai tapasztalatok és az alkatrészek felvonultatása után befejeztük az ajtóval kapcsolatos munkálatokat melyek még így sem tettek ki egy új ajtó árát, így bátran állítom, ha minket alkalmaznak ügyfeleink a Vorne szalagzár nyitására és a vasalat cseréjére biztosak lehetnek benne, hogy ajtócserére és többletköltségre nem lesz szükség mert egy órán belül elhárítjuk mindennemű zárproblémát.
 

Szolgáltatásaink átfogóak és teljeskörűek

Budapest minden kerületében éjjel nappal várjuk megkeresését legyen szó műanyag bejárati ajtó beállításról, pozicionálásról, akár ajtónyitásról, vagy nyitott ajtónál lévő vasalat cseréről. Szolgáltatásaink átfogóak minden zár problémát a helyszínen a legmesszebbmenőkig orvosolunk amelyre kevés esetben nincs mód azt Budai illetve Pesti raktárkészletünkből pótoljuk. Minden általunk beszerelt termékre 12 hónap garanciát biztosítunk melyet 24 órás szerviz szolgálattal támasztunk alá!. Biztonsággal állítjuk,hogy a többéves fennálásunk során nem volt olyan ajtó amelyet csereszabatos darabbal, vagy átalakítással mely esetben a környezetébe illő zárszerkezettel pótoltunk ne tudtunk volna helyreállítani.  

Mi vagyunk a megoldás kulcsa, hívjon ,hogy jól záródjon a napja!
 

Kép

                                  Vorne vasalat csere
 

Zárszerviz 24 gyors szolgálat

Ajtónyitás/Zárszerviz/Zárcsere/Zárszerelés/Zárjavítás 
Budapest I - XXIII. kerülete és Pest Megye területén
zarszerviz24@gmail.com
06 70 2000 400 Non Stop
2017-01-09
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42


Garanciális zárakFővárosi zárcsereÉjjel nappali záras, Biztonsági zárjavítás, Zárjavítás gyorsan, Zárszerelő azonnal, Zárnyitás XI. kerület, Zárszerelés Budán, Zármentő, Zárszerelés gyorsan, Zárlakatos, Ajtónyitás kell, Zármentés gyorsan, Ajtónyitás non stop, Éjjel nappali zármentő, Zárnyitás egy órán belül, Gyors ajtónyitás, Biztonságos zárak, Ajtónyitás utáni zárjavítás, Zárszerelés elengedhetetlen, Ajtónyitás azonnal, Zárkirály elérhető, Ajtómentő várja hívását, Biztonsági zárszerelés, Sürgős ajtónyitás, Zárszerelő feladata a zárnyitás, Ajtómentés egy órán belül, Hisec ajtó zárszerelés, Zármentő X. kerület, Záras feladata zárjavítás, Non stop zárjavító, Betörés utáni zárszerelés, Zárnyitás azonnal, Ajtómentő gyorsan, Éjjel nappal zárlakatos, Biztonsági ajtó javítás, Fogaskerekes zárak szerelése, Bejárati ajtózár javítás, Elektromos zárszerelés, Non Stop zárszakértő, Bejárati ajtó zárnyitás, Roncsolás mentes ajtónyitás, Másodár felszerelése, Acél ajtó, Lemez ajtó, Levelesláda zárszerviz,  Karsai Kft, Kárszakértés, Autószerelés azonnalZárástechnika világa, Bizonságos otthonunk, Hivjon minket, kilincs csere Hisec ajtó, Biztonsági zárak, Zárcsere Budapest, Zárjavítás Budapest, adatkezelési tájékoztató, Zárjavítás,Karsai autócentrum,
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Fót, Taksony, Pécel, Gyömrő

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva!
honlapkészítés: - XLS.HU -